Strumfi de iulie-august 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 14
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh hai ca m-ai blocat. Eu nu am fost in stare sa fac nimic astazi. M-am prins iarasi in cautari pe net de apartamente si nici nu stiu cand s-a facut 4. Acum ma duc sa vaz ce incropesc de papa. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
click pe papa
si eu cam la fel, am frecat menta toata ziua. l-am asteptat pe instalator care cica trebuia sa vina la 9. si am zis ca pana vine, sa dau o fuga pe net. numai ca instalatorul inca n-a venit...o fi zis 9 seara?
Traiesc in Orasul Alandala
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Mada felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos vezi ce va iubeste Mos Craciun v-a dat cel mai mare cadou de pana acum
Vivela si mie imi spune sotul ca sunt cicalitoare cu mandra mea. Si desi imi impun sa nu ma mai stresez nu reusesc intotdeauna. Cu mancarea daca il duci in parc mananca? Nu il poti duce la un dentist sa vezi ce are in gurita?
Daca e afta da-i pasta de dinti, spala-l cu mai multa pasta decat de obicei. Ajuta cu aftele.
Noi suntem bine. Catarina creste si pe zi ce trece parca mi se pare si mai frumoasa si mai desteapta
Andre ma topeste cu gropita lui cand zambeste si isi intinde fata sa il pup. Acum merge dea busilea si vrea sa stea el in picioare. Se agata de sofa de mine, de tot ce prinde. Cu somnul sta cam prost, desi am intrerupt alaptatul are nopti cand se trezeste de multe ori si altele in care se trezeste doar de 2-3 ori. Bine ca papa ziua cum trebuie.
Noapte buna
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
ioanaiub spune:
buna dimineata si o cafeluta fierbinte
noi suntem bine, am disparut putin din peisaj pentru ca am inceput campania de primavara si am fost mai mult prin gradina
copiii merg la gradinita, saptamana asta au activitati pentru Pasti, luni am avut atelier practic cu parintii (la grupa lui David), am vopsit oua si am facut cosulete pentru oua ... asteapta vacanta dar mai ales asteapta iepurasul , mai ceva ca pe Mos Craciun, i-au scris scrisoare cu ce vor sa le aduca
Mara e bine si ea, toata ziua ii merge gura , poezii, cantece invatate la gradinita, ne face capul calendar, si eu care ma plangeam ca nu vorbeste , o comparam cu David care a fost mai precoce la vorbit . inca nu-l spune pe "r", in rest vorbeste foarte bine, mai face unele dezacorduri dar ne corectam
cu mancarea nu se prea omoara nici ea, are zile si zile, dar ii dau pace, ca e destul de "indesata" si stiu ca daca ii e foame vine si cere paine goala . ea in general prefera supele si ciorbele, de aceea le fac mai consistente, cu carne, legume, drese cu ou si lapte. fructe mananca, n-avem probleme , orice, spre deosebire de David, care manaca doar mere, pere si uneori banane
perioade "ciudate" mai are si Mara, cand nu ma pot intelege cu ea si se smiorcaie din orice ... cand vad ca nicicum nu ma inteleg cu ea o pun pe soacra-mea sa-i descante de deochi, pare o prostie dar intotdeauna a functionat
gata, inchei, ca scriu la mesajul asta de o jumatate de ora , ma apuc de treaba
o zi frumoasa sa aveti, ca la noi ploua
monicabo spune:
Neata!
Ioanaiub, frumos cu activitatile de Pasti, la grupa lui David, ca-s mai mari. Pe cei mici ce-i pun sa faca? La noi deseneaza, coloreaza, picteaza, decupeaza, lipresc desene tematice cu ora rosii..
David mai merge si la anul la gradi sau mergeti la scoala?
Mara e clar ca mai are ani de studii la gradi
Noi ne-am reinscris pt la toamna, astept inscrierile din mai sa o inscri si pe cea mica. Asa ca din toamna o sa le am pe amandoua...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
neatza....
vivela, ti-am vazut lepulashii de pe FB, si balesc inca la ei!
ziceai ca ai facut pizza, vreau si eu o reteta de blat:)
monica, nu pot sa cred ca merge si cea mica la gradinita......
ioana, imi plac preocuparile copiilor tai.spor la gradinarit.
stefania, ce frumos e andre!m-am uitat pe blog la pozele voastre, ca pe alea le vad!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
ioanaiub spune:
Monica, cei mici coloreaza: iepurasi, puisori, oua, floricele , ei n-au atata rabdare ca ei mia mari. la atelierul grupei lui David a fost si Mara, ea a lipit niste floricele pe un carton, mi-a facut o felicitare de Pasti
David va merge la toamna la scoala, l-am inscris la o scoala langa serviciul meu, au si afterschool si o sa-l iau acasa la ora 16, cand termin si eu serviciul. cred ca o sa fie putin greu, pentru ca el e obisnuit sa doarma la pranz, poate peste vara se va dezvata. sper ca am facut o alegere buna, n-am vrut sa-l las la scoala din cartierul unde locuim, de unde "cica" l-ar fi luat soacra-mea la pranz (spun "cica" pentru ca nu ma mai pot baza pe soacra-mea, fiind tot bolnava ). scoala asta unde va merge mi-e la indemana, pe dinafara nu arata prea bine, poate o reabiliteaza in vara, invatatoarea e una mai in varsta, adica asta va fi ultima ei promotie, e si blanda si severa
Mara va merge in continuare la gradinita, inca nu ne-am reinscris, la noi asta e o simpla formalitate, nu e o problema cu locurile libere
ioanaiub spune:
Mychy, acum facem o pauza de la gradinarit, ca au inceput ploile . din fericire am reusit sa punem cate va straturi de ceapa, morcovi, patrunjei, mazare, fasole, cartofi. luni am muncit la reparat solarul, in week-end l-a rupt vantul ...
am pus cateva poze cu gradina, munca multa dar si satisfactie pe masura
mychydutza spune:
of nu mai vine odata caldura. se pare ca nici de Paste n-o sa avem vreme buna. la Dorna cica 2-4 grade si lapovitza!
stefania_97 spune:
Neata,
Ioanaiub frumoasa gradina. Si la noi au inflorit narcisele, am casa plina de narcise si zambile, ma bine dispun
Micky pozele de pe blog sunt numai pe blog, sunt de pe telefon.
Azi noapte la 2 aveam un chef nevbun sa imi spanzur sotul si sa il ingrop in gradina. Cica ma ajuta cu Andre sa il faca sa doarma Aprinde lumina si incepe sa vorbeasca cu el, se joaca si dupa aia vroia sa adoarma Andre as ca prin farmec. Bineinteles ca s-a terminat cu o repriza de plans din toti plamanii. Halal ajutor
Deja sunt hotarata sa il refuz data viitoare
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 Azi noapte la 2 aveam un chef nevbun sa imi spanzur sotul si sa il ingrop in gradina. |
imi place ca intentionai si sa-ti ascunzi urmele.... asa pari pasnica, dar.....