Mar-Apr (200) Felicitari Cami_antonia !!!
Raspunsuri - Pagina 13
ama22 spune:
Cami ma bucur mult ca te simti bine 
Cu doctorul tocmai de aceea am decis sa asteptam pentru ca multe se pot schimba. Daca avea alta mentalitate probabil ma baga direct la cezariana, dar a zis ca asteptam maximul de timp si ulterior reanalizam situatia si vedem atunci cum nastem :)
Lalely din pacate contractiile nu inseamna neaparat nastere
si eu am avut contractii zile in sir si uite ca am colul perfect inchis. Eu zic sa stai linistita 
Mada din pacate nu am cine stie ce aperitive, uite aici cateva alese ptr craciun http://amainbucatarie.blogspot.com/2010/12/aperitive-rapide-pentru-masa-de.html sunt destule si cu verdeturi care se potrivesc cu sezonul asta :)
Evident la mine nimic nou 
Mai vreau sa intreb fetele care au facut cezariana daca la iesirea din spital s-au putut ocupa si de chestii casnice usoare? (gen facut o salata, pus niste vase la loc, pus haine la loc, calcat etc)
ca acum mama e in panica ptr ca zice ca daca e cezariana clar eu nu mai pot misca nimic. sincer (poate ma insel) nu cred ca ma scoate din uz mai tare decat o epizotonomie, mai ales ca perioada de spitalizare e mai lunga si stau mai mult in spital.
40+
Natalia
AMR oricand
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
felicitas spune:
Felicitari tuturor fetelor care au nascut de cand n-am mai intrat eu pe forum si care sunt foarte multe:Clabut,Antguess, Leeloo, Madutza, Persi,Giulia, Catank, Cris85, AllyLaur, PisuMic, Strumphitza si Cami_Antonia. Va doresc multa fericire, sanatate alturi de puiutii vostri si recuperare rapida! M-am gandit la voi dar din pacate nu am fost in stare sa intru pe forum.
Va pup pe toate si pe bebeii vostri!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
alina06st spune:
Ama, este foarte important ca dupa cezariana sa te misti. Eu n-am facut-o inca
dar mi-a spus dr, ca l-am capiat saracul. Mi-a zis ca leacul ca sa treaca repede, e miscarea. Usurel, usurel si in 2, 3 saptamani esti ok. Asa mi-a zis. Eventual, a adaugat el, in primele zile sa-mi pun si o centura, un brau ceva ca sa mai tina burta, dar asta o sa imi zica el dupa nastere, daca am sau nu nevoie. Probabil vrea sa vada cum se retrage uterul... eu stiu?
in S 37+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR aprox 1 sapt 
madutza_bra spune:
ama, cam 2 sapt nu poti face mare lucru si mai bine nu iti faci planuri de facut treaba in casa ca nu sti cat timp iti va ocupa bebelusul. Chiar daca te vei simti in stare sa faci treaba poate bebe te va solicita toata ziua si oricum va tb sa te odihesti bine ca sa faci laptic.
Ideal este ca indiferent de felul nasterii perioada de lauzie sa fie perioada de lauzie - 6 saptamani, cu "repaos fizic si sexual" cum scrie in fisa de externare ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
felicitas spune:
Eu fetelor am avut o mastita destul de uratica am stat zile intregi cu temperatura ba 38, ba 39 si sotul zicea ca poate nu merge termometrul, ca la temperatura asta ar trebui sa fiu la spital , da eu in gandul meu: da ce crezi ca eu is barbat?!. Si plus pe langa asta aproape incontinuu friguri. Imi pare bine ca am scapat ca am crezut ca nu se mai termina. Bine ca nu am ramas fara lapte si ca fetita totusi a fost cuminte.
Miriam si-a facut cat de cat un program in ceea ce priveste somnul de seara : doarme de la 12 la 5-5.30.Eu ma declar foarte multumita.
In rest nu avem nici un program. Acum ca ne-a trecut, am iesit si prima data afara cu o prietena cu bebe, am fost o bleaga si jumatate, parca ameteam uneori si imi oboseau picioarele, eu care am facut atletism de performanta, nu ma mai recunosteam ce slabita eram, dar efectul a fost foarte bun.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
ama22 spune:
Alina cat sunt de zapacita :)) uitasem complet de asta cu miscarea, desi tot mi se povestise. Eu am brau din ala de pus dupa nastere/cezariuana (l-am primit de la o prietena mamica). este un elastic gros care tine burta bine. se foloseste si cand nasti natural sa sustina burtica.
Madutza cred ca am formulat si eu gresit intrebarea ca m-am gandit dintr-un singur punct de vedere. Ideea era ca acum mama e distrusa ca ea crede ca dupa cezariana eu nu o sa pot ridica nici copilul in brate. Eu intrebam nu in ideea ca dupa ce nasc am in plan si curatenia de Pasti, ci pur si simplu eu nu cred ca cezariana inseamna ca trebuie sa zac in pat 2 saptamani. Adica inteleg ca nu o sa pot ridica greutati, dar sa ma descurc asa prin casa cu bebe se poate si dupa o cezariana.
40+
Natalia
AMR oricand
irinuca05 spune:
Neatza fetelor!

Va dau cate o cafea! Sau capuccino sau ciocolata calda, dupa preferinte! 
Bravo Cami! Bine ai venit Petra!
Strumfita ma bucur ca sunteti bine acasa! Si ca ai invatat sa scrii cu o mana ![]()
Lalely sunt contractii care pregatesc nasterea, dar nu e obligatoriu sa nasti acum.
Aveti dreptate ca am ramas putine gravidute. Odiseea noastra se transforma in una a mamicilor si puiutilor!
Imi doresc din tot sufletul sa fie o odisee norocoasa pana la sfarsit si toate sa ajungem la final sanatoase cu bebici sanatosi.
De cand am spus tuturor ca vineri ma internez, m-au terminat cu telefoanele! Ma suna in fiecare zi toti prietenii, familia etc. sa ma intrebe daca nu am nascut. Toata lumea vine cu idei, pareri, dar toti imi spun "sa te odihnesti, sa dormi mult"! Pai cum sa dorm daca ma suna tot timpul???
39 sapt
cu bebe Daria
AMR... putin: inducere, vineri, 8 aprilie 
anaxena spune:
mada eu de la regim ma simt tare slabita,ma ia cu ameteala...am facut si eu sex
si dupa mai sa lesin,m-am ridicat si am cazut in 4 labe,sotul ma cearta zilnic sa nu-l mai tin ca nu-mi trebuie
eu am dat 1,6kg intr-o sapt,sunt foarte multumita dar imi e si rau..cel putin seara cad lata de oboseala si alex nu se culca pana la 10 si abia rezist
cred ca am sa mai introduc ceva la masa de seara ca in schimb sunt bine,desi mi s-a luat de ficatei sana si branza
oricum 1,6kg intr-o sapt e lux..multumesc 
nilufera spune:
Neatza fetele!am vazut si eu pozele, multumesc ama
, sunt niste mici minuni, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Si al meu cred ca a mai coborat sau nu stiu ce tot face ca s-a agitat aseara de n-am putut dormi pana la 1 si de cand m-am trezit am niste junghiuri si presiuni jos de nu pot sta decat culcata..si vroiam sa fac si niste papa astazi :(
contractiile care trec cu nospa sunt de travaliu fals oricat ar fi de dureroase, sunt doar contractii de exercitiu; fetele care ati nascut a doua oara natural v-au facut epiziotomie? ar fi minunat sa scap de asta si sa raman doar cu durerile de la hemoroizi.
37+ Mami de Theo, 12.04.2009
ama22 spune:
Irinuca asta cu telefoanele ma termina si pe mine. Si la mine deja vocile incep sa devina ingrijorate/panicate. Si sa-ti spun eu intrebarea cea mai tare cand treci de 40 de saptamani: "dar mai misca copilul in burta?"

si uneori am impresia ca lumea priveste cu prea mult negativism o nastere. eu in viata mea nu am auzit mai multe fraze descurajatoare ca acum: de la durerile nasterii, la ingrijirea lui bebe.
eu tot am zis ca ma izolez de lume, il las doar pe al meu sa raspunda la telefon si eu raman cu fericirea si gandurile mele pozitive! 
40+
Natalia
AMR oricand