Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

in cazul asta ar trebuie sa ma bucur ca e puturos. mkr misca doar maxim 10 min pe zi, adunate cu indulgenta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Babyblueeee mi-am amintit, mi-am amintit...dar am vb si cu sotul ca sa fiu 100% sigura.

SE POATE !

Verisoara sotului si a frateluiu lui desigur , botezata de ai lui (de fapt de socru-meu cand nu era casatorit, dar era cu soacra-mea), i-a botezat copilul cumnatului. Deci aceeasi situatie ca a ta: verisoara boteztata de unchi/matusi boteaza copilul verisorului ai carui parinti au botezat-o (suna incurcat dar nu e )

A! Cand sughita copilul = AU !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

babyblue cred ca si pozitia nu prea ii permite sa faca cine stie ce miscari. Acum ce sa zic... Nici al meu nu misca prea mult...seara ti-am zis...aia pentru curatenie generala si uneori in timpul zilei..dar in rest, liniste

anaemi chiar asa sughitul uneori doare...desi in cazul meu am impresia ca face bungee-jumping ca se tot simte reverberatia col-fundul uterului.

Felicia,de pui (Gabriel) si 23+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

alexia - da, ma duc maine
mamutz: aceste analize se platesc sau sunt acoperite de casa de sanatate, sau cum se procedeaza?

21+

Nu platesti nimic. Vezi doar ca e foarte multa lume, ele lucreaza de la 6 dimineata pana seara la 6 si e mai bine sa nu le stai in cale. Din punctul meu de vedere sunt ultra dragute, eu as face ca trenul sa muncesc atata si atat lume sa ma intrebe dintr+o data. Cand intri inceaqrca sa te asezi direct in ultima camera in spate unde recolteaza asistenta. scapi mai repede. Si daca intreaba vreo una cine a mai venit sa iti strigi repede numele. Si cum intri sa te asezi pe un scaun sa nu le stai in cale, ca or sa te repeada si e de inteles, dar cand discuta cu tine personal despre problema ta o fac cu mult calm si atentie.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

anaemi, vesti perfecte!!! ce bine, ce ma bucur....

fetelor, nu avem nicio avocata printre noi sa o lamureasca si peamica mea??? inca casatorita legal, stabilita in italia cu noul iubit si gravida cu el in 24 de sapt, el doreste sa l recunoasca pe bebe. poate?
sau legea il da automat la tata????

_

20+ cu Iustin-Andrei
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fetelor, eu de ieri il simt pe bebe miscand undeva..spre fundul meu. adica spre rect, sau in jos, spre vagin. e o senzatie f ciudata. ca si cum ar lovi in jos sau in spatele uterului si simt ca si cum se atinge rectul....e stranie senzatia. vi s a intamplat

_

20+ cu Iustin-Andrei

O, da! Nu am dormit toata noaptea de dureri jos si spre rect, mai ales cand se punea pe suturi, avand in vedere ca are deja aproape 1kg. Nu vreau sa ma gandesc pe la 3. Poate se ridica iar si respir si eu putin.

25+

Mergi la inceput

Am uitat sdcristian , parca, la multi ani.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Oau burtici am avut ceva de recuperat!Vreau sa va intreb daca a ti facut analiza cu glucoza,este necesara?Eu am incercat saptamana trecuta,dar dupa ce am baut solutia la 5min,am zis sa mai incerc si saptamana viitoare dar daca nu reusesc ,nu stiu cum sa procedez!Felicitari Ireth pentru baietel 26+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Ireth incearca sa ii explici dnei dr de ciclu tarziu si constanta in dezvolatre a bebeului. Eu fac clexane si am trombofilie. Mie mi+a scazut proteina s si am pierdut o sarcina in vara pt ca nu am facut clexane si bebeul meu nici nu a ramas in urma era in limite. Acum fac clexane de la inceput si analizele sunt mereu bune. Bebe creste bine deci ii prieste tratamentul. Clexanele nu trec prin placenta, nu ajung deloc la bebe. Nu o sa iti dea clexane daca ai analizele ok.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Oau burtici am avut ceva de recuperat!
Vreau sa va intreb daca a ti facut analiza cu glucoza,este necesara?
Eu am incercat saptamana trecuta,dar dupa ce am baut solutia la 5min,am zis sa mai incerc si saptamana viitoare dar daca nu reusesc ,nu stiu cum sa procedez!
Felicitari Ireth pentru baietel

26+ Maya-Maria

Buna, Cereline, iti raspund pentru ca am fost intr-o situatie asemenatoare. Medicul de familie mi-a dat trimitere catre Inst. de Diabet "Prof. Dr. N. Paulescu" (daca esti din Buc.), am fost acolo de 3 ori: o data degeaba, ca sa-mi zica sa vin a doua zi la ora 7 - la prof. Ionescu; a doua zi, ca sa vina niste doctorite rezidente ale prof.-ului abia pe la 8,30 - m-a vazut una din ele, mi-a zis sa revin la 27-28 de sapt., sa-mi cumpar eu glucoza "Pulvis" 75 g, ca-mi face testul (numai joia sau vinerea, pt. testul asta).
A treia oara m-am dus vinerea trecuta, ca sa ma ia in primire o asistenta si sa-mi spuna ca ei nu fac glicemii provocate la gravide, da' sa vb. totusi cu doctorita la care intrasem anterior. Cand a venit aceasta, dupa ce s-a infipt asistenta si in ea, a dat inapoi cu testul si au zis ceva de "glicozi..." nu stiu ce. Le-am intrebat: "E cumva vorba de hemoglobina glicozilata? Ca am facut-o!" (imi zisese dr. de familie ca ar fi bine si o facusem cu cateva zile inainte). Ele: "Da!"
Ei, si dupa ce s-a uitat doctorita pe rezultatele analizelor uzuale plus hemogl. glicoz. a zis ca e f. bine, ca nu are rost sa fac testul de glicemie provocata, doar sa ma pazesc de dulciuri si sa-mi verific glicemia saptamanal.
Ceea ce-ti doresc si tie! Du-te intai la un medic diabetolog sau la un dr. bun de familie! bafta multa!

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput