Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mada putzitu ca putzitu dar transpiratul ma omoara.
am ramas cu el din sarcina asa.
am crezut ca-s numai eu defecta. ma simt mai bine cand vad ca suntem mai multe defecte. (om fi iesit din garantie si ramanem asa?)

raportez...hm..3-4 nopti in care bubu mic doarme decand adoarme (acolo-i beleua!) si pana dimi la 7.
cu adormitul noaptea avem o mare problema. indiferent ca mergem afara , ca facem baie , c ao smotocesc la masaj.. nu conteaza adoarme f greu. cam la 1.5-2h. aseara de ex. a mancat la 21:00 si s-a culcat , la 22:00 s-a trezit a mai muncat putin( in total a ras 180ml) dupa care cu greu am reusit sa o adorm pe la 00;00.... dar s-a mai trezit la 7 dimi... deci n-a mancat 10h si a dormit 6.... oricum ar fi.. oricand ar manca.. cand pune capul la nani doarme 6h legate noaptea.

ziua..e bine. de dimi avem program de scremut pana facem kk si gata.
INSA AM O MARE PROBLEMA: avem 2 sapt de fornaiala si nas infundat si nimik nu merge. mi-e asa de mila de ea. abia respira... o aspir , i-am pus si vibrocil , ii dau cu ser.. ii fac si basul negru de la o solutie data de pediatra dar degeaba.

nici azi nu iesim afara...e racorica dar mai ales bate vantul (ar fi deja 4 zile de stat in casa)

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Andri;1)pune-l pe burta foarte des..sa-si ridice capul,curg muculetii afara.2).umezeste aerul.3)fierbe apa cu sare..nu foarte concentrat si pune de multe ori in nasuc.

Madalina;'Eu puteam dupa nastere,in spital.Vreo 4-5 zile..dar un miros de jaleimi era rusine de colega de salon.Faceam dus+deo seba med..era oribil..o putoare de imi venea sa ma iau la palmi.
Am venit acasa ,mi-am schimbat deodorantul,am baut multa multa apa si mi-am revenit.E foarte neplacut stiu.E de la hormoni.

E rea tare buba mea astazi.am scos-o cu marsupiu..nno!foarte agitata..30 min am venit acasa.Am luat caruciorul..nici cu astaiara am venit acasa..renunt si gata..nu doarme?,-nu doarme !

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Verdictul pt LORI si cine mai e interesat: ciocolatosul e cel mai simplu tort ever! Si l-am facut si mai simplu decat era. Am inlocuit blatul cu migdale (ca n-aveam cu ce sa macin...) cu 150g biscuiti petit beurre (sunt moi si se sfarama usor) amestecati cu 100g si ceva de unt la temp camerei (nu stiu exact cat, din ochi asa, pana iese cremos cat de cat) si aia e, gata blatul!
La stratul de cioco neagra am pus un pliculet de zahar vanilat ca mi s-a parut prea amara. Si in loc de 200 ml frisca lichida am pus 300, am citit pe acolo ca iese cam putin si asa vad ca a iesit tocmai bine.
In plus - bucurie mare, am gasit si eu in fine gelatina foi, ma saturasem sa improvizez cu teama cu aia la pliculet. Acu se hodine la frigi. Verdictul final si pozele - mai incolo. Acu plecam intr-o vizita. Pup fetele.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut fetelor!
Ce m-au emotionat mesajele voastre.. Si eu ca multe dintre voi, sunt dintr-o familie modesta de intelectuali.. am fost 5 copii acasa si cu asta cred ca am spus tot, dar nu regret asta niciodata, sunt convinsa ca a cantarit mult in formarea mea ca om, mentalitate, acum ca mama.. Astazi am tras o mare cearta cu mama si am trimis-o la plimbare, acum ma duc sa o caut sa-i fac cinste cu o inghetata ...

In legatura cu mirosurile...si eu put!!! In ziua cand am realizat intorsesem toataa casa cu fundul in sus sa descopar sursa.. pe pat, sub pat, in sifoniere, in gunoi, spalasem tot ce se pate spala, nu gaseam nimic dar tot nu intelegeam de unde e mirosul care ma tot urmareste... eram eu, trist..

Astept sa adoarma buburuzul sa ma usuc la par si sa fugim la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Madalina,si mie mi se pare ca miros groaznic dupa antrenament si dimineata cand ma trezesc.Neaparat dau cu antiperspirant dupa baie,da cam degeaba.Cred ca e ceva hormonal,n-am mirosit niciodata a transpiratie de cand ma stiu.
Am fost afara de la 1.30.Copchilu a mancat pe la 2 jumatemapoi somn de voie.Doarme si acu.La noapte...Dumnezeu cu mila.Da nu cred sa am probleme,e rau tare de somn,ca ma-sa.De fapt nu cred sa aiba mama probleme cu el,ca io dispar diseara
Monika...nu ca ma topeste,ma termina efectiv.Toata ziua ii spun cat de mult il iubesc.Beleste niste ochi maaari maari la mine.Are ditai felinarele si cand mai e si mirat e jale,ma sparge.
Sunt franta,ma dor picioarele de mor.Acu el se va trezi si va avea chef de joaca,iar io vad numa patu.Ata ete,om videa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multe lunite fericite si voioase Diana, Catalina, Florin si Eduard!!!

Blue_night, Simis, nu v-am vazut de mult! Nici pe tine Mayane!

Noi am avut ieri o zi foarte colicoasa si azi o dimineata la fel. Dupa-amiaza e linistita si vesela ! Am fost la plimbare, intr-un coltisor verde, dar din pacate printre masini si praf! Urasc orasul asta plin de praf, fum, hartoape si rahati de tot felul!

Subiectul JUCARII. Eu daca as putea, i-as lua toate jucariile care ii (imi) plac, ca doar sunt de mare ajutor pentru parinti, nu-i asa ? Nu sunt de ideea: nu-i iau ca sa se invete cu greul. O sa aiba ea timp destul pentru asta. Nu pot sa-i cumpar tot ce vreau, totusi incerc sa ii mai iau cate o prostioara cand vin banii de concediu. Jucariile Lamaze imi par frumoase si destepte si cred ca sunt o investitie buna. Sara inca nu manifesta niciun interes pentru ele, dar sper ca din cauza ca este prea mica. Deocamdata maimutzoiu multifunctional mami e de baza, dar mai oboseste si el, plus ca mai are de spalat, de facut curat, etc.

Mitsu, Anka, Anduta, toata admiratia !!!

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Hello dragi mamici!!
Sper ca nu m-ati uitat , am intrat f rar in ultimul timp si nici nu am reusit sa tin pasul la citit, dar ma revansez eu.
Raportez bebe cumintel si papacios, a luat 1,6 kg in ultima luna, dar nu suntem grasani, doar am recuperat pt prima.
Am inceput sa dormim mai bine noaptea, ne trezim doar o data de 2 ori maxim.
Acum am fost afara de pe la ora 15 si tocmai ce ne-am trezit( l-am lasat sa mai doarma asa infofolit), asa ca fuuuuggggg!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Hello Gabi ! Noi nu v-am uitat, Sara intreaba mereu de Andrei . Mai sunteti colicosi?

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Cata!!
Pai colicosi in adevaratul sens al cuvantului nu prea am fost, adica nu a plans asa cum am auzit ca se intampla la alti copii, ci doar e mai agitat, se foieste , se zgarceste! Episoade de astea mai are uneori, ce-i prost este ca ele pica cam pe la 4-6 dimineata.
In schimb avem o alta mare problema: i-au aparut niste cojite pe cap, pediatra mi-a dat un gel de la Avene pt scuame si ulei de masline. Dar vad ca nu prea ii trec, desi i-am luat si un samponel din aceiasi gama. Voi cu ce ii spalati/masati pe bebeloi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

FRAGRANT eu am sa-i iau crema de la Badger, am luat si de fundulet si imi place uite link :
http://well.ca/products/badger-spf-30-baby-sunscreen_31914.html
De cand avem copii incercam pe cat posibil sa folosim produse mai naturale, de fapt Patrick ne-a obligat pt ca are pielea super sensibila. Comand mai mereu de pe well.ca, pentru produse bio, detergenti, ca nu ajung niciodata la magazinele bio si n-am nici unul prin apropiere.

Uite aici link unde bagi produsul cosmetic si il ia la analizat, fiecare ingredient, iti zice cat poate fi de daunator, da si note. E cam scary, iti dai seama cate chimicale bagam in noi... de-aiurea
http://www.cosmeticsdatabase.com/

Nu gasesc Ombrelle de la l'Oreal, dar vad ca in general produsele de copii de la ei sunt cam toxice - au note de 6-7. Badger are numai note bune - 0-1, numai un 3 la oxidul de zinc.

Mergi la inceput