Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ideea mea era ca nici copilul meu nu e mai mare cu o sapt, adica desi are capul de 21 de sapt statistice dupa UM, iar eu am doar 20 de sapt de la UM, nu e el mai mare, e doar mai mare cu o sapt de media de conceptie, la 14 zile de la UM, la mine a fost conceput la 7 zile de la UM.

iar la tine NU E mai mic cu 2 sapt, e chiar mai mic fizic vorbind cu 2 sapt, decat statistica lor din calculator.

doamne ce tampenie sa calculezi varsta copilului dupa UM. era mai bine cum se calcula inainte..era mai logic.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

babyblue asa gandeam si eu... ar trebui sa vii cu mine la doctor, poate te impui mai bine in fata alora
eu incerc sa nu ma stresez - evident ca nu imi iese intotdeauna - mai ales ca a zis ca e o chestie care se rezolva daca faci tratament.
deci astept cumintica (zic eu ) intalnirea de maine, sperand sa nu ma bage pe injectii... ca nu sunt valori asa mari.
dar la capitolul valori as vrea sa aflu mai multe de la fetele care fac clexane, de la ce valori li s-a spus ca ar fi bine sa faca injectii?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Am inteles Ireth...deh..neuronii astia te si eu cu mult drageu aveam un ciclu regulat de 28 de zile de asta...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Alina ...nu te-ai suparat pe mine, nu? Iarta-ma daca te-am suparat.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Anaemi nu ma supar eu asa usor
Mai invatam si noi cate ceva

Alina 24+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Nasa la piticul meu e necasatorita. Asa ca nu stiu care e faza cu casatorit si necasatorit. Cosmin, sotul meu, si el a botezat cand era necasatorit. Deci..daca noi am facut sigur se poate..si al meu sotz e foarte religios (avem discutii interminabile pe aceasta tema...dar in fine asta e alta chestiune).
Prea multi nasi nu cred ca e util pentru copil in primul rand. Acu...parerea mea (stiti si voi replica)

babyblue ehe...obisnuieste-te cu ideea ..La mine sta cu capul in col si picoarele in stanga...o pozitie mai ciodata nici ca n-a gasit...in fine, vad ca isi mentine pozitia de multicel. Si cand mai sughitza, am impresia ca efectiv iese..da cu fundicul in sus (asta nu simt) in schimb simt foooare bine cum ma toaca acolo jos...acum sincer cred ca de data asta nu apuc 40 de saptamani dupa cum evolueaza. Si pare greu maica...In ultimele 2 saptamani burta a explodat...si sincer nu va mint. Deja am bagat 3kg. Ma sperii..

Voi cu furtunile hormonale cum mai stati? Ca al meu nici ca nu indrazneste sa respire...incearca sa aiba rabdare... (ca eu clar nu mai am cu el)

Felicia,de pui (Gabriel) si 23+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Nasa la piticul meu e necasatorita. Asa ca nu stiu care e faza cu casatorit si necasatorit. Cosmin, sotul meu, si el a botezat cand era necasatorit. Deci..daca noi am facut sigur se poate..si al meu sotz e foarte religios (avem discutii interminabile pe aceasta tema...dar in fine asta e alta chestiune).
Prea multi nasi nu cred ca e util pentru copil in primul rand. Acu...parerea mea (stiti si voi replica)

babyblue ehe...obisnuieste-te cu ideea ..La mine sta cu capul in col si picoarele in stanga...o pozitie mai ciodata nici ca n-a gasit...in fine, vad ca isi mentine pozitia de multicel. Si cand mai sughitza, am impresia ca efectiv iese..da cu fundicul in sus (asta nu simt) in schimb simt foooare bine cum ma toaca acolo jos...acum sincer cred ca de data asta nu apuc 40 de saptamani dupa cum evolueaza. Si pare greu maica...In ultimele 2 saptamani burta a explodat...si sincer nu va mint. Deja am bagat 3kg. Ma sperii..

Voi cu furtunile hormonale cum mai stati? Ca al meu nici ca nu indrazneste sa respire...incearca sa aiba rabdare... (ca eu clar nu mai am cu el)

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

:)) scuza-ma ca rad, cand si eu de fapt sunt in aceeasi situatie, dar mi-a placut cum ai povestit.
sincer, eu n-am idee cum poate sta acest copil, de l simt in labii si in vagin cand misca, de parca iese la fiecare miscare.sau il simt in fund, in rect, de parca imi vine sa fac ceva.

desi nu doresc raul nimanui, ma consoleaza mult sa aud ca suferi de aceeasi "boala" ca mine.iarta ma ca ti-o zis, scumpa felicia.:)

_

20+ cu Iustin-Andrei
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Ireth...bulinutza mea e incapatzanata si/sau rusinoasa...nu vrea sa isi arate comorile decat la sfarsit..o sa incerc sa fac un eco atunci cand vin in tzara...dar, nu stiu daca atunci se va indupleca cupilul

Acum intrebare intrebatoare...e posibil sa il simt sughitzand?? Nu e cam devreme? Ca sunt cazuri cand "loviturile"sunt ritmice si nu cred ca inca are simtul ritmului dezvoltat

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

legat de furtuna de crestere, eu stau bine acum, s-au inmuiat sanii, nu mai dor, burta n-a mai crescut, a stagnat, dar am suferit si eu asa ceva, pe la 17-18 sapt, cand mi s-a umflat brusc burta, intr=o sing sapt si sanii erau uriasi de mi s-a crapat pielea pe ei.am facut vergeturi pe sani.

cred ca sunt perioade din astea cu furtuni de crestere. eu zic sa rezisti.

_

20+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

fecian, da, eu cred ca deja il poti simti cum sughita.

_

20+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

:)) scuza-ma ca rad, cand si eu de fapt sunt in aceeasi situatie, dar mi-a placut cum ai povestit.
sincer, eu n-am idee cum poate sta acest copil, de l simt in labii si in vagin cand misca, de parca iese la fiecare miscare.sau il simt in fund, in rect, de parca imi vine sa fac ceva.

desi nu doresc raul nimanui, ma consoleaza mult sa aud ca suferi de aceeasi "boala" ca mine.iarta ma ca ti-o zis, scumpa felicia.:)

_

20+ cu Iustin-Andrei

Stai sa vezi cand incepe sa iti faca program de iesit la toaleta, program de somn, program de ce vrei tu...noi ni-l si inchipuim cum sta pe acolo si trage azi de cativa nervi, apoi de ceva matze, le mai intoarce, rastoarce... apoi vede ca s-a umplut bazinul te trimite pusca cu un sut bine directionat direct la toaleta(asta daca mai ai timp si daca nu ai baut prea mult..apa se intelege )...
mai smulge niste gemete de bucurie (d-ale tale bineinteles) ca ti-a plivit gradina ...

Copii nostrii sunt copii care sunt obsedati cu curatenia

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput