Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Pt Cory, dar si pt toate burticile plictisite de stat in pat si pentru toate burticile in general!!
www.220.ro/funny/Cine-Are-Dreptate/phhFWDt7fU/" target="_blank"> Hihi
Ana si Felicia, va si va urez sanatate multa!!

24+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Roxybarbu - deci am scapat de absent nemotivat, da?

Anaemi - si eu simt ca am contractii cand stau pe scaun, dar n-am incotro la servici. Nu pot munci din picioare. Doar ca m-am hotarat ca, pe cat posibil, macar 2 pauze de plimbare pe afara sa-mi iau. Doar sa-mi iasa...ca azi dupaamiaza am vrut sa ies dar normal ca n-a fost chip...si mi-am facut si nervi...dar trec ele toate
Oricum, unde inainte ziceam ca merg la munca pana aproape de data nasterii, mi-am reviziut parerea si cred ca am sa-mi iau si zilele de CO inainte, si o buna parte din prenatal.

Numai sa fie bine cu bb. Restul...e poveste

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Babylicious multumim Am ras cu lacrimi

Fetelor ma gandeam sa trecem la lista cu datele de contact orasul si cartierul ca poate facem o gasca de plimbari. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Votez pt Mihaela

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Pt Cory, dar si pt toate burticile plictisite de stat in pat si pentru toate burticile in general!!
www.220.ro/funny/Cine-Are-Dreptate/phhFWDt7fU/" target="_blank"> Hihi
Ana si Felicia, va si va urez sanatate multa!!

24+ cu
Eliza Maria

Ce scumpi sunt...Ideea este ca se inteleg intrei ei, f bine....Si ce gesticuleaza
Multumesc

19+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi
azi nu voi avea vreme de nimic, Ana de la 2.30 noaptea se tot foieste: tusea si mucii sunt prezenti. Am luat-o cu noi in pat, dar degeaba, acum sta agatata de mine cu ochii inchisi.
Sunt rupta de somn, dar voi incerca sa trec repede peste ziua de azi.
Squirrel, mersi mult de raspuns

Ambramburika, am citit ieri tot capitolul de bb G, f trist ce vi s-a putut intampla. Multa putere de a merge mai departe

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Inca un vot pentru propunerea Mihaelei!

Theo 24+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

si eu votez pentru!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Mi-am culcat iepurasul si eu mi-am luat o pauza de respiro langa voi, ca tare m-a alergat azi. Binenteles cu o gustarica langa.
Babylicious multumesc ca m-ai trecut in listuta. Si noua ne place numele. Si Eliza e foarte frumos, dar noi am cautat sa fie ceva tot cu initiala I, ca la prima fetita.
Abramburika am citit in mare cu ceva timp in urma povestea voastra. Imi pare rau si sper ca de data aceasta sa va tineti copilasul sanatos in brate. Doamne ajuta!
Anaemi imi pare rau ca ai probleme cu colul. Imi amintesc ca la inceput mi-ai scris ca ai avut aceeasi problema si in sarcina cu Anastasia. Sper sa fie bine pana la capat! Aici in Moldova am intalnit cateva familii cu numele de Iacob... mi s-ar parea ciudat sa aud un baietel cu numele asta, asa ca votez pentru Ioan. Fara suparare, da? si sa nu ai probleme cu anemia.
Krissy vad ca si tu ai primit un martisor cu ceva timp in urma. Felicitari pt baietel. Daca faci numaratoarea inversa de pe acum, inseamna ca esti tare nerabdatoare.
RoxyBarbu multumesc la fel!
O zi buna in continuare!

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 20+ cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Fetelor , m-am trecut si eu pe listuta cu datele de contact, si am mai tras cu ochiu la poze , sunteti asa de frumoase toate cu burtici... Eu am devenit chiar paranoia , mi se pare ca nu mai creste burtica mea

24+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput