Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetelor.

Am vazut ca Roxybarbu ne striga pe unele dintre noi...eu sunt aici, dar am avut atatea de facut, ca abia am apucat sa va citesc. Deci...prezent

Bun venit noilor fete si sarcini usoare pana la final!

Abramburica - am deschis pagina sa-ti citesc povestea, dar pe urma am zis ca mai bine nu...cel putin, nu acum. Anul trecut, cu o zi inainte de ziua mea, s-a stins nepotica mea draga (fata surorii mele), dupa doar 4 luni jumatate de viata. Inca suferim toti dupa ea...peste o sapt o pomenim de 6 luni...inca ne e greu noua, dar parintilor micutei. Sa va dea Domnul putere. Eu ii zic acu lu bb ca mai are un ingeras acolo sus, pe verisoara ei.

Anaemi: parca tu ziceai ca ti-a zis dr ca statul prea mult pe scaun provoaca contractii? Chiar va intrebam si eu ieri daca stiti de asa ceva, ca eu am cam simtit-o pe pielea mea... Chiar acu, dupa ce va scriu, incerc sa las totul si sa ies putin la o plimbare. In fiecare zi la munca simt cum nu-mi face f bine statul pe scaun...noroc ca seara spre casa merg vreo 15 min pe jos.

De vitamine...eu am luat Femibion, dar de vreo 3 zile nu l-am gasit. Nu ma agit...o sa iau in continuare cand voi gasi iar.

Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata!

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

oxidoni -

roxy - cum vreti, mie imi face placere. EU de citit tot o sa va mai citesc pt. ca "urmaresc" fete dragi de pe la voi. Deci poate o sa mai vin in vizita .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Abramburica, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingerasul tau! Iar tie iti doresc multa putere sa rezisti acestei grele incercari

lulusor77 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Abramburica, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingerasul tau! Iar tie iti doresc multa putere sa rezisti acestei grele incercari

lulusor77 21+

Multumesc, sa te auda D-zeu. Sa dea Domnul sa fie bine cu toate noi!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Oxidoni, tocmai vroiam sa te pun nemotivata

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

ce primim la 3 absente nemotivate? bataita?
(de la bebe poate... )

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Abramburika eu ti+aqm scris si la ianfeb, ma bucur tare sa te vad aici. De data asta o sa fie bine pt amandoua fara discutie.

Citesc si eu din urma.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Abramburika iti multumesc ca mi-ai raspuns ieri in legatura cu buricul inegrit In agitatia mea am si uitat ca mi-ai scris.

Am citit si eu povestea voastra, dar nu mi-am gasit cuvintele ca sa-ti scriu ceva. Iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Buna fetelor.

Am vazut ca Roxybarbu ne striga pe unele dintre noi...eu sunt aici, dar am avut atatea de facut, ca abia am apucat sa va citesc. Deci...prezent

Bun venit noilor fete si sarcini usoare pana la final!

Abramburica - am deschis pagina sa-ti citesc povestea, dar pe urma am zis ca mai bine nu...cel putin, nu acum. Anul trecut, cu o zi inainte de ziua mea, s-a stins nepotica mea draga (fata surorii mele), dupa doar 4 luni jumatate de viata. Inca suferim toti dupa ea...peste o sapt o pomenim de 6 luni...inca ne e greu noua, dar parintilor micutei. Sa va dea Domnul putere. Eu ii zic acu lu bb ca mai are un ingeras acolo sus, pe verisoara ei.

Anaemi: parca tu ziceai ca ti-a zis dr ca statul prea mult pe scaun provoaca contractii? Chiar va intrebam si eu ieri daca stiti de asa ceva, ca eu am cam simtit-o pe pielea mea... Chiar acu, dupa ce va scriu, incerc sa las totul si sa ies putin la o plimbare. In fiecare zi la munca simt cum nu-mi face f bine statul pe scaun...noroc ca seara spre casa merg vreo 15 min pe jos.

De vitamine...eu am luat Femibion, dar de vreo 3 zile nu l-am gasit. Nu ma agit...o sa iau in continuare cand voi gasi iar.

Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata!

24+ cu

Da chiar aseara... de fapt era mai mult legat de colul deschis. Ca mi-a zis ca pot sa-l am mai deschis si din cauza statului mult pe scaun, pt ca bebe apasa mai mult pe el.
Eu oricum daca stau mai mult pe scaun am contractii...din cauza asta o sa incerc sa stau cat mai putin pe scaun...si cat mai mult la orizontala.

Pt mine acum nu este bun nici statul pe scaun, nici mersul pe jos !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare si de la noi!!!

Saru'mana de strigare

N-am mai intrat din lipsa de timp, insa azi am cam lenevit in pat in loc sa fac treaba (ieri am intors casa cu susul in jos, am facut curat de mi s-a facut rau efectiv). Am fost si la moasa, am bagat in ultimele 2saptamani 2 kg ..nu mananc mai mult, insa iarasi sanii s-au triplat, burta e imensa. La noi DPN-ul s-a mutat la 1 august.

In rest, nu am avut timp sa citesc mai nimic (cum am zis cu cheful stau prost zilele astea)...mi-am cumparat 3 brauri pentru burtica (toate tricourile sunt mici si raman cu burtoiul dezvelit) sa vedem cand ajung acum.

Abramburika bine ai venit la odiseea noastra

va pup pe toate...fug la trebi

Felicia,de pui (Gabriel) si 22+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput