Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 7
florintunde spune:
Gabi;Eu folosesc seba med are si ulei de masaj si ulei pt corp ..sunt ok!fara parabeni.
Shubu;distractie placuta..te admir..si Eu vreau..dar nu am cu cine lasa amnadoi puradeii.E foarte bine sa iesi..Stand numai cu bebe in casa..o iau p aratura incetul..Si totusi cand am posibilitatea nu am chef sa ies..imi gasesc motive;n-am cu ce ma imbraca,sunt grasa,nu imi sta bine parul...mereu am motive.Astea bineinteles se pot rezolva toate..numai tre sa vrei cu adevarat...
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
catal_ina10 spune:
Gabi , Andrei tot linistit si Sara tot soprana .
Si noi avem cojite, dar aproape ca au trecut. Ulei de masline inainte de baie si ulei Nivea dupa. Face fata par slinos , dar i-au trecut cojitele.
Mandra mamica de printesa Sara Maria
fragrant8 spune:
MITSU, LORICH, DOLORESS - multam mult de raspunsuri.
DOLORESS - f interesant cel de-al doilea site; mi-am "scanat" cosmeticele de le am prin casa si spre surprinderea mea am descoperit ca la roche posay are scor mai slab decat vichy, la creme de fata. ma asteptam sa fie invers.
si nici de celalalt, well.ca nu stiam. multumescu-ti.
GABI- pt cojite noi folosim ulei de masline; o dam pe cap cu cateva minute inainte de baie; lasam cojitele sa se inmoaie, si apoi le indepartez cu o perie moale (gen periuta de dinti f fina); apoi spalam capsorul. si mai dispar dintre ele, dar nu in totalitate.
oricum pe ei nu ii deranjeaza, sunt doar inestetice.
florintunde spune:
fetele care alaptati
ce contraceptiv folositi ?(am mai intrebat dar nu am primit nici un raspuns)in afara de sterilet si cerasette
si ce fructe mancati ?bananele nu imi plac..mere nu mananc sa nu o doara burta,citrice nu
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
loutzy spune:
Tunde noi folosim prezervativul. Cu steriletul e cu 2 taisuri, nu se stie daca il accepta organismul(ori iti e rau, ori te trezesti cu el in toaleta-in caz ca nu accepta).
Legat de fructe, eu nu prea mai mananc tot din aceleasi considerente. Citricele sunt moartea mea, ar cum nu am voie, stau pe tusa. Mai fac cate o praji cu mere.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loutzy Legat de fructe, eu nu prea mai mananc tot din aceleasi considerente. Citricele sunt moartea mea, ar cum nu am voie, stau pe tusa. Mai fac cate o praji cu mere. Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011) |
Eu mananc la greu citrice. am inceput cu o jumate, apoi una. Si acu mananc fara nici o problema.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
AMR 7 kg
bebelu86 spune:
Tunde si noi tot prezervativu. pastile nu ca amprobl cu ora cand trebuie sa o iau si e cam riscant, sterilet nu, alte nebunuii nu.
fructe, la inceput am bagat banane, mere, pere, acu de vreo2 luni nu am mai bagat.acu tocmaim am venit de jos cu mere, ere, mandarine, banane cred k imi fac un suc mix
sarbatoritilor de azi.
ce imi place ca au inceput sa mai vina fete vechi incepem sa ne reunim
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
gabivalceanu spune:
TUNDE, mie ginecologul mi-a zis ca exista niste contraceptive ce se dau cind alaptezi... dar ca el, tinind cont ca am fetitz, nu-mi recomanda. Eu folosesc prezervativ, ipotetic, ca practic fug ca de naiba, ete, numai de sex n-am chef!
Cu fructele...eu bagam de toate, de toate... dar in ultimul timp le-am rarit fir-ar, ca tot dau cind pe una , cind pe alta... ca d-aia nu doarme Fifi, ca ea ar dormi, dar tresare, face ochii mari si gata. Si apoi, la juma de ora mitiie iar de somn. Ieri am mincat spanac... pai cine legana azi-nopate la greu din juma in juma de ora... O sa ajung naiba sa am tic, sa legan carutul si gol...
Pup,
Gabi
andri31 spune:
cantarit copilul la 10 sapt.. dupa 2reprize de kk avem 5.6kg , am luat 700gr in 2 sapt(am fost grabite la nastere cu 4 sapt dupa cum bine stiti !)
mami e mandra tare de mine si increzatoare ca totul va fi ok.
Tunde pt ponturile legate de fornaiala.
incercam in seara asta.
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Lorich spune:
Tunde prezervativ!!! Sterilet nu are sens acum, la cat de rar (vorba bancului"da' mai des e Craciunul" iar pastile mi-a zis si mie doctorita ca nu ar trebui, fiind fetita sa o alimentez cu progesteron. Prezervativ pe parcursul alapatarii, apoi vedem.
fructe teoretic orice, dar practic nu prea-mi plac.
Noi am fost afara cateva ore, mai, e haios Robert cum alearga ca disperatul; in schimb Ana s-a trezit, s-a uitat in jur cu maslinutele alea de ochi si a adormit la loc; mi-am dat seama ca-s traumatizata de la Robert, cand s-a trezit stiam ca tre s-o iau in brate, s-o mufez, ceva, ceva, ceva!! Deci Ana e tot "modelul cuminte" vb lui Doloress. Apropo, Irinuka m-am gandit la voi, ca la inceput cand ma pus-o in carut era treaza si s-a enervat, s-a inrosit, stii ce am facut? Am ridicat un pic fundul carutului, un pic cam 15 grade- al nostru e gen sport, dar care se lasa perfect orizontala.
Va pup, o seara buna!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011