Strumfi de iulie-august 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
pfu, te-a suparat rau! nu mai pune la inima, asa-s toti! am avut si eu "initiative" d-astea dar la el la fost pe principiul : cainii latra ursul trece!
stefania, pregateste trandafirii!
vio, ia pune mana si organizeaza tabara aia. deja suntem 4 : tu, dana, vivela si io!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
loredana_76 spune:
Micky si mie mi se pare ok ,n-am fost inauntru,o sa merg sa vad cum e.
eu anul trecut l-am dus pe David la Prichindel (pe drumul gazarului)da n-a stat decat 3 zile ca plangea de mama focului,da in astea 3 zile parea ok acolo,curtea e cam mica.
Am fost si eu saptamana trecut sa-mi fac pap,astept rezultatele.
Dana eu zic sa-i scoti si ochii ca ii dai si mura in gura ce trebuie sa faca,cu program,retete...
Mergi la spa sa te rasfeti.
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh Michi chiar acum compun un program pentru copii pentru sambata sa il trimit pe email sa si-l listeze. am de gand sa plec de dimineata de la 8 si sa ma intorc la 8 seara sa vada si el ce inseamna ca mi-a zis ca eu nu am niciun stres Si acum ii scriam cum sa-i faca branzica lui Eric, sa fiarba si el legume si carnita, sa stranga apoi prin toata bucataria caci Eric nu baga nimic in stomac dar reuseste sa murdareasca tot in jur. Sa-i scoata afara, sa se joace cu DAria, tot ce trebuie. Eu ma duc pe marte, nu stiu. Poate la cumparaturi si apoi la teatru. Chiar mi-s hotarata. SA se chinuie si el sa-l diversifice pe fi-su. Mai bine ar si ploua sa stea cun ei in casa toata ziua, sa fie si mai frumos. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
Dana, al meu se fofileaza cu "eu n-am tzatza, cum sa stau eu cu cel mic cand el urla dupa tzatza lui?"
Mada - mai dureaza pana or creste trandafirii mei, da' si cand or creste...
(am luat numai seminte de plante mai ciudate: nu-ma-uita, passiflora, zorele...incerc sa aclimatizez un pom de avocado, un mangotier si un curmal. fac abstractie ca-s pe paralela 45, sa vedem daca si pomii fac la fel. )
duminica imi pun capsuni si liliac in curte - sper sa se prinda ceva. si daca oi gasi - o magnolie.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
loredana, la Prichindel vreau sa-l inscriu si eu! ca e la doua blocuri de mine. in 5 minute ajung. numai ca soatza are fixu cu particulara, e mai departe, pe Alunisului, daca stii. aia cica au microbuz si-l duc /aduc ei.
tu unde stai, mai precis?
si mie mi s-a parut ok gradinita Prichindel.n-am fost inauntru dar pare in regula. anul asta unde te-ai gandit sa-l dai???
CarlaV spune:
Vivela, daca ai liliac si capsuni, la tine ma instalez . Daca vrei iti dau eu ce a crescut socru-meu din samburi de avocado, planta este inaltuta si cu frunze, mai mult n-a iesit in ghiveci.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07)
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
vivela, daca se prinde passiflora , cand ma iau nervii, vin la tine la pascut!
mychydutza spune:
http://www.youtube.com/watch?v=WhVO_SR4bOM
ddanagh spune:
Vivela pai pe asta s-a bazat si el pana acum, ca nu are tata. Dar nu ma intereseaza sa-si faca dispozitiv de-ala ca Robert De Niro in socru de cosmar (sutien cu tata), nu stiu. Sa se chinuie sa-i dea biberon, mancare, mar, branza, ..... eu o sa plec cu pompa dupa mine.
Pe mine ma oftica cel mai tare ca a ajuns sa creada ca daca eu stau acasa cu copiii este asa dilaila, numa el care se duce la servici e cel mai solicitat. Cred ca numai stand o zi de dimineata pana seara cu ei va vedea ce inseamna cu adevarat.
Va tin la curent
Carla chiar vroiam sa-ti zic ca am langa bloc 2 magazine numa cu produse din capra, da' mie nu-mi place nimic.
Sunt oricum incantata ca am inca vreo 3 magazine cu produse naturale, inclusiv mezeluri (rulada de pui, muschiulet de porc, pastrama de vita), icre, prajituri, lapte, toate naturale. Sunt intradevar mai scumpe dar zic eu ca merita decat sa-mi indop copilul cu e-uri. Plus ca sunt si tare gustoase.
Eu am inceput sa vad diferenta intre gradi asta particulara si cea de stat. Daria prinsese un obicei de atunci cand nu-i convenea ceva ridica glasul si se incrunta, te certa in adevaratul sens al cuvantului. Acum vad ca nu mai tipa ci chiar foloseste mereu expresia "stai potolita doamna, fii linistita" Cred ca asta i se trage de la diferenta de potolire a copiilor intre stat si particulara.
Maine seara are serbare de iepuras, abia astept sa o vad. Ma enerveaza ca i-am comandat costumas pe ookee si nu i se potriveste masura. Acum astept sa vad daca se tin de cuvant si maine de dimineata mi-l schimba.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
ce tare esti, Dana , pleci cu pompa dupa tine . si daca o lasi acasa ce face sotzu' cu ea?
al meu totusi isi cunoaste interesul si nu prea imi zice ca mi-e mie usor. asta si pt ca el s-a lamurit rapid cum sta treaba cu copiii nostri. uneori ma compatimeste, ca vede ca-s o umbra.
evident, mie mi-ar ajuta mai mult sa puna mana la treaba, nu doar sa faca declaratii. daca il bat la cap insa mai face una alta, le mai face baie, ii mai imbraca, le mai da sa manance...uneori ii si adoarme (dar mai mult in genul sotului Stefaniei, adica sta la palavre cu ei si apoi se mira ca incep copiii sa urle de oboseala ).
Traiesc in Orasul Alandala