Mar-Apr(199) Bv Cami, Strumphi,Ally,Pisucmic!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cami si ama asteptarea asta.... dar zilele astea clar o sa nasteti

ssabrya este o dulcica printesica de fapt, amandoua sunt

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris85

salut fetelor
vineri(01.04) la 14.36 s-a nascut si baietelul meu Simone la 39 sapt de sarcina cantareste 4170 gr si 53 cm agpar 9/10 nastere naturala fara epidurala. Suntem bine sanatosi, ieri ne-au dat drumul acasa

--------------------------------------------
Cristina, mama de Giulia ( 21.09.2007) si de Simone (01.04.2011)

felicitari, sa ffie sanatos si sa va implineasca familia
uau, ce grasun e Simone..si ai mai nascut si fara epidurala..felicitari sa nu-mi spui ca ai scapat si de epiziotomie

Mergi la inceput

madutza ce mult a dormit bebelina ta. nici nu stiam ca se poate sa doarma asa mult un bebe de 2 luni.
stiu ca doctorita mea imi zicea ca sa n-o las sa doarma 5-6 ore , sa-i dau sa manance.

Mergi la inceput

si sa incurajez si eu fetele si mai ales bebelinele

hai cami, hai bebelina Petra

hai ama, hai bebelina Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza ce mult a dormit bebelina ta. nici nu stiam ca se poate sa doarma asa mult un bebe de 2 luni.
stiu ca doctorita mea imi zicea ca sa n-o las sa doarma 5-6 ore , sa-i dau sa manance.

e cea mai mare greseala sa trezesti bebeul din somn. Daca doarme linistit de ce sa-l trezesti? Daca-l tot trezesti nu mai ajunge niciodata sa doarme toata noaptea legat. Eu abia astept sa ajunga la 10-11 ore legate, asa cum dormea Cristi. Sper cam peste 1-2 luni sa se intample si asta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

hello fetele,

am trecut sa vad ce mai faceti, eu nu am mai avut deloc timp sa intru zilele astea, am tinut-o din plimbare in plimbare, am pregatit hainutele pentru fata, ieri am fost si i-am luat si cercelusi...
azi am fost la dr, am facut analizele pt sapt 36 si am fost si la eco...
sunt tare fericita... fata mea a luat 800 gr in 3 sapt, acum are 2841 gr,e mancacioasa tare si scoate limbutza; dr zice ca as naste pe cel tarziu 24 - 25 aprilie...

felicitarile mele pentru proaspetele mamici si felicitari fetelor ca se tin de regim si da rezultate;

am citit din urma ce ati vorbit, insa nu am posibilitatea acum sa scriu la fiecare in parte; trebuie sa fac ceva de mancare si in plus sunt groaznic de obosita

HAI CAMI

HAI AMA

va pup pe toate, fara exceptii, incerc sa mai intru mai pe seara daca o sa mai fiu in stare

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ioana16, ma bucur pt vestile bune. Nasti de Pasti. Asigura-te ca medicul tau e in zona.

Ioanales, Cris85, felicitari pt. bebeii vostri! SA fie sanatosi! Si voi sa aveti recuperare usoara!

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

AMA SI EU CRED CA E APA
FII FOARTE ATENTA

lalely si eu am avut majoritatea hainutelor de 3 luni direct
antonia mea a avut 52 cm
a sarit repede la 56cm
iar costumasul cu care am scos-o din spital nu i-a mai venit deloc dupa
ahahahahaha

dar de data aceasta am si de 1 luna
ca am primit cateva
si am luat pe acelea

simonaaaaaaaaatie cand ti-a facut inducerea te-a durut ruperea membranelor?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 40+ PETRA ADRIANA
AMR CATEVA ORE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA

nu scumpa, nimic atat de dureros incat sa ma marcheze si sa tin minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

cami da sunt momente frumoase, mai ales ca azi mi s-a parut ca zambeste constient, cred, nu bag mana in foc dar a fost f zambareata de dimi...in schimb ieri a fost super agitata si nu a dormit suficient si aseara la 10 jumate inca nu dormea, statea cu ochii deschisi si se tot uita in jur, isi suceste capul unde vede lumina, de ridicat nu mai zic...am impresa ca sunt niste copii precoci , mogaldetele din generatia asta, ca fac lucruri ce de obicei bebeii le fac pe la 3 luni...ce sa mai sanatosi sa fim in rest...

iar Petra mi se pare un nume tare deosebit, nu stiu asa mi s-a pus pata

Simona, mami de Petra

Da da si al meu zambeste constient. E minunat! Cu firele eu am scapat de toate, mi-am scos 2 la dus cand am bagat un desht inauntru..ca ma deranja ceva..si erau firele desigur...Mi-am luat azi neopreol, parca-s mai bine. Spray cu galbenele n-am gasit nici la dona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Ioana, Cris felicitari pentru bebei si bine ati revenit acasa!

Multumesc fetelor pentru motzate. Poate asa o incurajam pe incapatanata asta mica sa scoata nasul :))

40+ Natalia

AMR oricand

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput