Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lorich e blonda chiar spre roscat

Anka te astept sa ma vizitezi pe blog, nu stiu daca e poza acolo, ca nu prea am timp sa actualizez blogul. Ma bucur ca iti place. Colierul negru cu trandafir cred ca il voi purta eu la botez

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Rox super super!! Doamne ajuta!!! Sa fie cu noroc plecarea! Offf as pleca si eu, dar cu facultatea mea...doar sa spal vase pe acolo, plus ca n-am inca taiat cordonul cu mama... tare-s ciudata.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

buna fetele.
Multumim pt aprecieri la adresa lui Kristian. E un scump (na, zise mama-sa)
SIMO - maaaare dreptate ai draga. Cu tot. parca am scris eu! Nesimtirea si marlaneala care s-au instalat in tara noastra ne-au ,,gonit''. Aici K are sansa de a avea o viata mai curata si perspective.
Subscriu la parerile despre biserica,despre preotime. (religia e una iar biserica e alta)
BEBELU' - stim ca nu-i padurea plina doar de uscaturi. Asa-i fetelor??
Felicitari celor care s-au hotarat sa emigreze. Curaj, mai rau decat acasa nu e!!
daca ar putea pleca toti tinerii din tara ce bine ar fi! Sa vedem atunci de unde si-ar mai trage guvernantii mormanele de bani!
Lorich - ce tort!!! Si eu vreau! La ce laborator din Gl l-ati facut?
Si eu am facut vant la vreo 2 sacose cu haine de la K. Acum doar achizitionam ca deh, suntem mari
toti bebeii frumosi. La multe lunite celor sarbatoriti astazi, Mihai, Serban si Andrei!
Pup, o zi buna

Mergi la inceput

Foxy e vb de Chip & Dale, uite-i www.torturi-chipsidale.ro/Torturi-pentru-copii-0" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, imi permit si eu un SZ, mai atipic.
imi cer scuze dinainte daca o sa fiu gresit inteleasa, dar am nevoie de parerile voastre.
nu vreau sa vexez convingerile nimanui, si daca o fac, sa stiti ca nu e intentia mea.
problema mea e in felul urmator. eu cred f mult intr-un dumnezeu universal, mai departe de religii. asa ca eu una vad botezul intr-o anumita religie ca pe ceva restrictiv si cauzator de neintelegeri. soata mea din dotare, imi spune ca mai bine sa fie "in rand cu lumea" pentru ca poate va fi vazut altfel, ma rog.

ati putea sa-mi spuneti, in afara discutiei si argumentelor pur dogmatice, pentru ce motive v-ati boteza(t) puiutii (in ORICE religie ati face-o sau ati facut-o)? daca va vrea sa-si aleaga o alta (ca e mai complicat decat sa nu mai vrea nici una), nu mai bine sa nu aiba deloc initial?

repet, nu vreau sa se simta cineva ofensat de postarea mea, si nu vreau s-o postez la capitolul cu "religii si superstitii" sau cum se numeste, vreau sa aud si versiunea voastra, diferita de cea a mea...

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

ziki eu am inteles ce spui, cam asa gandesc si eu, cred in Dumnezeu, un Dumnezeu care e peste tot si e peste numele religiei; din pacate si eu am intalnit preoti (personal, nu din auzite, nu tv etc) ce m-au dezamagit, asa ca cred in Dumnezeu. Atat!
In privinta botezului, uite o sa recunosc, asta e! Mi-am botezat baiatul si urmeaza fata, pt ca asa trebuie! Pt ca asa e in Romania, pt ca daca n-o faceam eram aia ai caror copii erau "altfel". Uite, am inteles ca-n unele tari vestice copii sunt lasati sa-si aleaga singuri religia cand sunt pregatiti; fetele sunt lasate sa hotarasca daca vor cercei sau nu, uite in Belgia lumea se mira ca fata prietenei mele are cercei. Eu am ales sa nu-i pun - sa-si puna ea cand, cati, unde vrea, cand vrea...mama ce priviri si ce sfaturi mi-am auzit. Si asta pt niste amarati de cercei. Iti dai seama un copil nebotezat in Romania???
Deci, am recunosc, de asta botez! Dar nu cred ca un copil care nu e botezat nu are Dumnezeu, nu poate crede in El. Cam asta.Openea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

am gasit unde o sa fac tortul, botezul e in Sibiu si sora mea a facut un tort la ei acum o luna, www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=117549934988177&set=a.108753409201163.14280.100001995146906&theater" target="_blank">aceste e

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Multumesc Lorich. Cred ca am auzit de ei. Sotul e din Galati si am fost acolo. Poate la anu' cand mergem in tara cu piticul facem tort la ei.Sunt arta curata, m-au lasat fara grai!
Aici in Suedia daca ai deschide asa un laborator, te-ai imbogati! Efectiv! Sa vezi ce torturi au astia pe aici... zici ca-s mamaligi si inauntru n-au decat frisca si poate ciocolata.
http://www.mobergsglas.se/bjuder-pa-tarta-och-kaffe/
Roxx - nu-ti faci te rog pomana si cu mine sa-mi trimiti indrumarul pt ascunderea linkurilor? Mulumesc anticipat
Ziki-eh, asa subiect dificil ai ales pt sondajul tau?La mine cred ca predomina traditia. imi plac traditiile noastre si de aia il botez. Religia nu e asa de importanta.(am eu una care nu-mi place, dar nu zic)
Cam asa. fug ca face ochisori de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Raspuns la SZ : am botezat copii pentru ca asa ''se face''. nu pentru ca am crezut in asta.
nu pot sa cred ca se spune despre copil ca este un pagan pana la botez..si ca abia dupa botez el nu are pacate..
copilul e singura minune pamanteasca si divina pe care o cunosc si recunosc. copilul este curat,nu are nevoie sa fie spalat de pacate.
consider botezul un obicei si atat.
si cred in puterea de a alege cand e mare pe cale vrea sa mearga..nu sa il indoctrinez eu cu ale mele ganduri,sfaturi..etc.

ma duc sa fac capitol

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

LORICH iti multumesc pt primul raspuns si pentru explicatia frumoasa! un buchet pt tine

eu am botezat-o pe Flavia, dar acum nu gasesc motivele atat de intemeiate. si ma gandesc, decat un lucru facut pe jumatate, nu mai bine deloc? si daca o fac "pentru copil" sau "pentru lume" dar mai apoi eu ii "inoculez" ca sa zic asa anumite lucruri contrare principiilor lumii, nu tot degeaba? ori imi bat joc de ceva real, ori am facut ceva inutil.

iar gauri, nici eu nu i-am facut, dar nu mi-a zis nimeni nimic. inca...

edit: multumesc tuturor care se baga la asa subiect spinos, de fapt!
iar faza cu inoculatul, nu e referire la SIMO, e de la mine
.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput