Strumfi de iulie-august 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Stefania, ti-am citit si eu blogul. e un dulce si scumpic Andre . imi place cum scrii .
iar cand am citit de faza cu transportul in comun si cu schimbatul autobuzului, am zis ca e SF. esti sigura ca n-ai visat? nu de alta, dar pt noi astia din bucuresti e tare greu de imaginat o asemenea situatie.
ha, chiar incerc sa fac un efort si sa-mi imaginez cum ar reactiona un sofer de autobuz - pe ruta 311, de ex. - sa-i zic eu ca e greu sa urc carutul. probabil ca ar trebui sa astup urechile copilului la ce replici as primi . cred ca toti ar lua plangerea mea ca pe o gluma buna.

Ioana, f frumoasa gradina, ma uitam la poze si am inceput sa visez si eu la asa ceva, poate in 2-3 ani...

plange pici, fug.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ioana bravo voua, stiu cat de mult e de munca intr-o gradina. E bine ca va permit si serviciile sa iesiti la o ora rezonabila. Noi ne-am mutat in Bucuresti ca am zis ca imi ajunge sotul mai devreme acasa si acum sta mai mult la servici ca zice ca ajunge imediat acasa si, una peste alta, eu tot la 8 seara il vad. Ma gandesc cu groaza cand o sa incep si eu serviciul fiindca stiu ca tot asa veneam si eu. imi vine sa plang cand ma gandesc cat timp vor petrece copiii fara noi in fiecare zi.

I-am tuns bretonul lui Eric, ii intra iarasi in ochi. I-am tras o diagonala de toata frumusetea.

Vivela sau cele care mai stiti, cum e cu glutenul asta? i-am dat cate o framitura de paine lui Eric in gura si sa vedeti ce stia baiatul meu sa plescaie, mama, mama si ii infigeam si eu repede lingura cu blenduiala mea. Oare daca i-am dat cateva framituri si a fost ok as putea sa continuu sau ii poate face rau? i se poate declansa ceva cu efect intarziat sau daca nu a reactionat urat pe moment e ok? (peste fix o saptamana face 7 luni)

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela nu am visat maica. Pai nu numai ca a pus un nou autobuz dar toti soferii ma cunosc si ma intreaba mereu daca vreau sa ma ajute. Ce fac, etc.

Dupa ce au schimbat autobuzul am trimis o scrisoare sa le multumesc. Au inramat scrisoarea mi-a zis soferul.

Un alt incident a fost ca mi-au stricat carutul cu usa si mi-au dat bani sa il repar fara probleme. A prins usa una don roti, nu a fost vina soferului pur si simplu s-a blocat usa. Si mi-au dat 130€ sa inlocuiesc scheletul la carucior cu cele 4 roti. Mi-au dat banii imediat fara sa obiecteze.

Si daca autobuzul nu are sistem incat sa poti urca singura carutul soferul are datoria sa te ajute.

Dana eu i-am dat de la 6 luni produse cu gluten. Si Andre e mare fan paine. Si de la 8 luni lactate.

Micky deja ma gandeam ca il ingrop in gradina si plantez niste trandafiri pe el. Daca ma intreaba politia unde e zic si eu ca a fugit cu o daneza in lume
Totul era sub control

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

chiar ca e de domeniu SF ce povesteste stefania. la noi zici ca-i vanatoare de calatori...aproape nu trece ziua sa nu prinda tramvaiu pe vreunu intre usi. sa te mai ajute sa urci carutul??? cred ca nu te-ar spala toata dambovita daca i-ai cere lu "gigi vatmanu" asa ceva!
of, zici ca traim in jungla, comparativ cu lumea civilizata
ioana, eu nu vad poze!
vivela, sa nu mai uiti cu blatul pt pizza.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Dana, in principiu stam la servici pana la 15,30, rar cand stam mai mult dupa-masa ... sotul e mai "plimbaret" de felul lui, el mai prinde delegatii si mai lipseste de acasa . din fericire nu mai depind de el, sa ma tot duca cu masina, asa ca pot merge la gradina si daca el nu e acasa

Mychy, poze sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

am luat rezultatul la exudatul nazal al Dariei. Bineinteles ca nu are nimic, niciun stafilococ, niciun streptococ.
Este a 3a oara cand cei de la CMU Unirea imi da niste analize eronate. Eu, desi am card medical de la servici si pentru mine si pentru daria cu analizele gratuit, eu nu mai imi fac nimic la ei.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Stefania, maika, pe langa faptul ca esti super haioasa (auzi, aveai totul sub control ) ai doi pui fenomenali. Printesa e frumoasa rau si m-a omorat cu poza aia cu mobilu' la ureche, iar bobitza rotofei e absolut disperant de dragalsh, iti vine sa-l smotocesti prin monitor. Ptiu, sa nu va deochi!
Ioana, mishtok gradina! Se vede cata grija si dragoste aveti oentru natura, foarte frumos,
Mychy, numai tu puteai sa observi fineturile stefaniei, m-am hlizit ca de obicei la remarca ta.

Care v-ati uitat la happy hour, ma roade curiozitatea: de ce n-a mai vrut varciu sa povesteasca? sincer nu ma mai uit demult la emisiunea asta, dar s-a intamplat azi si daca tot m-am deranjat eram curioasa. Zau, sunt atat de daramata si de obosita incat am intrat iar in epoca "sandra brown". Nu ma mai duce neuronu' la mai mult decat chestii usurele, banale si light, ashea...in curand o sa ma uit la telenovele si la otv, deja kanal d ar fi prea intelectual pentru mine.

mada, era sa uit: sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara sa ai. si, evident, bebe sanatos!

hai va las ca iar trebuie sa gatesc, imi vine sa ma arunc pe jos.
vivela, chiar, nu mai ai din urzicile alea sa-mi trimiti si mie prij curier? platesc io la livrare.
hai, acu chiar pa!
ba nu, vroiam sa va-ntreb cum credeti ca ar fi sa mergem TOATE intr-o tabara? credeti ca ne-am intelege? v-am zis io ca am intrebari de otv: DA 79%, NU 49%

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara,pup pe tpete,eu tot pe fuga,tre sa fac un tort pt cineva.
Loredana,am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,am primit,sper ca maine sa-l fac colet si-l trimit.
Vio eu am o vorba cu o prietena sa ne luam o camera la hotel sa vorbim si noi pana se saturam ca nu ne lasa copii cand ne intalnim.

Vivela poti sa-i dai sa clateasca gurita cu bicarbonat daca are afte sau tantum verde.probabil ca de asta nu maninca ca a avut si David al meu.
Micky stii ceva de gradinta noua de la scoala 129 ? Ca l-as inscrie si eu pe David cu toate ca nici nu vrea sa auda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am intrat special sa-i zic Violetei ca eu as merge intr-o tabara cu oricine, oriunde si oricat. probabil as fi de un calm exasperant si plat. dupa asa instructie cu copiii, pe bune ca simt ca nu ma mai poate enerva cineva/ceva.
iar urzicile...vorba aia, fusera si se dusera. din ditamai cratita am mancat eu de 2 ori pana a inceput sa ma doara ficatul, ca de obicei. apoi jap la gunoi, ca n-am mai gasit amatori.
(al meu face icter daca ii servesc o masa fara carne, asa ca urzicile sunt absolut non-grata pt el).

la problema ailalata, cu emisiunea, nu ma bag ca nu stiu despre ce e vorba in propozitie.

Dana, eu gluten i-am dat pe la 7 luni. stiu ca intoleranta la gluten nu apare asa, ca o alergie dupa ingestia imediata a alimentului, ci se dezvolta in timp. dar stiu ca cercetarile mele personale recente m-au dus la concluzia ca daca e sa ai predispozitie catre asa ceva - apoi nu conteaza ca incepi la 6 luni, la 8 luni sau la 2 ani. daca te roade rau subiectul, caut materialele si ti le dau la studiu.

noapte buna .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput