Mar-Apr (200) Felicitari Cami_antonia !!!
Raspunsuri - Pagina 14
ina.click spune:
slingul e de la http://www.bebeinbrate.ro/ro, insa eu l-am luat SH de la o prietena care isi dorea un mei tai ca "upgrade"; fetita ei e deja prea mare.
eu il tin pe alex doar in pozitia lungita lateral deocamdata, si ii sustin totusi capsorul cu o mana. totusi, imi ramane o mana libera ( asta cu care tastez
) iar el se calmeaza mai usor
cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011
bb_yasmi spune:
hello
felicitari mami CAMI!!!!!!!!!!!! bun venit pe lume printesica Petra!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena mada eu de la regim ma simt tare slabita,ma ia cu ameteala...am facut si eu sex si dupa mai sa lesin,m-am ridicat si am cazut in 4 labe,sotul ma cearta zilnic sa nu-l mai tin ca nu-mi trebuieeu am dat 1,6kg intr-o sapt,sunt foarte multumita dar imi e si rau..cel putin seara cad lata de oboseala si alex nu se culca pana la 10 si abia rezist cred ca am sa mai introduc ceva la masa de seara ca in schimb sunt bine,desi mi s-a luat de ficatei sana si branza ![]() Ana-Maria mami de de Alex 28.02.2011Maria,povestea nashterii Maria si Alex in culori |
eu am mai tinut odata regim cu tipa asta si atunci mi-a spus ca daca dupa cina nu mai rezist de foame mai pot manca in unele zile cate un iaurt. Si eu m-am simtit slabita la inceput, acum parca mi-am mai revenit.
Sunt f bucuroasa ca am rezistat tentatiei de dulce, de cateva seri dupa ce culc copii ma ia o pofta de dulce ceva de speriat. Daca as fi gustat ceva as fi zis ca nu am mai slabit din cauza asta, asa sint impacata ca am tinut corect.
Tu cat mai vrei sa dai jos? Daca nu te simti bine poate ar fi bine sa-l o saptamana da, una pauza si tot asa pana ajungi unde vrei tu. Dar parca ai zis ca mai ai dor 1 kg, nu?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
nilufera, daca ai vazut pozele noastre tb sa pui si tu poze cu tine, asta e conventia 
Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra nilufera, daca ai vazut pozele noastre tb sa pui si tu poze cu tine, asta e conventia ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |

ce blondin acolo

Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
irinuca05 spune:
Ama credeam ca numai eu am nebuni pe langa mine.
Si sa-ti mai spun una tare: vreo 2 verisoare mai indepartate vor sa vina azi si maine pe la mine, ca sa ma vada pt. ultima data cu burtica!!!
Pai eu am chef acum de vizite???
Poate am chef sa stau toata ziua in casa in pijamale, nu sa fiu fresh pt musafiri!
Ce-o fi in capul oamenilor astia?
39 sapt
cu bebe Daria
AMR... putin: inducere, vineri, 8 aprilie 
ina.click spune:
referitor la model, eu il am pe www.bebeinbrate.ro/ro/magazin/slinguri-cu-inele-reglabile/sling-cu-inel-reversibil-nutella" target="_blank">asta...parca? sau unul f asemanator.
neamurile m-au felicitat unanim "vai, ce sal frumos!" ![]()
![]()
materialul e solid, ieri l-am si spalat la masina si n-a iesit culoarea deloc.
inca nu am iesit pe afara in el, e umed afara, ploua, ceata, etc
1 Martie 2011
antguess spune:
| citat din mesajul lui nilufera La spital trebuie mers cu dosarul de analize + trimitere medic familie + adeverinta salariat, cel putin asa e la Filantropia dar ultimele doua sunt obligatorii pt spitalele de stat; eu ma intreb insa daca sunt femei care nu sunt asigurate, nici ele nici sotii lor si nici nu au bani sa plateasca spitalizarea, ce fac, nu le primesc sau nu le dau drumul din spital!? F |
fetelor asta cu adeverinta nu e adevarata
eu nu am carte de munca si m-am dus fara nici o adeverinta..doar cu buletinul....gravidele au gratuitate la internare pe perioada sarcini, nasteri si lahuziei....eu am platit rezerva pt ca asa am vrut eu dar as fi putut sa stau la salon normal gratis
Am nascut si eu pe fi-miu tot la filantropia si la fel a fost...totul gratuit
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
madutza spune:
| citat din mesajul lui ina.click Felicitari, Cami! Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase Fetelor, vroiam sa intreb daca bebelusii vostri trec printr-un fel de nervi de seara....nu sunt colici digestive, ca alea apar spre dimineata. Dar e din ce in ce mai nervos, scuipa sanul, iar il cere, agita din ce in ce mai tare maini, picioare, cap, tipa, nu vrea nici sus nici jos nici intuneric nici lumina etc si toata povestea dureaza de la la 19:00 pana pe la 1-2 AM... cand adoarme brusc tun.Nu stiu ce sa mai fac, l-am plimbat prin casa, l-am purtat in sling, am crezut ca nu mai am lapte poate seara, pt ca imi simteam sanii mai moi, am verificat, da de unde, tasneste, am destul....voi mai aveti vreun truc? Sau stiti ce e cu nervozitatea asta maxima in timpul serii? cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
pai cam asa se manifesta colicii, ca nu trebuie sa fie neaparat planset violent...si cam astea sunt si orele la care isi fac aparitia.
ina.click spune:
Atunci are 2 feluri de colici.
Seara e doar agitat, nervos, etc. Spre dimineata insa il apuca burtica, se face covrig, se chinuie sa scoata gaze etc, geme si icneste 
Doar ca, in mod bizar, la astea de dimineata nu se mai trezeste, se chinuie prin somn.
Seara in schimb, pana la miezul noptii are ochii cat doua cepe si nici vorba de adormit.
1 Martie 2011

si dupa mai sa lesin,m-am ridicat si am cazut in 4 labe,sotul ma cearta zilnic sa nu-l mai tin ca nu-mi trebuie
de Alex 28.02.2011