Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo mirela, eu te sfatuiesc sa iti iei o bona. pt 3-4 ore, cd ai tu nevoie mai mare.sotul isi va reveni el un pic mai tarziu, cd baietii vor fi mai jucausi, ai sa vezi. decat sa te mai enervezi pe el, mai bine cauta alta solutie. te pup si nervi tari! Vlad (cred ca asa il cheam pe baiatul cel mare, nu?)cum reactioneaza? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
victo, vladut nu sta cu mine
el e la mama la Slatina, dar ii iubeste tare mult pe motani
"vorbeste" cu ei la tel daca se poate spune asa
ne asteapta de florii la el
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
roxx26 spune:
Eu pregatesc domnisoara de plecare, mergem la masajul intarziat de azi Si apoi de la 2 jumate incolo o plimbarica scurta in wrap p-aci prin cartier.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
Si am si io un sondaj pana revin - evoluam si noi in fine de la cosulet la patut si nush de care saltea sa cumpar (trebuie comandata, ca patutul pe care l-am ales are dimensiuni atipice). Ia uitati www.saltele-lenjerii.ro/" target="_blank">aici la sectiunea "Saltele copii". Sunt in ceata!! Idei???
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Mitsu-bishu spune:
roxx, tu ziceai ca esti cadru militar? Sau confund eu Oricum, si la tine se vede ceva militareala, il cam tii pe tati in umbra, am vazut si in poze ca la voi in casa cam canta "gaina", si nu "cocosul", hihihi, sper sa nu te superi pe mine!
gabiv, ce ar fi de vazut? Da' si io simt ca trebuie sa te cunosc, prea le spui din suflet si cu naduf! Pui patos!
loutzy, bun, ne-ntalnim noi in faimosul parc! Bafta la control, sa va dea unda verde!!!
Si, mirela, lasa ca vine timpul cand o sa se poata juca taticul cu baietii, atunci vor merge outdoors si o sa poata fuma in timp ce-i alearga. Iar tu o sa stai la birou picior peste picior si o sa scrii! Pana atunci, cred ca e o solutie buna sa fumeze in baia lui si sa nu astepte, totusi, sa-nceapa baietii sa alerge, poate sa mai schimbe un pampers intre timp, zic eu.
Da' lu' Vladu' cum ii e la Slatina? Nu sufera ca e departe de voi? Eu ma simt tare vinovata cand il trimit pe Conrad cate un we la mama, parca il exilez
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
mirela2 spune:
lavi, cand am venit eu in Bucuresti, Vlad mai avea un pic si termina clasa I, stateam intr o cam de camin, nu era mediu optim pt un copil de 7 ani
apoi a trecut timpul si s au imtamplat atatea
acum e destul de mare si intelege, intr o zi il voi aduce si pe el
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
maimutzica10 spune:
sherbi, fenobarbitalul nu e asa groaznic in dozele contra icterului, se da suuuper putin, io am preferat varianta asta, dc nu trece icterul dupa 6 sapt e destul de nasol pt creieras ( a mea fiind la 2,4 kile nici nu papa f mult ca sa elimine bilirubina aia, am facut si fototerapie); vezi ca ziceau fetele de ceva homeopat, am vazut si eu dupa aceea..
pufoasa, mirela: eu tot duphalac am folosit in spital dupa ce am nascut (natural), ca imi era groaza de constipatia mea, merge si in alaptat.
lenuta ne bucuram ca ai inceput sa ne scrii (ca esti de-a noastra oricum, daca ne citesti de atata vreme)
shines, stiu si io ca laptele e greu de procesat de organism, si io-s mare fan, acum sunt restrictionata la o cana pe zi (ca cica baloneaza, la mine nu e asa) si nu e bun in alaptare. fie ce-o fi, laptele e 'tigara' mea zilnica, nush cum sa-l scot din circuit..
mai fac un pic de treaba si mai citesc / scriu apoi, ca e casa vraiste dupa weekend
spor si voua in toate cele!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Mitsu-bishu spune:
Ooof, mirela, nu mai stiu ce sa zic ...
Despre icter - si mie mi se pare ca inca avem! La aproape 10 saptamani... I-am dat si eu Sulfur, dar parca dupa ce m-am oprit iar s-a ingalbenit. La mine e naspa ca aici unde stau este foarte intunecos apartamentul... Stau mai mult cu luminile aprinse, chiar si ziua. Stiam si eu treaba cu fereastra, am facut-o, dar fara rezultate. Iesim si afara pe cat se poate, dar mie tot galben mi se pare baietu'. Doc zice ca nu e galben, intr-adevar nu are ochisorii galbeni, dar are pielea putin galbuie si are momente din zi cand e alb-roz.. E o diferenta mare. Tot doc zice ca daca e bilirubina directa, e ok, daca e aia indirecta e naspa (sau invers?!), si ca daca mi se pare in continuare galben si dupa Sulfur sa vin sa ii faca analiza, sa elimin eu orice urma de pitic de pe creier... Asa ca marti o sa il duc sa-l chinuie desi am fugit de testul asta ca de al' cu coarne!
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
loutzy spune:
Lavinia ca orice copil si strumful meu a facut icter, eu mi-am dat seama ca i-a trecut abia cand am observat ca nu mai are ochii galbui. Oricum e el mai masliniu asa la ten si nici nu mi-am dat seama ca are icter abia duap ce mi-a zis dr in spital ca are icter am observat si eu. Plus ca al meu copil nici nu dormea f mult(se zice ca de la icter doarme mult). A dormit prima zi acasa ca un bebe normal, apoi au inceput perioadele de cascat ochii pe pereti si stat la mami la tzitzi. Cel mai bine e sa faci analizele si vezi ce si cum.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Lorich spune:
Simo n-am inteles din link, te poti duce asa cu bebe mic si bebeloi si balaceala? (evident ca da, ca voi ati fost, dar cum?) Nu am inteles si nici preturile-banuiesc ca erau / persoana. Uof, neuronu meu, unde esti tu Goguleee???
Eu as merge cu toata lumile.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
uuuf..am tras o tura sa scot soacra din spital.
lori..iri rasp imediat
fac capitol
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)