Atentie, se fura copii!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Eu nu inteleg cum dupa ce criminalii astia scot cu sange rece un rinichi si un ochi, sunt brusc loviti de un dram de umanitate, si ii lasa pe copii in strada cu bani de inmormantare in buzunar.
Nu i-a interesat ca mutileaza un copil, dar le pasa daca au sau nu, cu ce sa fie inmormantati. Si de ce s-ar obosi sa-i returneze si sa lase martori. Poate ne spune un pshiholog de ce.

Daca iti scoti un banal apendice, suferi ceva prin spital, nu te tii pe picioare, dar cu un rinichi scos sau chiar ochi, stai bine-mersi pe strada. Hmm..

Plus ca toate povestile acestea, imi aduc aminte de alte povesti ce circulau la radio santz cand eram eu in generala, despre copii luati de pe strada cand veneau de la scoala cu ghiozdanul in spate, de catre persoane blonde, (in general o femeie si un barbat) si bagati in dacii (caci era inainte de revolutie).

Faptul ca trebuie sa avem grija de copiii nostri, ca trebuie sa fim cat mai atenti la ce li se intampla in colectivitati si pe strada, este un lucru foarte serios.
Dar totusi, sa pastram limita rezonabilului.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

yupyy gata sunt si eu in randul lumii. copilasul de la colt care are 4 ani a zis ca se fura organe. i-a zis lui mama lui care a aflat de la o prietena care stie de la televizor. l-am intrebat cine fura organe cica oamenii. asa ca acum m-am linistit in sfarsit e oficial si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Poate zic o timpenie,nu stiu.Am auzit (da,stiu cum suna) de la cineva ca la bucuresti,intr-un spital, un "personaj" care avea nevoie de transplant la inima si comanda la greu fripturi si cartofi prajiti,intrebat de ce nu tine regim a raspuns "de ce sa tin regim,cu banii mei imediat gasesc o inima de la rusi".Zis si facut,la vreo doua zile asistentele confirmau ca plecase la Cluj pt. transplant.

Eu pot sa zic o gogomanie,am zis-o exact cum am auzit-o exact de la cel care il intrebase pe individ de ce nu tine regim alimentar.
Prima reactie a fost exact aia cu "pai bine,bine dar compatibilitatea?ca se fac niste teste,analize...nu diseci asa pe oricine ca sa-i iei organele".

Habar nu am daca e adevarat sau nu,vroiam doar sa confirm ca e oficial si pe strada mea.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pe strada mea e oficial de mult, ca mi-a zis soacra-mea....care le stie pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

acum e oficial pe mai multe strazi ca tocmai ce ascultam si eu acu de dimineata radio zu online pe internet si se discuta subiectul la emisiunea de dimineata cu Buzdugan si Morar

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Aseara, fiind in parcul Moghioros cu baiatul meu, in jurul orei 20:00, in timp ce
noi eram la trambulina mare, o mamica disperata isi cauta fetita de 9 ani.
Eram de fata cand l-a intrebat pe domnul care are in grija trambulina, pe cei
de la chioscuri, daca nu au vazut o fetita imbracata in tricou portocaliu.
In paralele tot vorbea la telefon si disperata fiind nu prea era coerenta. Intre timp
au venit si cei de la firma de paza. Nu stiu daca fetita s-a pierdut de mamica ei,
sau altceva mai groaznic s-a intamplat,cert este ca trebuie sa avem grija de puiutii nostri,
sa fim mereu cu ochii pe ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nici nu stiu ce sa cred ,dar parca totul semana cu o carte pe care am citito acum ceva ani de zile(daca imi amintesc cum se numeste va spun)in care copii mergeau la o clinica sa faca analize si acolo era o asistenta care pe langa ce aveau ei de recoltat mai lua o proba si pentru analizele de compatibilitate.Cand ieseau analizele si erau compatibili cu cineva care platea grav erau rapiti si li se recoltau organele.Ieri am mai auzit in parc de un copil furat de langa parinti in Auchan Titan.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui SanyY
Eu am 18 ani aproape si deja mi-e frica sa ies din casa...

Vezi ca la anu' tre' sa iesi din casa pan'la liceu sa dai bacul. Sa te pregatesti bine pana atunci, la biologie o sa-ti pice rinichiul.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Ieri am mai auzit in parc de un copil furat de langa parinti in Auchan Titan.

Daca o fi fost ca ala pe care l-am vazut acum 2-3 week-end-uri, de vreo 3 anisori, pe care-l lasase maica-sa la o masa singur, cu indicatia "sa stai cuminte pana vin eu", in timp ce ea s-a dus sa dea o raita pe la restaurantele din zona si s-a intors dupa 15 minute ... atunci nu ma mira !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Am scris si la celalalt subiect cu furatul copiilor, reiau parte dince am scris acolo:

Eu am fost martora la incidentul asta:

http://www.antena3.ro/romania/copilul-de-5-ani-disparut-in-zona-parcului-regina-maria-a-fost-gasit-in-prelungirea-ghencea-128477.html

adica eram in parc cu fetele cand a disparut copilasul.

Eu personal nu am vazut in ce conditii a disparut, cu cine a plecat, in caz ca a plecat cu cineva, sau a iesit el din parc pur si simplu, insa l-am vazut pe tatal copilului disperat, plangand, jandarmii, politisti, masini de politie in zona si o multime de "gura-casca"...

Din "gura lumii" am aflat ca baietelul ar fi plecat cu cineva pe o iesire a parcului, tatal statea pe o banca, nu am inteles daca si-a vazut copilul luat de acea persoana, sau doar pur si simplu i-a observat disparitia la un moment dat.

Copilasul avea 5 ani, zici ca la varsta aia nu mai stai in coasta lui non-stop... dar tot trebuie supravegheat de la distanta, observat...

In fine, am plecat din parc cu inima stransa, se faceau cautari in zona, aria se tot extindea... am citit a doua zi pe net ca baietelul a fost gasit in tramvaiul 41. Nu am inteles daca in tramvai era singur sau cu cineva...

Burtocika, inadmisibil comportamentul mamicii aleia de care zici, cum Dzeu sa-ti lasi copilul mic 15 minute nesupravegheat??

Locurile de joaca cica sunt locuri "bune" de rapit copiii, caci procedura de luat copilul de acolo este foarte lejera, personalul de la locurile de joaca nu este atent cine a lasat copilul acolo si il da inapoi oricarei persoane il cere...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput