Mar-Apr(199) Bv Cami, Strumphi,Ally,Pisucmic!!!
Raspunsuri - Pagina 7
cami_antonia spune:
yasmioffffffffffffff
atunci vreau si eu
pe mine m-a durut numa cand a incercat
dar sa o mai si faca
nu stiu de ce
poate acu nu ma va durea ma gandescx
DAR PE TINE CONTRACTIILE TE-AU DURUT CA LA PRIMA NASTERE?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
40+ PETRA ADRIANA
AMR CATEVA ORE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA
salo_sama spune:
yasmi
nu am mai pove de mult...uff sper sa nu fie nimic cu sangerarile astea, de ce nu-l suni pe medic sa-l intrebi, macar te linistesti, nu stiu ce sa-ti zic
pe hartie ma tot uit da' nu se vede nimic, s-or duce ele ca acolo nu pot sta o vesnicie![]()
bb_yasmi spune:
cami au fost 2 nasteri total diferite! 
salo, pai eu sper sa imi vina...de asta nu merg inca...mai astept sa vad cum e ..daca vine sa treaca si apoi merg la dr.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
millie spune:
Nu mai ami gasesc pompita pt.muls
,am primit zilele astea alta de la baby nova tip seringa.Ati mai folosit careva,e buna?
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
37+ s Andrada Bianca
Amr 7 zile
ioanales spune:
Dragelor,
Fluturasul meu de aprilie s-a nascut in martie. Va anunt cu mare bucurie nasterea lui Ioan pe 24 martie, ora 12.20, 2400 g,Apgar 9, cezariana. Nu m-au mai lasat contractiile in spital pana la nasterea baietelului minunat.
Apoi, mi a fost mai greu pentru ca bagajul si lucrusoarele nu erau gata dar m am descurcat pana la urma
. Fug la somn
Felicitari noilor mamici si curaj gravidutelor de aprilie
Va sarut,
36scu
jucaus
millie spune:
Ioana felicitari!!!!Bine ai venit pe lume Ioan!!!!
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
37+ s Andrada Bianca
Amr 7 zile
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Inca ceva:Madutza cum ai ingrijit urechiusele cu cercelusi? Mie mi- au zis 7 zile sa o curat de 2 ori pe zi cu betadina si sa o dau cu Baneocin unguent. Vad ca inca subnt rosii. Aaa si sa nu dam cu apa la urechiuse. Offf. Tu cum ai procedat? Mamica de Andrei si Maria |
Am spalat urechiusele normal, nu am evitat sa dau apa, la fel cum nu am avitat apa nici la buric, si am sters cu betadina seara inainte de culcare. gaurelele se vindeca cam in 2 sapt, si stiu sigur pt ca in adolescenta mi-am mai facut eu ni9ste gauri in urechi si a durat cam 2 sapt vindecarea.

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Fetele..am si eu un stres cu hainutele de bebe:eu am cumparat si salopete de 50 cm...si 56 cm..Dar am multe hainute de nou-nascut.Acum fac bagajul pt spital si stau stresata ca poate nu ii sunt bune si sunt micute...Voi ati purtat de nou-nascut macar 1-2 saptamani?? Ca eu mereu am cerut 0-3 luni dar in general mi-au dat cred ca de nou-nascut... Da Dorinut..se apropie si la noi..si cand vom incepe noi cu colici si fornaieli..voi deja vorbiti de alte lucruri... 37+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 2 saptamani!!!! |
cele de nou-nascut, adik de 50 cm am avut putine si le-a purtat f putin. Cele mai multe le-am avut de 1 luna, adik 54 cm. Daca tu ai cerut hainute de 0-3 luni, inseamna ca ti-a dat de 60 cm, si ii vor fi mari la inceput, dar le va purta mai mult timp

Povestea nasterii
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui ioanales Dragelor, Fluturasul meu de aprilie s-a nascut in martie. Va anunt cu mare bucurie nasterea lui Ioan pe 24 martie, ora 12.20, 2400 g,Apgar 9, cezariana. Nu m-au mai lasat contractiile in spital pana la nasterea baietelului minunat. Apoi, mi a fost mai greu pentru ca bagajul si lucrusoarele nu erau gata dar m am descurcat pana la urma ![]() Felicitari noilor mamici si curaj gravidutelor de aprilie Va sarut, ![]() 36scu jucaus |
felicitari Ioana !
Povestea nasterii