Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Io una confirm ca exista barbati-mame. Io am unul d-asta, care lucreaza pana la 6 si dupa ce vine acasa e mamica.
Am ajuns la nesimtirea maxima de a-l striga "Tatiiiiii, hai vino ca s-a kkat!!!!" Asta deoarece el poate sa-l spele in chiuveta, io nu poci, io-l sterg cu servetele.
Primele 3 sapt. dupa nastere n-am sterilizat biberoane (habar n-aveam cum se face), n-am facut lapte praf si n-am prea schimbat pampersi. Io alaptam. Imi lua 10 min. la inceput pana imi asezam pernele, pana imi asezam bluza...intre timp sotul ii schimba scutecul si imi aducea lapte completare. Dupa papa tot el il tinea in sus ca la mine boracul nu vroia sa scoata aerul. Si mergea apoi sa sterilizeze biberoane.
Cand mi-am intrat io in rolul de mamica am avut un soc. Dar saracu' trebuia sa se duca la servici...
Acum vine seara si iese cu bebe la plimbare ca sa fac si io ceva de una singura. Si cam o data pe sapt. evadez la magazine. Noaptea ma sculam numai eu, dar acum nu mai e nevoie, doarme bubu pana la 7 aproape. Si evident ca tot el gateste. Io-s responsabila cu curatenia si calcatul.
RaluKara, merge programul struna! Mananca la 6, 10, 14, 18 si 22 in fiecare zi. Numai ca de cateva zile cam doarme pana dupa 6:30 si atunci mut prog. cu juma ' ora. Dar in rest 5 mese pe zi la ore fixe. Seara se culca la 10:30, se scoala dimineata, papa si mai doarme pana la 8-9. Beleaua e ca ziua nu doarme, atipeste cate juma de ora si aia e toata odihneala. Tre' sa fii numai in picioare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
http://qik.com/video/38932527
ia uitati ce fac picii mei
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Wudy spune:
Carmen, eu iau duphalac cand simt ca nu mai pot, ca au trecut cam multe zile de la ultima iesire (scuze pt amanuntele acestea)
Iau un plic seara si de multe ori dimineata este ok, daca nu se intampla dimineata nimic mai iau unul si tot asa...
Nu iau in mod constant, nu am luat niciodata cate scrie pe cutie
Poate ca asa ar trebui dar mi-a fost teama, am zis sa iau asa in caz de forta majora
Bine mi s-a intamplat sa iau si trei plicuri seara/dimineata/seara si abia apoi a fost ok
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
mirela2 spune:
anka esti o fericita
bravo
eu din 3 barbati nici unul n a fost din rasa alui tau
asta e
n am avut noroc la capitolul barbati
primul a fost ca a lui simo, un tampit care nu s a uitat deloc la fiusu
nu se uita nici acum, nu i trimite nik, nu l suna, nu l cauta
rar cand apare in tara are pretentia sa l ia si sa se plimbe cu el ca cu cainele de companie, dar atunci nu vreau eu
al doilea era un zbir, un leu din ala care urla cand ii era foame, cand juca Dinamo si cand era praf in casa, pana m am enervat si facea singur curat, chiar daca urla de l stia tot cartierul
iar omul meu de acum e cum e, nu tipa ca pute casa sau ca s rufe nespalate sau ca plang copii....dispera daca plang si nu stie ce sa le faca
in rest laptop, tv si alte porcarele din astea
gabivalceanu spune:
Neata, fetele!
Un buchet mare de flori pt doamna Lenuta... Poate-mi trimit si eu mama si soacra la dvs. la specializare! Macar putiiiin... Soacra mi-a declarat ca ea nu si-a atins nici proprii copii si ca-mi recomanda sa-mi iau bona. Mama e om public si mi-a zis clar ca are si ea indatoririle ei (in fapt, ii place al naibii sa umble oriunde numai sa n-o oblig sa stea in casa cu un bebe). E drept, ca la bebe 2 nici nu le-am mai rugat sa ma ajute, oricum, ele habar n-au ce greu e (sunt la stadiul acela de imaginatie, cum eram noi toate inainte de-a avea copii: bebeii erau bine-dispusii iia din reclame).
Cit priveste sfatul cu hormonii... la mine nu mai tropaie nimeni, eu nu-i mai am...deloc! Arcan de sotul meu...
MIRELA, toata noaptea ti-am vorbit in gind, ca eu cu fata in brate... nu mai dorm deloc, cred c-o sa lesin intr-o zi, ca nici nu mai mi-e somn si nici nu mai adorm chiar si cind mi-o tine sotul o ora. Si te-ntrebam, cum cobori tu ditai carutul? Si mai ales, cum il urci? Si cum cobori motanii? Lasi unul jos singur sa-l aduci pe celalalt? II aduci pe amindoi o data? Si cum ii pui c-o mina?
ACUM, nu toti sotii sunt la fel... N-oi avea tu un sot ca al Nustiucui, dar nici copil care nu doarme niciodata decit in brate, ca al lui Gabi, nici buba care e duracell toata ziua ca a lui Bebelu, nici bub ca al Ancai, care a locuit 2 luni in marsupiu cu ou prajit pe el.
SHINES, ce tare Edu la piscina... Olica, eu as fi stresata, daca intra prea multa apa in urechi, daca ii e frig... am imbatrinit de tot. Dar cum faci cu imbracatul? Daca esti tu uda, ce faci cu el cit esti la dush? Daca il imbraci intii pe el, il iei in brate uda? Eu nu m-as descurca...
SHERBI, chiar ma gindeam la tine. Sanatate multa la bebic!
Cu marea... eu ma duc peste o luna, ca incepe Ioana astmul de primavara si fuuuug cit pot la mare sa scapam de polen. Pot si la munte, dar numai sus de tot, unde nu mai e vegetatie, unde-s doar pietre, eu si capra neagra... Mai urcam la BILEA cu ea, pe Transfagarasan, dar mi-era si-atunci greu, ca singura cu fetitzul sofam 3 ore pe serpentine, stateam trei ore pe paturica (sa mor daca nu-mi era frica de urs sau de-un cioban mai cioban!), iar trei ore pina acasa... DAR CE fericire cind respira copilul bine!
Acum, ma gindesc serios ca ma nevoie de ajutor la mare. Cu hranitul e usor, ca Ilincutza papa numai tzitzi direct din tzitzi, dar ce ma fac ca ziua n-o pot scoate pe plaja in soare... iar pe Ioana n-o pot tine in casa...la mare!
Revin,
Gabi, Ioana (7 ani - am descoperit ca-i fix de-o seama cu Mario) si Ilinca (9 saptamini)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
haiosi Mirela ce agitatie pe ei!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
mirela2 spune:
sarumana
gabi carutul il coboara si urca omu, dar daca o fi si o loi cobora si eu
copii ii cobor or pe rand ori amandoi odata, asta daca e scandal mare pe ei si seara cand ne intoarcem ii urca la fel, ori unul cate unul ori amandoi
e mai greu cu amandoi, bine ca am de coborat doar un etaj, ca altfel n as fi putut
si ca ma bucurasem ca al meu motan Razvan a mancat tot......a varsat tot, si a facut sila cu suzi si a varsat tot, s a mascarit pe el de jale si acum e agatat de mine
Wudy spune:
ce puiutzi draguti de Mirela! Uite mami, cand te uiti la ei uiti de toate cele rele
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wudy ce puiutzi draguti de Mirela! Uite mami, cand te uiti la ei uiti de toate cele rele Alina, mamica super fericita de Anais Maria. "Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului" |
mi s asa de dragi
![](olala.gif)
![](olala.gif)
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)