Strumfi de iulie-august 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 16
ddanagh spune:
pai Vivela mama daca vroiam lucrari ample googaleam insa, iti spun sincer, ca nu mai am rabdare sa citesc nici 3 randuri dintr-o lucrare elaborata mai academic. Vorba lui Vio nu ma mai ajuta neuronul.
SA ma ierte Dumnezeu dar asa as merge si eu undeva, oriunde, oricat numa sa ma simt libera. Sa stiu ca sunt ok copiii si sa nu ma sune nimeni sa ma intrebe cum se pune pampersul.
Acum sunt extrem de nervoasa. Stiu ca nu-i corect insa imi vine sa-mi duc sotul in gradina la Stefania . E la restaurant cu prietenii. Ce daca noi ne-am vazut in ultimele saptamani cate o ora seara inainte de culcare, vine o zi mai devreme si atunci o intinde. E drept ca era hotarat sa merg si eu cu copii insa daca a fost vremea asta pisacioasa normal am ramas acasa. Insa in stupizenia mea a la Sandra Brown as fi vrut sa ramana si el, sa zica "iubita hai ca nu ma mai duc nici eu".
ma duc sa-mi iau o bere fara alcool
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
neata.
La multi ani pentru Sarah!!
Timi, sa-ti traiasca mandretea de fata si sa va umple sufletele de bucurie.
Dana, eu ma simt vinovata ca nici macar nu ma simt vinovata sa fug in lume cateva zile fara copii .
nu te pun la studiu, ti-am facut rezumat si continui: mai peste tot scrie ca de la 6 luni e ok glutenul. in unele surse, destul de putine, spune sa dai cat mai tarziu, dupa 8-9 luni ca cica asa eviti declansarea intolerantei la gluten. dupa alte surse - care mie mi s-au parut credibile - cica n-are nicio importanta varsta, daca ai predispozitie catre asa ceva, ai toate sansele sa te procopsesti cu asa ceva.
concluzie: in locul tau nu m-as agita prea rau cu glutenul, mai ales ca Eric a trecut deja de 6 luni. eu ii mai dadeam cate o coaja de paine sa roada si era foarte fericit.
ps: cred ca lui damian ii ies vreo 4 dinti, e tare marait .
Traiesc in Orasul Alandala
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Andre m-a tinut treaza de la 4 la 6. Nu puteam sa il mai adorm. Parca avea arici in fund.
Asa ca va dau o mare
Pe la 6.30 a adormit pana la 9 cu mine in pat si cand s-a trezit a tabarat pe sani, pe amandoi ca nu mai vroia sa ma lase sa ma ridic din pat.
Si acum face ocolul sufrageriei in 5 min ca doar are 50 mp.
Dana la mama acasa am 2 biblioteci pline cu Sandra Brown. Eram in limba dupa ea. Sa iti trimit cateava? Sau poti sa vii sa iti alegi
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
Stefania, pot sa vin si eu?
dar nu sa iau carti de sandra brown, ci sa alerg nitel in sufrageria ta de 50 mp .
cum mai e gradina? mai e loc? ca vad ca deja sunt inscrieri sub trandafirii tai . as face si eu rezervare...preventiv
stefania_97 spune:
Vivela mama deja isi face griji ca unde se joaca nepotii in apartamentul ei mic ca nu are asa de mult spatiu ca aici. Si nici jucarii. Cred ca ii e frica de invazie
In gradina am loc ca sunt 800 mp. Doar ce i-am cumparat lui Catarina o trambulina imendsa de vreo 4 m. Poti sa si alegi sub trandafiri, sub narcise sau sub trambulina
http://farm6.static.flickr.com/5306/5608858771_c6e061dd67.jpg
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Multumesc fetelor de urari! Sper sa fie o sarcina usoara, eu o sa savurez fiecare clipe pt ca e ultima !
Stefania am admirat pozele, sunt tare scumpi Andre si Catarina! Si au crescut mult!
Am admirat si gradina Ioanei, e tare linistitoare, mi'am clatit ochii, se vede ca a'ti fost tare harnici!
Vivela, mai ai putin si ne inviti sub trandafirii tai nu?
Noi planul casa o sa il lasam cam pe mai incolo, J se lanseaza pe cont propriu anul asta (fiecare cu bb-lusul lui) si 2 ani ani nu avem acces la credit, pana nu demonstreaza cativa ani pozitivi...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
Vivela spune:
Mada, eu cand ziceam de trandafirii Stefaniei ma refeream la ce zicea ea ieri, cu ingropatul sotului sub trandafiri .
deci nu stiu ce ai vrut tu sa zici, dar ASA nu va invit .
mychydutza spune:
neatza. ati scris si-mi place despre voi!
violeta, habar n-am de ce n-a vb varciu? poate nu mai avea nimic de zis? . in tabara vin, oriunde, oricum, si tabara de nudisti sa fie! chiar o intalneala nu mai facem si noi? e si dana la capitala , poate sa vina si ea . il lasa pe sotz cu copiii ...ca merita!
loredana, gradi pare super faina , m-am uitat pe site, insa e departe pt. mine. eu stau pe gazarului, spre sos. giurgiului.
vad ca sotul vrea musai la particulara. i-am zis ca daca scoate banu, n-are decat! sa stii ca nici andrei sa n-auda de gradi, ca lui nu-i plac copiii!
eu de dimineata am reusit, in sfarsiiiit, sa ma duc la gineco sa-mi fac PAP. cica instalatia e ok!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela Mada, eu cand ziceam de trandafirii Stefaniei ma refeream la ce zicea ea ieri, cu ingropatul sotului sub trandafiri . deci nu stiu ce ai vrut tu sa zici, dar ASA nu va invit . Traiesc in Orasul Alandala |
Nu ma gandisem la trandafirii cu sotul! Intelegi tu ce am vrut sa spun... Ne inviti sa admiram trandefirii (fara ingrasamine organice da?)
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
ddanagh spune:
Michi chiar acum compun un program pentru copii pentru sambata sa il trimit pe email sa si-l listeze. am de gand sa plec de dimineata de la 8 si sa ma intorc la 8 seara sa vada si el ce inseamna ca mi-a zis ca eu nu am niciun stres Si acum ii scriam cum sa-i faca branzica lui Eric, sa fiarba si el legume si carnita, sa stranga apoi prin toata bucataria caci Eric nu baga nimic in stomac dar reuseste sa murdareasca tot in jur. Sa-i scoata afara, sa se joace cu DAria, tot ce trebuie. Eu ma duc pe marte, nu stiu. Poate la cumparaturi si apoi la teatru. Chiar mi-s hotarata. SA se chinuie si el sa-l diversifice pe fi-su.
Mai bine ar si ploua sa stea cun ei in casa toata ziua, sa fie si mai frumos.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)