Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mirela, eu te sfatuiesc sa iti iei o bona. pt 3-4 ore, cd ai tu nevoie mai mare.sotul isi va reveni el un pic mai tarziu, cd baietii vor fi mai jucausi, ai sa vezi.
decat sa te mai enervezi pe el, mai bine cauta alta solutie.
te pup si nervi tari! Vlad (cred ca asa il cheam pe baiatul cel mare, nu?)cum reactioneaza?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Cu laptele in exces: hmm, interesant, habar n-aveam. pai in sarcina radeam minim un litru zilnic. Si as mai bea si acum, dar cica nu e bun in cantitati mari cand alaptezi (ca bebe poate fi alergic la proteinele din lapte de vaca).

Despre soti: si eu mai comentez la al meu, dar cand vad cum sunt cate unii..imi vine sa-i ridic statuie, pe bune! Numai el face baita bebelinei, mami e responsabila cu masajul de dupa. Dupa ce vine de la serviciu, se ocupa doar el de schimbat pampersi, jocuri, bibileli, ca e topit de dorul fiica-sii toata ziua. Si da, au o legatura speciala, asa cum eu mi-am dorit de la inceput, mi-am zis - eu o nasc, eu o alaptez, trebuie si tati sa se apropie intr-un fel de bebe si inca de acum, cat e mica, nu doar cand va fi mare si se pot alerga prin casa si prin parc. A fost si al meu "lucrat" la creier de colegi binevoitori, astfel ca in prima sapt cu bebe acasa m-a anuntat ca el se va muta in sufragerie cand incepe serviciul, ca vezi Doamne nu se poate odihni noaptea...Dar i-a trecut repede. sa-l fi vazut in zilele in care a fost bolnav si exilat din dormitor ce mai suferea, era terminat ca nu o putea lua pe pitica in brate si nu putea sa o auda cum respira noaptea. Si ce pupaturi pe ei cand, in fine, a avut liber la bebe!! Cam asta e sotul meu...dar nah, se putea si mai bine, sunt sigura

MIRELA, motanii sunt dementiali

GABI, esti delicioasa, ai un mod de a scrie care ma binedispune total!

LORI, da ai dreptate, si eu l-am invatat prost pe al meu, eu fac tot, eu fac papa, eu fac curat, eu spal, au calc, eu fac liste de cumparaturi, eu fac bagaje cand plecam de acasa, eu platesc facturi, eu tin minte aniversari etc etc Nu zic, facea si el orice daca il puneam, dar ma invatasem asa si preferam sa nu-l pun sa faca nimic, ca deh, nu aveam chef mereu sa astept sa termine nivelul la joc sau sa se termine emisiunea nu stiu care. Daaaar s-a cam schimbat tot de cand cu bebe. La inceput a fost chiar involuntar, pt ca eram asa de dusa in primele sapt ca uitam tot felul de chestii, nu ma puteam concentra, asa ca a inceput sa-si ia in serios meseria de sot si tata, n-a avut de ales. S-au schimbat asa multe, ca nu-mi vine sa cred. Deci..niciodata nu e prea tarziu sa-ti reeduci sotul (ia sa nu faci de papa o zi sau sa lasi niscaiva facturi neplatite...sau ceva asa sa simta, poate ii mai vine mintea la cap!)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Citat:
... urla cand ii era foame, cand juca Dinamo si cand era praf in casa ...

mirela, cat de plastic! Nu ii lipseste nimic descrierii Acum, nu te supara pe mine, vorbesc foarte serios, ai putea sa scrii o carte despre viata ta. 3 barbati?! Ai ceva de povestit. Si daca o sa scrii cum ai scris mai sus, o sa fie un best-seller!
M-am uitat la motani, pai ei merita TOT, ma, chiar si sa suporti un sot pasiv si panicos.. Cat de dulci si frumosi s-au facut! Si apropierea asta fizica dintre ei (pentru ca te ocupi tu de amandoi, nu ii share-uiesti cu tati) o sa ii faca sa fie nedespartiti, sa se iubeasca tare-tare si or sa iti umple inima de bucurie, e minunat, ai sa vezi!

Nici tu gabiv nu ai mai putin talent , "bombani" delicios! Am ras de m-au durut obrajii citindu-te pe tine!

loutzy, abia astept sa va treaca raceala!!! Va pandim dupa colt!

Si acum, va multumesc, fetelor, pentru sprijin si aprobari

La noi lucrurile merg din ce in ce mai bine, am ajuns sa ma bucur de faptul ca sunt mamica singura (bine, nu mi-am dorit si nu imi doresc sa am vreodata un sot, din motive obiective ). Faptul ca tatal copiiilor ne vede o data pe saptamana, cam asa, il face sa fie total dedicat lor cand vine pe-aici... Si cred ca ii si place, nu o face numai ca se simte raspunzator/vinovat, etc. Va spuneam ca trebuie sa ma duc la interview, ei bine, nu am mai ajuns Incerc sa ma reprogramez, caci am constatat ca nu sunt pregatita... Dar we asta, in incercarea de a invata ceva, am avut parte de tot sprijinul taticesc pe care l-as fi putut cere si mi se pare normal sa ii fie drag sa stea cu bebelush, sa vrea sa invete cum sa ma ajute (aici recunosc ca il cam supraveghez si dau indicatii, ca si io-s aia care le stie pe toate cel mai bine )... Nici nu stiu cum as reactiona daca ar respinge ceva legat de bebe. Adica inteleg ca nu ma vrea pe mine, dar pentru copil trebuie sa fie acolo 100%... Ieri in Cora mai aveam putin si ne bateam pe carut, care sa-l impinga O solutie insa nu pot sa va impartasesc, ca a venit de la sine, nu stiu cum ar fi fost sa fie altfel... Adica sa spuna explicit "tine-l tu, ca eu nu vreau sa stau cu el" or smth, cred ca i-as fi intors spatele definitiv! Da' asa-s io, mai "abrupta".

Nu mai stiu ce voiam sa mai zic, a da, buni de Sophiot, m-a surprins si amuzat postarea dvs. Si.. ce sa zic.. Cool Buni! Buni rulez!

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, si eu pup fata!
Cu bagajele... sotul meu n-a facut in viata lui de om insurat bagaje! Eu le fac pt toti! (ca si Ioana e un pui de lenes ceva de speriat! incep sa cred serios ca-i vina mea, ca prea sunt eu atotfacatoare si d-aia ei nu fac). Bun. Eu fac bagajele. El LE CARA LA MASINA, TIMP IN CARE COMENTEAZA NONSTOP c-am luat toata casa, ca nu incap, transpira, le pune, le da jos de trei ori etc. Apoi ajungem la destinatie, sa zicem, si-ncepe: da` unghiera mea ai luat-o? Da` papucii i-ai luat? Da` crema mea de iritatii ai luat-o?
A, sa va zic, vara: eu plec la mare fara el, eu am liber vara, el are serviciu. Dar vine in weekend-uri. Din 3 veniri, vara asta, la toate trei a venit fara geanta, a uitat-o ba linga tarcul ciinelui, ba linga usa cind sa incuie, ba, ba. Sa-i vedeti mutra de cascat cind il iau de la gara si-l intreb: si geanta ta? Ca eu poate intru in tricourile lui XXXL, dar el cu siguranta nu intra in ale mele XS (hm, ma rog, XS pina acum vreo juma de an, S acum, fie. BIne, ma, recumosc: M! Dar ma slabesc eu...)
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela scumpi tare motanii tai.
Eu una am numai cuvinte de lauda pt al meu sot. Nu s-a bagat inca la schimbat pampersi, dar sta cu stumful ore intregi, se duce singur la cumparaturi(desi ma suna de 100 de ori pana ajunge inapoi acasa),isi face singur de mancare, mai face si ceva treaba prin casa. Cu mancarea nu ma complic, ca soacramii nu-i place cum gatesc eu si atunci face numai ea de mancare(exceptie supa mea-aia o fac eu)

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MITSU BISHU, eu trebuie sa te cunosc live intr-o zi! Sa vad eu cu ochii mei...
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laviutule n am talent scriitoricesc, cu toate ca am in familie talentosi in ale scrisului, dar as scrie, timp de ar fi

motanii ii sheruiesc cu taticul lor cat pot de mult, dar pt ca 'mnealui fumeaza ne tot goneste din sufra, azi am ocupt cuforta sufra, dar a fugit el in ori la noi in dormitor ori la baie (la baie pt fumat, baia lui nu a baietilor)
ma tot intreaba el cat poate sa se joace cu baietii lui, cand poate sa plece cu ei
sunt tare curioasa cum va fi cand vor creste motanii (emoticon ganditor)

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

ROXX, si eu pup fata!
Cu bagajele... sotul meu n-a facut in viata lui de om insurat bagaje! Eu le fac pt toti! (ca si Ioana e un pui de lenes ceva de speriat! incep sa cred serios ca-i vina mea, ca prea sunt eu atotfacatoare si d-aia ei nu fac). Bun. Eu fac bagajele. El LE CARA LA MASINA, TIMP IN CARE COMENTEAZA NONSTOP c-am luat toata casa, ca nu incap, transpira, le pune, le da jos de trei ori etc. Apoi ajungem la destinatie, sa zicem, si-ncepe: da` unghiera mea ai luat-o? Da` papucii i-ai luat? Da` crema mea de iritatii ai luat-o?
A, sa va zic, vara: eu plec la mare fara el, eu am liber vara, el are serviciu. Dar vine in weekend-uri. Din 3 veniri, vara asta, la toate trei a venit fara geanta, a uitat-o ba linga tarcul ciinelui, ba linga usa cind sa incuie, ba, ba. Sa-i vedeti mutra de cascat cind il iau de la gara si-l intreb: si geanta ta? Ca eu poate intru in tricourile lui XXXL, dar el cu siguranta nu intra in ale mele XS (hm, ma rog, XS pina acum vreo juma de an, S acum, fie. BIne, ma, recumosc: M! Dar ma slabesc eu...)
Gabi

hahaha...ne-ai descris si pe noi ..cu bagajele, cu caratul, cu bombanitul lui "ai bagat casa, nu s emai inchide nicio geanta" etc...cu "da' chilotii mei cu dungulite ia-i pus???

ce mai..ma recunosc in mesajul asta, ami putin faza cu marimea..ce M ..eu cred ca sunt XXXL...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mirela, eu te sfatuiesc sa iti iei o bona. pt 3-4 ore, cd ai tu nevoie mai mare.sotul isi va reveni el un pic mai tarziu, cd baietii vor fi mai jucausi, ai sa vezi.
decat sa te mai enervezi pe el, mai bine cauta alta solutie.
te pup si nervi tari! Vlad (cred ca asa il cheam pe baiatul cel mare, nu?)cum reactioneaza?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

victo, vladut nu sta cu mine
el e la mama la Slatina, dar ii iubeste tare mult pe motani
"vorbeste" cu ei la tel daca se poate spune asa
ne asteapta de florii la el
pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Lavinia mergem miercuri la doctor la control sa vedem ce zice. M-as fi dus maine, dar al meu sot ajunge pe la 13 acasa ca are nush ce sedinta lunara. Eu cred ca ne da liber la iesire afara. Sper doar sa fie frumos. Ne intalnim noi cumva, doar nu e atat de mare parcul.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput