Atentie, se fura copii!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Nici nu stiu ce sa cred ,dar parca totul semana cu o carte pe care am citito acum ceva ani de zile(daca imi amintesc cum se numeste va spun)in care copii mergeau la o clinica sa faca analize si acolo era o asistenta care pe langa ce aveau ei de recoltat mai lua o proba si pentru analizele de compatibilitate.Cand ieseau analizele si erau compatibili cu cineva care platea grav erau rapiti si li se recoltau organele.Ieri am mai auzit in parc de un copil furat de langa parinti in Auchan Titan.

"A cincea fiola"

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Pfff mi se zburleste pielea ce citesc aici. Tin minte ca auzeam tot felul de povesti din astea cand eram si eu mica, tot imi spuneau parintii sa nu ma apropii de straini si sa nu stau la povesti,sau daca imi ofera ceva sa refuz.. ma rog, cam umblam cu ochii in patru. Pe aici nu am auzit din astea dar nici nu-mi las copilul din ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui bely
Pe aici nu am auzit din astea dar nici nu-mi las copilul din ochi.

Cum n-ai auzit? Nu-n Portugalia a disparut fetita unor britanici aflati in concediu? Celebrul caz mediatizat pe tot mapamondul in 2007?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui bely
Pe aici nu am auzit din astea dar nici nu-mi las copilul din ochi.

Cum n-ai auzit? Nu-n Portugalia a disparut fetita unor britanici aflati in concediu? Celebrul caz mediatizat pe tot mapamondul in 2007?

si tu chiar crezi ca a fost rapita?? uite eu nu cred si multi altii nu cred ca a fost rapita!!... dar nu intru in polemici. Ma refeream la rapiri de zi cu zi si la cazuri despre care s-au vorbit aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Poate a fost rapita, nici acum nu se stie ce si cum in afacerea aia.
Cert e ca acela a fost caz singular, dar a vuit tot mapamondul luni de zile. In timp ce in Romania zeci de ambulante bantuie cartierele in cautare de rinichi si sute de copii se trezesc prin parcari sau parcuri cu perfuziile agatate (cel putin judecand dupa numarul celor ale caror vecine si prietene pot confirma c-au auzit toate acestea), dar autoritatile si televiziunile tac malc.

Ora sase a venit,
Omul negru
Ambulanta a sosit.
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Nici nu stiu ce sa cred ,dar parca totul semana cu o carte pe care am citito acum ceva ani de zile(daca imi amintesc cum se numeste va spun)in care copii mergeau la o clinica sa faca analize si acolo era o asistenta care pe langa ce aveau ei de recoltat mai lua o proba si pentru analizele de compatibilitate.Cand ieseau analizele si erau compatibili cu cineva care platea grav erau rapiti si li se recoltau organele.Ieri am mai auzit in parc de un copil furat de langa parinti in Auchan Titan.

"A cincea fiola"

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

daaaaaa...se pare ca multi au citi cartea

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

poate asa va mai linistiti un pic temerile si nu mai raspanditi zvonuri fara suport real:

http://www.stiridecluj.ro/social/niciun-copil-nu-a-fost-rapit-din-hipermarketul-cora-din-cluj-napoca-

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

http://www.politiacapitalei.ro/pdf/comunicate/2011/Comunicat%2007.07.2011.pdf

ca un bun cetatean al patriei,ma conformez si pun un lacatel pe acest thread.
Multumesc pt. intelegere.

Mergi la inceput