Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
alina_1984 spune:
Buna fetelor! Ma scuzati ca dau buzna asa.Am vrea si noi sa va rugam sa ne votati cand aveti o secunda libera!
http://photos.parents.com/category/vote/photo/773042?esrc=nwphotofaves_koty
Multumim frumos!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CoriMami spune:
Neata
Liliana, am vazut si eu pozele. Superba fetita ai! sa iti traiasca si sa fie sanatoasa! Si ce cuminte a stat ea cu bentitele pe cap si cu coronita de flori (toate superbe). Si eu incerc sa ii mai pun cate o bentita sau baticut Petalei...dar le smulge in secunda 2. Nu pot sa ii pun decat chestii care se leaga sub barbie....
Erina si noi ne luptam cu dermatita, care se tot agraveaza. Are pe pulpite niste pete din ce in ce mai mari, ovale cu margine rosie...si obrajorii tare uscati desi O ung la greu cu cremele necesare. Mult succes la dermatolog si sa scapati cat mai repede de dermatita!
Lalexandra nasol cu viroza intestinala, dar o sa isi revina si o sa pape mai cu pofta. Noroc ca el e un voinicel! Pupam, sa se faca bine cat mai repede!
Petala nu mai vrea sa bea lapte...desi eu continui sa ma prezint cu biberonul...a baut 1 biberon la 3 zile. In schimb a inceput sa accepte la pranz supita la felul 1, pe care i-o dau cu lingura de adult si ea soarbe din varful ei
In rest...eu sunt ofticata ca de 2 saptamani tati vine asa de tarziu si e asa de obosit, ca parca eu si Petala am locui singure. Si in we asta iar lucreaza, e asa de nasoool. Dar...om trece si peste asta
Santate multa tuturor si we placut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Helllo
Multumim pt urarile de La multi ani !!!!
Le intoarcem inzecit
Nu am citit decat in mare .
Sper sa fie toti iepurasii sanatosi.
Va las poze de la turta
https://picasaweb.google.com/deni757/MayutDragutzSiTurta304201102#
Denisa mami de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasului mare :
Cristian Patrick de rmkristine
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
child – toti copii sunt inebuniti sa stea afara.
Si Gia e innebunita dupa leagan, topogan si mai nou dupa caruselul electric. Am dat-o in masinute si i-a placut tare. Nu a vrut deloc sa se dea jos. A stat acolo cuminte.
Legat de scris, cred ca mai toate mamicile sunt mai interesate de bebelusul ei decat de scrisul pe forum si pe de o parte e normal.
irene26 - ma bucur ca v-ati mai linistit
LAlexandra – sanatate multa, sa isi revina repede micutul
alina_1984 – votat
CoriMami – eu ii dau in continuare Topfer 3, numai ca ii dau direct adus din Germania sis a stiti ca e diferenta, are o alta granulatie si il bea de rupe. de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
la multi ani la toti iepurasii care au serbat zilele astea, multa sanatate si mult noroc in viata, sa aiba o viata plina de bucurii
imi beau aici pe forum...nu am mai putut intra, voi citi acum din urma
noi suntem bine, adelina a inceput sa doarma mult mai bine noaptea, are doua reprize de somn ziua, iesim afara cat de des putem...acum suntem cu pregatiri de ziua ei, si vom lua si turta,eu tot singurica cu copii, imi este mai greu cu toate pe capul meu, dar rezolv tot ce imi planuiesc pe fiecare zi..cred ca mi-a dat DD puteri supranaturale...
va urez o zi buna si cu mult spor la treburi si un we placut
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
sensibila spune:
PENTRU 10 APRILIE URAM DE PE ACUM
La multi ani iepurasului mare :
George Vlad de camilecu
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Cristian Patrick de rmkristine
George Vlad de camilecu!
Sa aveti vieti pline de sanatate si voiosie, sa fiti mereu bucuria celor dragi si sa munciti cu spor, sa ajungeti oameni mari!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
LAlexandra, dupa un virus stomacal isi revine, dar trebuie putin regim sa fii sigura ca nu reapare. Orez cu morcov fierti, paste de orez cu cascaval, banane, ceai de menta, sticksuri, covrigei, carne de pui. Si mancarea normala reintrodusa treptat.
Fetele cu problema cu dermatita atopica, noi scapam de pete cu succes folosind crema Avene trixera, e speciala pentru piele atopica.
Am vazut si pozele cu domanisoarele Madalina si Maya. Mi-a facut pofta pisica alba!
V-am spus ca am vazut multe poze de pe contul comun? Norocul meu ca le-am vazut inainte sa plecam la petrecerea Alexiei si aveam si noi torturi si prajituri, ca altfel salivam de muream la toate torturile de pe acolo. Si ce copii frumosi, ce petreceri reusite am vazut pe contul comun....BRAVO tuturor!
Corimami, daca nu mai vrea lapte Petala, sa te asiguri ca mananca iaurturi, branzeturi si alte lactate, sa fii sigura ca nu apar carente.
Stanucel si Alexia doarme mai bine dupa ce a spart si al 8-lea incisiv. Dar mi-e groaza acum, toate cele 4 locuri pentru primii premolari sunt tari si inflamate...ne asteapta nopti grele. La canini nici nu vreau sa ma gandesc!
Sa aveti un weekend minunat!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)