Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
MAIMUTICA, eu am depus la sector 1 - la Casa de Casatorii de pe Bd. Ion Mihalache, langa Arcul de Triumf (titulatura e Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 1). Intrebi frumusel un nene de la poarta unde e corpul F, ca e pe la mama naibii prin fundul curtii, pe mine m-a condus unu din nenii astia. Daca ai tot ce trebe la dosarel, e ok, dureaza f putin si de obicei nu e coada.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bebelusi spune:
Buna dragele mele, sper ca va mai amintiti de mine, si de noi. Mie mi a fost foarte drag de voi dar Shubulina a avut grija sa ma mai tina la curent cu ce se mai intampla pe aici
Noi suntem bine atat ca Irina e mai plangacioasa ea de fel, mai colicioasa, nu am prea scapat nici acum de ele, dar suntem mai bine si sper sa avem mai mult timp. Vlad a fost si el racit a avut laringita, dar acum e mai bine, dupa aerosoli cu dexa
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxx26 spune:
Si, pentru ca am ramas datoare si mi-am facut timp, va prezint poza ciocolatosului de 3 luni aici si, mai ales, aici
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
uitati ce torturi frumoase cu buburuze www.facebook.com/media/set/?set=o.72817416193&page=40#!/photo.php?fbid=1583107467099&set=o.72817416193&theater br / " target="_blank">aici si www.facebook.com/media/set/?set=o.72817416193&page=40#!/photo.php?fbid=1544566427052&set=o.72817416193&theater br / " target="_blank">aici si www.facebook.com/media/set/?set=o.72817416193&page=57#!/photo.php?fbid=1488924298804&set=o.72817416193&theater" target="_blank">aici
eu tot la faza cu cautatul am ramas....
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
![](baietel.gif)
bebelusi spune:
Mirela se poate sa aiba un puseu de crestere, asa se intampla, au vreo saptamana doua in care mananca mai mult si mai des, dar trece
Mirela uite siteul asta www. hainutebabycolors.ro, este siteul finutei mele din Italia, care imi trimite mie hainele sa le distribui, sunt de super calitate, si la preturi f bune, peste o saptamana mai imi pune noutati
bebelusi spune:
Dedicut ce imi place primul tort, e superb
bebelusi spune:
Roxx, ce bine arata tortul, dar nici cu fata nu imi e frica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
patricia pupi
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Patricia bine ai revenit mami!!! Imi pare rau ca Irina e mai chinuita de colici, te motivam in catalog; pune poze sa vad daca mi seamana cu Ana mea, parca vad ca a cotit-o spre blonda. Ia zi, calitatea e chiar ok la hainute? Tu le vinzi??//
Moaama ce as vrea si eu un job de asta sa vand ceva pe net, sa fac ceva de acasa, vb lui roxx sa nu mai plec de langa pui, gandul s ama intorc la serviciu ma oripileaza.
Superbe torturile cu buburuzele....sa caut poza de la ziua lui Robert-tot cu buburuze ii facusem.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Hello mamici.
Noi astazi facem 3 luni si suntem un marait si jumatate. Nu vrem decat in brate.
Voiam sa iesim si noi afara, dar s-ar parea ca vremea nu e de partea noastra. Ba iese soarele, ba intra in nori.
Poate iesim pana la urma.
Mirela si eu ma gandeam sa fac comanda de ceva hainute de pe site-ul ala, dar nu reusesc sa adun chiar de 500lei.
legat de cm si intrat in biserica cand am botezat cumatra mea a stat in pronaos si a privit intreg botezul, dar a vb mai intai cu preotul. Nu comentez mai mult ca am prea multe de zis. Cum zicea si Simo eu creed in Dumnezeu, ma rog, dar nu inteleg toate regulile impuse de biserica.
Din cate stiam eu se poate intarzia cm cu vit K. Acu nush daca se mai gaseste in farmacii.
Pupicei la toata lumea.
Laura de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)