Mar-Apr(199) Bv Cami, Strumphi,Ally,Pisucmic!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

scrish, mai stai un pic cu sportul mami ca e devreme...tb sa astepti sa-ti treaca lohiile de tot si galbene si rosii, mie asa mi-a zis prof. Marinescu...lasa zaharul si painea alba...si atentie la zaharul ascuns

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

happi, mai bine nu scoti cercelusii din urechi ca risti sa nu mai reusesti sa-i pui la loc pe cei noi. La fata nu s-au innegrit, sunt din aur alb, dar in schimb supura si se intarea pe cercelus si atunci tb sa inmoi la baita si sa curat pe acolo. Mai asteapta sa se vindece complet si apoi schimba cercelusii.
Si leaganul nostru tot FisherPrice este si sunt incantata la maxim de el

delia, ai PM

scrish, sigur vizita a fost cea care l-a agitat pe bb Luca. La noapte va fi sigur mai bine. Spor la gimnastica. Am si eu bicicleta dar a fost folosita doar pe post de cuier . NU pot deloc sa ma tin de gimnastica sau sa fac miscare

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

happi, mai bine nu scoti cercelusii din urechi ca risti sa nu mai reusesti sa-i pui la loc pe cei noi. La fata nu s-au innegrit, sunt din aur alb, dar in schimb supura si se intarea pe cercelus si atunci tb sa inmoi la baita si sa curat pe acolo. Mai asteapta sa se vindece complet si apoi schimba cercelusii.
Si leaganul nostru tot FisherPrice este si sunt incantata la maxim de el

delia, ai PM

scrish, sigur vizita a fost cea care l-a agitat pe bb Luca. La noapte va fi sigur mai bine. Spor la gimnastica. Am si eu bicicleta dar a fost folosita doar pe post de cuier . NU pot deloc sa ma tin de gimnastica sau sa fac miscare

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

multumesc

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mada, asa am sa fac.
Scrish, la mine ziua Maria vrea sa pape la 2 ore, cateodata si mai devreme, mai rar la 3-4 ore asa ca la carte. Sunt multumita ca doarme noaptea insa. Ma mulez dupa ea deocamdata. Cand ajuns acasa si o sa fiu doar eu cu M si A o sa trebuiasca neaparat program ca trebuie sa am grija si de A . Acum are mama. si M este agitata dupa vizite.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La mine a mers cel mai bine banda electrica, ptr slabit. Bicicleta la fel ca Mada, e pe post de cuier.
Se vede ca a stat M in leagan azi, da? Am scris o roaza.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

fetelor la mine cred ca a fost alarma falsa. nu a mai curs nimic, sau ma rog, fffff putin. Mai astept sa vad, urmaresc in continuare :)
a mai fost cineva cu scurgeri din astea?
maine oricum merg la doctor.

intre timp am fost la plimbare prin centru, am mancat o inghe, la noi e o caldura de nu e adevarat :))

acum ma pun sa pap si citesc din urma ca am vazut ceva vesti noi si sa ma pun la curent

40+ Natalia

AMR oricand

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ama, imi pare rau ca a fost alarma falsa. Poate se misca treburile in seara asta.

De Ally si Strumph mai stie cineva ceva?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Mada, merci mult. Deci trebuie sa mai am rabdare cu uchiusele.. Mie cercelusii mi s- au inegrit acolo unde dau cu betadina, i- am pus cercelusii de la nasi, ca aveu o pietricica mov una alba si erau la fel ca cei cumparati de mine. Oare se vor curata la baitza? Sa mai astept? Ca imi vine sa- i scot si sa- i pun pe ceilalti. Ma calca pe nervi.
Yasmi, astept pm. Mercic mult.

Hainute eu am avut de nou nascut care au mers 1 sapt maxim, pe urma i- am dat de 1 luna care au fost bune pana la vreo 3 sapt si de atunci avem 0-3 luni, care sunt tocmai bune acum. Toate i le- am cumparat din Next.
De cateva zile incerc sa o dezvat de stat in brate si o pun in leagan, ca tot ma rodea invidia cand o auzeam pe Mada. Am luat leaganul de la cumnata mea, este Graco, iar in Is am unul Fisher Price, care a fost al lui A. M- am cam chinuit si plangea dupa 2 min de stat di el, astazi e prima zi in care a adormit in el. Yuhuuuu. Sper sa o tzina ca nici la wc nu puteam sa ma duc ca plangeaaaaa, moama moama.

Va .
Cine urmeaza la nascut in afara de Cami.

si la a mea se colorasera de la betadina..si intr-o zi, dupa vreo 10 zile cred ce mi-a venit mie sa-i dau jos sa-i curat cu o periuta desi ea nu era complet vindecata acolo la urechiuse, mai era inca putin rosie..si peste 4-5 ore cand sa trezit sa-i pun la loc..nu mai intrau gaura se sudase la loc mi-am luat inima in dinti si i-am pus la loc..desi a plans si a si sangerat putin..

ti-am povestit ca sa nu faci ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

salut fetelor
vineri(01.04) la 14.36 s-a nascut si baietelul meu Simone la 39 sapt de sarcina cantareste 4170 gr si 53 cm agpar 9/10 nastere naturala fara epidurala. Suntem bine sanatosi, ieri ne-au dat drumul acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

n-am mai apucat sa intru deloc. ieri am fost la plimbare, apoi am venit si am dormit toti 3, apoi am facut gogosile si asa multe am mancat ca mi-au iesit pe nas, cred ca o perioada buna nu-mi mai trebuie.

salo sa stii ca ieri si azi bebelina mea a avut niste reprize de colici....de abia manca, apoi in jumatate de ora vroia iar, adormea, iar se trezea de burtica...si tot asa. asa ca, nu este chiar linistita bebelina saracuta asa mila mi-e de ea. i-am dat si picaturile dar tot la fel este.

antguess ce scumpa este puiuta

scrish pregateste-=te ca vor mai fi nopti din astea, mai ales daca incep colicii. incearca sa te odihnesti si ziua.

fetelor asa ma enerveaza chestia asta cu : fa-i program la bebe. pai eu pot sa-i fac program? daca se trezeste noaptea la 2 ca-i este foame cum pot eu s-o las nemancata? ca incepe si plange de nu se mai opreste. mie mi se pare o porcarie asta mai ales acum cand sunt asa de mici. poate mai incolo da, poti sa-i faci program, dar nu acum.

iony vad ca si tu ai avut noaptea agitata. offf....
eu de la 6 pana la 9.30 azi dimineata am dormit tot in reprize ca se tot trezea si scancea ca o durea burtica, mai vroia si titi... mai bine nu mai atipeam ca asa rau este cand nu dormi o ora legata.

madutza si sorinam bine ati venit acasa. acomodare rapida si nopti dormite

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput