Strumfi de iulie-august 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata,

Mada felicitari pt puiut.
Oana am eu un carucior,da-mi pe pm adresa unde sa-l trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

cafea ?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

neata

cafea ?

daaaaaaaaa...........ca mor de somn!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

apropos de ce discutam noi zilele trecute, cu "mituirea" doctorilor pt prescrierea de medicamente/lapte praf http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/210610/Cum-umplu-medicii-romani-mituiti-buzunarele-companiilor-farmaceutice.html
xray, sanatate elisei si tu ai grija cu oboseala!
vicela, david merge la gradinita? acolo tot asa flamanzeste?

Mergi la inceput

mychy, da, merge la gradi, dar nici pe acolo nu se omoara cu mancatul. mi-au zis si doamnele educatoare ca se vede ca e intors pe dos, nu stiu ce are. ca nu i s-a intamplat nimic acasa, nu l-am certat, de batut nici nu se pune problema, i-am zis mereu ca-l iubim, ne-am jucat impreuna, i-am facut toate mofturile...chiar nu am nimic de care sa ma leg.
vad ca se plange ca-l doare o masea, habar n-am daca asa o fi, ceva il deranjeaza acolo. o fi vreo stomatita, nu stiu, nu ma lasa deloc sa ma uit. posibil ca aia sa fie cauza, ca ia mancarea in gura apoi o scuipa, cica il doare si apoi imi zice ca nu vrea nimic sa manance.

si mi-a mai zis dna educatoare ca intr-o zi n-a vrut sa se culce la pranz, s-a asezat pe scaunel langa copiii care pleaca la pranz si a zis ca vrea si el sa plece acasa. pana la urma s-a culcat dezamagit ca n-am aparut . de-as fi stiut...bineinteles ca m-as fi dus sa-l iau, nici n-as fi stat pe ganduri.
eu imi aduc aminte ca eram la gradinita si asa m-am rugat de ai mei sa vina sa ma ia si pe mine la pranz...saracii, ei nu puteau sa vina, ca erau la munca si pe vremea aia nu iti luai liber asa, cu una cu doua. ca sa scape de gura mea, au indrugat ceva din care au am tras eu concluzia ca or sa vina sa ma ia la pranz. am stat si am asteptat acolo pe scaun...ceilalti copii dormeau, eu stateam si ma uitam pe pereti, plangand de ciuda . mi-aduc asa bine aminte de parca s-a intamplat ieri.

Mergi la inceput

of, e clar ca ceva il macina. ai incercat sa nu-l mai duci la gradinita cateva zile? zi-i ca-l vrei acasa langa tine si ca nu-l mai duci la gradi. inclin sa cred ca se simte dat de o parte de fratele lui. el se duce la gradi, fratele lui ramane cu tine. habar n-am...zic si eu! cumparat-i ceva numai pt el! ceva ce-i place....

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

mi-o dai mie?

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

mi-o dai mie?

pe care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

hai ca m-ai blocat.
Eu nu am fost in stare sa fac nimic astazi. M-am prins iarasi in cautari pe net de apartamente si nici nu stiu cand s-a facut 4.
Acum ma duc sa vaz ce incropesc de papa.

Mergi la inceput