Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Eu sunt constipata din nastere as putea spune. La mine nimic nu mai merge, ce miere, ce tarate, ce ulei de masline...frectie la picior de lemn
In perioada asta, de alaptare mai exact, folosesc " duphalac" si m-a ajutat de cate ori am apelat la el
Succes pufoasalaura. Stiu ce inseamna si te cred ca nu treci prin ceva f placut

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Mirela multi de la mine. Esti o eroina in viziunea mea. Sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate sa te ocupi de motanei asa cum vrei tu.

Si daca te consoleaza cu ceva sa stii ca unele dintre noi avem exact barbati cum ai tu, numai ca noi nu avem gemenasi si trecem sa zicem mai usor peste greutati

Eu daca nu o aveam pe mama langa mine (chiar daca numai seara tarziu cand vine de la serviciu) as fi ramas si nespalata. Sotului meu ii este frica sa stea cu ea si timp de un dus

Ca tot vb vreme de cateva capitole de sex, hmmm, la noi a fost candva as putea spune, s-a intamplat in vremuri de mult apuse...cand frate sa faci si chestia asta , intre doua urlete de bebe ? ca sa nu mai spun ca stam 5 persoane in 2 camere de mic apartament. Noroc ca la capitolul asta am cel mai intelegator barbat. Cine stie pana cand

pentru mamicile curajoase

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

wudy

mama lor de barbati, parca au 2 maini stange
sex ar vrea, dar cu copii le e frica sa stea, ca vai nu se pricep, ca vai le e frica, ca vai laie si balaie
nush cum se face ca am vazut un tatic, care daca ar putea sa i dea sa suga si asa ar face.....sa mor de ciuda ca al meu nu e asa
si se duce si la serviciu si munceste si la tzara ......
nu pot fi toti la fel????

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele cochetele.
Noi suntem mai bine, se pare ca raceala o sa plec de la noi. De cand ne-a trezit(adic de pe la 9 juma) avem chef de vb si ca deobicei cand tre sa va scriu isi gaseste sa faca scandal.
Avem o noua descoperire mainile, le roadem si le admiram toata ziua.
Sherbi din cate stiu eu fenobarbitalul e un calmant f puternic. Se doarme de la el si mai si creaza dependenta. Nu inteleg de ce il dau medicii ca tratament, mai ales la copii.
Mirela ti-am mai zis eu ca esti super-mami. Capul sus, o sa se trezeasca si sotul tau si cand o sa dea de gustul jocului ce motanii nu ai sa mai ai timp sa stai si tu cu ei.
Carmen si el meu bebe se mai sperie(cand tuseste cineva sau cand isi sufla cineva nasul, ia daca doarme tresare cand cumnata mea iese sau intra pe usa-are obiceiul sa o tranteasca)
Legat de constipatie am avut si eu probleme primele 2 luni, dar am inceput sa pap iaurt cu cereale si am mai mancat niste pere(daca portocale nu pot-face kk moale rau si f des stumful meu)

Pupici la toate mamicile si buburuzele.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Mirela da, si eu cunosc taticii astia...SUNT REALI si ma oftic; dar parca acum la bb2 e mult mai bine decat la bb1, cand nu stia nici macar ce-i aia pampers; am si eu o parte d evina, exact de zicea sherbi am senzatia ca doar eu fac bine..si lui si laptopului si tv-ului lui i-au convenit de minune; acum ma vede acoperita si ma ajuta, dar tot nu sufiecient d emult sa mai am si eu un dram de energie pt sex.

Buni Lenuta ce mesaj frumos, ce nepoti norocosi si eu stiu ce inseamna sa ai Buni de asta care sa te primeasca in poala, la sanul cald... e minunat!! Iti multumim ca ai scris, te mai asteptam, dam buna! fac eShine una...buuunnaaa, eu intru in primul rand pt asta !!

Shine nu cred ca iti poate face rau lapticul. Si da ..vreau la munte nu prea vreau la mare, si eu sunt speriata d eradiatiile astea ...asa mi-as dori un munteee..un aer curat care sa-mi oboseasca bebeii si sa la faca foame mareeee!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hello si de la noi!

mamicile care nu prea au ajutor in casa, in special pe MIRELA...
stiu si eu cum e dar mie imi convine. si eu sunt din alea care stiu mai bine si fac cel mai bine (si nu-s leoaica)

in al doilea rand, un mare si un buchet de pentru buni de SOPHIC si mami de FRAGRANT!
ma bucur ca v-ati facut curaj si ne-ati scris, cred ca o sa avem multe de invatat de la dvs!

si tuturor, o zi frumoasa!

AMR 12 kg

The mediocre teacher tells.The good teacher explains.The superior teacher demonstrates.The great teacher inspires

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Simo nu are ce sa-ti fac rau laptele. Si eu beau 500ml lapte 1.5 zilnic(numai ca nu prea are acelasi gust ca laptele 3,5).
Cu plecatul la vara, noi nu mergem nicaieri, ca nu mai avem bani(daca vrem nunta). Poate la anul, dar eu vreau la mare, nu-mi place muntele deloc. Cu radiatiile nu ma sperii ca oricum nu-mi place la soare intre orele 12-17.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

wudy vad ca si tu folosesti duphalac...spune-mi si mie tu cand si cat bei ?
mirela o super-mamica. cred ca ti-e tare greu, mai ales cu sotul tau care merita o mareeee bataieee.ar trebui sa te ajute si el mai , nu vede si el ca ai nevoie de ajutor?ca mai ai si tu nevoie de putin timp pt tine?hai sa zicem,ca nu ar sta cu amandoi odata, dar macar cu unul.of ce i-as face.
Al meu barbat nu prea face din propria initiativa nimic, dar daca il rog sa stea cu ala micu' sa fac si eu o baie ca lumea, pai sta, fara comentarii ! sau ii zic...daca vrei mancare, stai cu piticul, ca altfel nu pot sa fac nimic si stai cu matzele goale....sa vezi atunci ce sta ,chiar daca plange...il linisteste,il adoarme!
Aaaa, vorbeati de sex...la mine a fost greu prima data dupa lunga pauza...dar incet incet mi-am revenit aproape complet. eu am pofta, abia astept sa fie liber. nu mai cautati motive, ca nu aveti timp,ca e bebe, bla bla. seara , dupa baita, culcati copilul si bagati actiune...mai scapati de stres ! nu neglijati viata de cuplu , sunteti 3 acum, dar trebuie sa va faceti timp si pt voi 2.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bun..apoi daca laptele e degresat si pasteurizat nu cred ca face asa rau..oricum iarna beau foarte mult,vara ma bag pe apa si limonade la greu.
E complicat cu barbatii astia..eu am trecut printr-o experienta groaznica in prima casatorie..tatal cameliei nu numai ca nu avea nici un interes sa stea cu ea dar se si enerva de ce e galagie,de ce papa incet..etc. am avut nenumarate certuri pe tema asta,ba chiar i-am dat si o palma o data . imi considera copilul un intrus care face galagie si mizerie si care cere prea mult. asa ca de la bun inceput am crescut-o absolut singura,fara nici un ajutor. era un nemernic care era doar mandru ca are nevasta si copil..era in randul lumii. cand am divortat primul lui gand a fost ''ce va zice lumea,ca sunt un golan fara familie''..tampitul,pentru el asta era important. ma rog,nu mai dezvolt ca ma enervez si nu mai are rost, desi apare constant in viata noastra atunci cand imi e lumea mai draga si imi face numai probleme cu procese si alte alea..dar nu ca sa vada de fata...si ca sa stie ca mie nu imi ebine...el e tot singur si vai mama lui.

dar..asa cum consideram atunci si asa cum uram atunci barbatii,mi-a dat dzeu ceea ce nu credeam ca exista,un tata minunat pentru un copil care nu e al lui...foarte atent,grijuliu,plange de emotie,bucurie sau durere o data cu ea..cu Edu se comporta impecabil,il schimba,ii da papa,il plimba..e foarte fericit cu noile activitati si ii iubeste la nebunie.
cand eram gravida imi spunea ca lui ii va fi teama,daca nu va sti sa se comporte cu copilul mic..cami e mare,e altceva..daca face ceva, trebuie sa il invat. i-am zis ca nu va invata ci va simti cum trebuie sa faca. si asa a fost.
imi era teama ca fiind mic edi se va speria sa tina o mogaldeata de 2300gr in brate..dar il tinea atent,il pupa toata ziua si ii spunea ca se va face el mare si tare ca e baiatul tatei iubit. e minunat sa ii privesti.

eu mereu ziceam de barbati ''fira-r rasa voastra a dracu'' sau ''toti aveti aceiasi mama'' acu m-am razgandit.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmeno..asa mama,incurajeaza fetele sa faca sex :)))) eu le-am zis asa mai pe ocolite cu ''iubiti-va'' dar tu le-ai zis direct ''bagati'':)))) deci din doua,trebuie sa asculte macar de una

mie nu imi place marea..eu si sotul meu suntem innebuniti dupa munte si peisajele de munte..e minunat. Cami in schimb e innebunita dupa apa si dupa cum se arata si Edu va fi mare balacios..asa ca pe viitor trebe sa impartim lucrurile pentru fiecare.
pana acum,vreo 4 ani,mergeam de luni pana miercuri la mare..si restul zilelor pana la 2 sapt mergeam la munte direct,iar pentru cami gaseam pe undeva o piscina..sau o baltoaca cand nu am gasit,am cumparat o piscina gonflabila mare si s-a balacit cupilu si acolo.
anul asta trebe sa gasim alta locatia inafara de breaza..ca la ce spaima am tras acolo vara trecuta..nu mai vreau

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput