Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ziki, uite si al meu gandeste exact ca tine
facem botezul pentru ca am vrut eu; mie una mi se pare ok sa fie in aceeasi religie ca si parintii ei; n-o s-o oblig niciodata sa mearga la biserica sau sa bata matanii; o sa-i arat ce si cum, o sa-i explic; cand va discerne singura, o sa aleaga ce ii place, daca vrea sa treaca la mahomedanism (cum se tot intreaba retoric tac-su') n-are decat..
pana una alta, luam noi decizia asta in numele ei; la fel ca faza cu cerceii de care zicea Lorich, la fel cu vaccinurile pe care alegem sa i le facem sau nu, cu momentul in care incepem diversificarea, cu gradinita la care va merge, tara in care va locui, etc...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dedicut, stii ca eu sunt din Sibiu, unde il faceti in Sibiu?Cei la care faci torturi au mancare buna, torturi nu am mancat, sora ta zice ca sunt bune?ca si eu sunt in cautare. Mai e o tipa pe facebook, Ligia, si ea are torturi super
http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=genlogin#!/ligia.albu

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

foxy esti haioasaaaaaa!!! cica "mamaligi de torturi"
la noi vad ca devine o mare arta decorarea asta...arta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

As scrie exact ce a scris Maimutzica

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Ziki, eu am fost crescuta cu credinta in Dzeu, iar cand eram mica mi se spunea ca e pacat sa intru in biserici de alte confesiuni, ca nu e bine sa ai prieteni care au alte religii, si alte aberatii de genul asta. Dar m-am razvratit ca sa zic asa, nu am mare respect pt religia noastra si intru des in conflict cu mama care duce credinta la extrema cealalta.
Imi botez copilul, o sa incerc sa-i explic ca exista un Dzeu si ca exista religii, ca asta e religia in care suntem botezati si mai departe sa faca ce crede el. Nu de alta, dar riscam sa-mi ia mama pe ascuns copilul si sa-l duca sa-l boteze

Dar daca o sa ajunga la mama in vacanta, sunt sigura ca o sa fie dus la biserica cel putin o data pe saptamana. Nu cred ca e un lucru rau. Mie imi placea sa merg la biserica cand eram mica... ma intalneam cu alti copii si imi faceam ochi dulci cu baietii cand aveam vreo 14 ani

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput