Mar-Apr(199) Bv Cami, Strumphi,Ally,Pisucmic!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, sper sa fie totul ok cu scurgerile alea. Ar fi culmea, la cat timp am petrecut la aspirante, asteptand testul cu 2 liniute, sa se intample acum neprogramat .

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

ana mercic de raspuns
vroiam sa te mai intreb cat de durteroassa e ruperea membranelor
ca am inteles ca e destul
las mine a incercat prima data o moasa da m-a durut rau si nu am mai lasat-o
de aceea te intreb cum te-a durut pe tine

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 1 ZI PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA

n-am simtit nimic cand mi-au rupt membranele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Nu mi-au dat de 60 cm...am multe chiar de 50 cm...
Oricum nu mai cumpar nimic acum..chiar ma dispera...Asta este!!!
Daca vor fi mici dau o fuga la magazin si ii cumpar mai mari cand venim acasa...Macar la spital sa ii fie ok!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mada, merci mult. Deci trebuie sa mai am rabdare cu uchiusele.. Mie cercelusii mi s- au inegrit acolo unde dau cu betadina, i- am pus cercelusii de la nasi, ca aveu o pietricica mov una alba si erau la fel ca cei cumparati de mine. Oare se vor curata la baitza? Sa mai astept? Ca imi vine sa- i scot si sa- i pun pe ceilalti. Ma calca pe nervi.
Yasmi, astept pm. Mercic mult.

Hainute eu am avut de nou nascut care au mers 1 sapt maxim, pe urma i- am dat de 1 luna care au fost bune pana la vreo 3 sapt si de atunci avem 0-3 luni, care sunt tocmai bune acum. Toate i le- am cumparat din Next.
De cateva zile incerc sa o dezvat de stat in brate si o pun in leagan, ca tot ma rodea invidia cand o auzeam pe Mada. Am luat leaganul de la cumnata mea, este Graco, iar in Is am unul Fisher Price, care a fost al lui A. M- am cam chinuit si plangea dupa 2 min de stat di el, astazi e prima zi in care a adormit in el. Yuhuuuu. Sper sa o tzina ca nici la wc nu puteam sa ma duc ca plangeaaaaa, moama moama.

Va .
Cine urmeaza la nascut in afara de Cami.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Felicitari Ioana!!!

Bine ai venit IOAN!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada poti sa-mi trimiti si mie regimul? please...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am citit in diagonala...
a mea mananca pana ii da pe nas... e normal? dar dupa se linisteste..

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Fetelor, tocmai vin de la spital!
Am facut control si mi-a spus ca bebe a coborat foarte mult. Desi mie nu-mi incape un pumn intre sani si burta.
Si... a zis vineri dimineata sa ma prezint la spital cu bagajul facut, ca voi naste, daca nu ma apuca pana atunci...
Cred ca vrea sa-mi faca inducere, nu stiu de unde stie ca vineri nasc, ca i-am spus ca eu vreau natural.
Sunt foarte entuziasmata acum !
Ma intorc dupa ce citesc ce ati mai facut in weekend!

39 sapt cu bebe Daria
AMR... putin: inducere, vineri, 8 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici

la noi iar a fost o noapte cam dificila, a dormit luca de la 12 la 4 jumate dar pe urma s-a trezit iar din ora in ora am crezut ca innebunesc nu alta...cred ca ziua de ieri l-a afectat pe bebe, au venit 3 randuri de prieteni in vizita, dintre care doua cupluri cu copii de 1 an si 8 luni fiecare...a fost multa agitatie si cred ca l-am scos din ritmul lui...astazi in schimb vad ca oarecum suntem dupa programul 6,9,12,15..., sper sa aiba o noapte mai linistita...

ieri m-am cam speriat din cauza lohiilor. in spital cat am stat, 2 zile, a fost sange. de cand am venit acasa, doar putin, in rest niste scurgeri mai galbene. in schimb ieri am avut o scurgere rosu intens nu a durat mult, a trecut intr-o ora...vad ca azi nu mai am nimic... scuze pentru detaliile explicite a mai patit cineva asa ceva?

eu azi m-am apucat de sport. am facut jumatate de ora pe bicicleta in casa si simt ca imi iese sufletul din mine. de acum fac zilnic, trebuie sa scap de celulita pana la vara si cum dieta cred ca imi e imposibil sa tin, macar sport sa fac. de sapt viitoare as vrea sa chem o tipa acasa pentru masaj anticelu, sper sa reusesc sincronizarea cu bebe, mese, somn si scutece noroc cu sotul...

cam atat despre noi! va !

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

irinuca ce bine, se apropie momentul

intrebare pentru mamicile care au nascut prin cezariana: dupa cat timp de la operatie v-ati putut epila inghinal cu ceara? eu in mod normal doar cu ceara ma fac dar acum imi e frica, ma gandeam cel mult zona pana in operatie sa o fac cu ceara dar unde e operatia cum sa fac? voi cum ati procedat?

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput