Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
anaemi spune:
Babylicious 

....Ce tare m-am distrat ! ![]()
![]()
![]()
Ami,asa este si la Anastasia am avut probleme cu colul dar de la 20 sapt...pana la urma cu repaus s-a inchis la loc.
Ioan Iacob era doar un exemplu
Mie una imi place in combinatia asta, dar pica pt ca sunt doua
...Inca deliberam, in ceea ce priveste numele, cu toate ca Filip "l-a botezat" deja Petru.
DAAARR inca ne gandim .
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Mi-am amintit ca vroiam sa va mai intreb ceva daca stiti pt ca am uitat sa-mi intreb medicul de fiecare data
(si cand eram cu Anastasia si aseara)
Colul se deschide treptat, sau se poate deschide si dintr-o data, in caz de efort? 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
MihaelaV spune:
Anamaria am intrebat-o acum pe o prietena care a facut cerclaj si mi-a spus ca se deschide/desprinde treptat.
Te simti mai bine azi?
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi Mi-am amintit ca vroiam sa va mai intreb ceva daca stiti pt ca am uitat sa-mi intreb medicul de fiecare data (si cand eram cu Anastasia si aseara)Colul se deschide treptat, sau se poate deschide si dintr-o data, in caz de efort? ![]() Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+ ![]() Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
SE poate deschide si brusc, dar la efort mare si probabil la un col care s+a mai scurtat in timp. Stiu eu caz apropiat cu col deschis brusc si membrane rupte, dar nu din senin, adica a facut ceva sa provoace.
24+
v_florina spune:
Anaemi, multa sanatate iti doresc. Iata ca atatea probleme apar din cauza efortului sau a oboselii..
Felicia, Lissa, multa odihna si voua.
Eu am o intrebare: voi mai luati acid folic? Eu l-am intrerupt dupa trim 1, insa am senzatia ca ar fi trebuit sa iau mai departe...
19+
adra_bell spune:
Florina, e ok ca l-ai intrerupt, acidul folic se ia pentru inchiderea tubului neural, care la sfarsitul trim 1 e terminata
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
lisssa_ana spune:
eu mai iau inca dar e combinatie de vitamine...cand mi le aduc aminte![]()
Ana a mai dormit pana la 10.30...deci i s-a cam dus somnul de amiaza, asta e...we'll deal with it
Mama de Ana si
25+
Fashion
lulusor77 spune:
Eu am luat in primul trimestru acid folic forte, dupa care am intrebat medicul daca sa continui, si a zis sa iau pana nasc acid folic simplu. Acum nu stiu sa-ti spun care-i diferenta intre ele. Cel mai sigur intrebi si tu la dr. tau
lulusor77
21+ 
MihaelaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui v_florina Eu am o intrebare: voi mai luati acid folic? Eu l-am intrerupt dupa trim 1, insa am senzatia ca ar fi trebuit sa iau mai departe... 19+ |
Eu iau Elevit pana nasc.

24+ cu