Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eva are doua nume, e si Elena, am zis sa aiba si nume de sfant din mai multe considerente:
e numele mamei mele
e sarbatoare la inceput de vara si poate cand va fi ea domnisoara o sa se sarbatoareasca cu prietenii in vreo excursie, la mare, la munte
sa primeasca mai multe cadouri

Nu pare confuza, stie ca o cheama si Elena si se abia asteapta sa-i facem tort, sa sufle in lumanari

Filip va fi si Costin, ca sa aiba amandoi aceeasi sarbatoare de nume

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

abramburika ... eu am citit acum cateva sptamani...nu am stiut si nici nu stiu ce sa-ti zic...am plans...
...apoi cateva zile am fost paranoica...mi-am promis, chiar daca mi-este greu , sa nu mai citesc povesti triste pana dupa ce o sa nasc...

Iti doresc si eu sarcina usoara si bebe sanatos!

Ami, felicitari pt vestile bune si pt fetita!

Savvy, eu eram cu asteptatul ... da am fost la spital , pt ca asa ma cheama doc, cand este de garda...si din pacate aseara a fost prins cu o nastere (sau doua...nu stiu sigur...una era clar). De asteptat ammai asteptat, ce-i drept nu chiar asa de mult, dar aseara am fost si cu capsa pusa si asteptarea m-a dat gata.

Ireth, inca nu mi s-a confirmat daca am anemie sau nu.Doc a zis ca s-ar putea sa fie, data fiind oboseala excesiva de care am parte.
Adica ma culc obosita, ma trezesc obosita, ma culc si dupa-masa ma trezesc la fel de obosita, abia pot sa fac cateva treburi usoare, de genul strans/impachetat rufe,sters praful, etc. pt ca obosesc extraordinar de tare si trebuie sa ma intind ca altfel simt ca lesin.

Acum trebuie sa-mi fac analizele sa vedem ce si cum !

Savvy, noi o sa alegem un singur nume si asta in primul rand pt ca nu o sa-l strige niciodata nimeni pe ambele nume. De ex. Ioan Iacob . O sa-l strige ori Ioan, ori Iacob. (cu toate ca mie-mi place f mult numele )

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Bun venit fetelor noi , Laura si Florina daca imi aduc aminte bine
Florina esti cea mai tanara din odisee
Felicitari celor care au aflat ce au in burtica , aveti dreptate , cred ca se echilibreaza pana la urma ...
Si nu inteleg , ce o fi " in zilele noastre" ca tot mai multe avem probleme cu colul si contractii.., va pup pe toate si multa sanatate.
... Iar am uitata de la mana pana la gura ,, mai vroiam sa scriu ceva ..dar ..poate imi amintesc .

24+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Acum am vazut ca primele 6 parti din "In pantec" nu merg. Eu ieri m-am uitat de la partea 7, pt ca am presupus ca de acolo este pt peste 20 sapt...si am presupus bine

Am mai cautat alte link-uri dar nu am gasit.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy
Ce faceti cu numele bebelului? Am vazut ca alegeti si unul, dar si doua... Pana acum aveam in cap sa-i dau copilului doua nume, acum, nu stiu de ce, parca-mi vine sa-i dau doar unul, sa nu-l "confuzez"... Voi ce parere aveti?

Stai linistita , ca nu-l confuzezi O sa-l strigi cu multe nume si in toate felurile, si va sti ca e vorba despre el
Noi am ales 2 nume pt Irina, ne-am gandit sa fie un nume de sfant si unul "uzual", dupa ce am ales Irina ne-am dat seama ca exista si sfanta Irina ...
Acum suntem in pana de inspiratie pt bb2, ca se naste langa Sf. Maria, si Maria e deja "luat", ne trebuie alt nume de sfanta ... Noi eram mai bine aprovizionati cu nume de baieti, la fete ne-am scremut din greu si prima data ...

Irina (2006) si 21+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anaemi - e normal comportamentul tau, te inteleg ff bine. Tocmai de aia subliniez mereu cand vine in discutie, sa nu faca nimeni comparatie, sa nu se puna in pielea mea. Nu vreau. Asa a fost sa fie, D-zeu ne-a ales pe noi, asta e, imi duc crucea mai departe. Cica toate se intampla cu un rost ... asa o fi si in cazul nostru numai ca acum mi-e mai greu sa inteleg rostul asta. Poate l-oi intelege candva.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Abramburika......felicitari esti o luptatoare ....si eu am citit povestea ta mai demult ,dar nu am indraznit sa iti scriu ceva.

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Abramburika......felicitari esti o luptatoare ....si eu am citit povestea ta mai demult ,dar nu am indraznit sa iti scriu ceva.

20 + Arianna-Maria

multumesc.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna regasit burticilor-harnicutelor! Ce de s-a scris din nou, bravo pt activitate!

Andreea (Ami), bine ai revenit alaturi de noi, si felicitari pentru vestile bune despre bebelina, sa fie totul cu bine pana la sfarsit!

Laura, bun venit si tie si te asteptam cu mai multe date personale sa te adaugam in listuta.

Scuze ca nu am retinut cine intreba despre instinctele de parinte: sa stii ca intr-adevar multe vin foarte firesc si prompt, eu de multe ori am fost surprinsa sa vad ce resurse nebanuite ies la suprafata. Dar din experienta personala eu zic ca trebuie sa ne perfectionam si informam in permanenta - carti minunate si internetul sunt la indemana - caci situatiile pot fi foarte "challenging" si inedite. Eu de exemplu am o Sophie foarte nazdravana, isteata si voluntara, care de foarte mica ne-a solicitat si incercat foarte mult cu personalitatea ei (Betty, intr-adevar de la 2-4 ani a fost o perioada minunata, dar extrem de grea, este si numita "prima adolescenta"). Dar satisfactiile sunt enorme cand vedem ca resusim nu sa-i inabusim sau dominam personalitea, ci sa i-o ghidam si modelam incat sa-i fie un atu in viata. O carte care pe noi ne-a ajutat enorm, dar care nu stiu daca se gaseste si pe piata romaneasca, e cea scrisa de "supernanny" Jo Foster - "How to get the best from your children".

Asta am implinit si eu 20 de saptamani, deci de aici incolo incepe si la noi numaratoarea inversa. Sa vedeti de acum incolo ce repede va trece!

Va pup deocamdata, fug la treaba! Numai bine,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 20+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

ami84 sa-ti traiasca fetita !!

abramburika eu propun sa te bagam in listuta cu prieteni si chiar daca nu esti in aceeasi perioada cu noi sa ramai totusi pe langa casuta noastra de strumfite si prichindei

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput