Atentie, se fura copii!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

am fost o data, cu multi ani in urma, intr-o sectie de politie din america, cu o prietena care isi pierduse geanta.
am vazut un perete de vreo 5 m x3 m plin de poze mici, afise cu oameni disparuti, majoritatea copii. nu o sa uit niciodata ce senzatie am avut privind acele chipuri!

michelle

brrrr, ma trec fiorii cand vad si aud despre persoane rapite/disparute, pe mine ma intristeaza si cand citesc vreun anunt cu animale disparute ca sa nu mai spun de oameni...

Eu stau cu ochii pe fiica-mea tot timpul in parc, atunci cand se ascunde pe undeva si nu o mai vad ma trec toate caldurile, culmea este ca si ea daca nu ma mai vede intra in panica si ma striga disperata.

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Miriama,asta nu se va intampla niciodata!!!Eventual se va spune ca,copiii sunt supravegheati si nu vor fi.Pana sa se schimbe ceva nu voi lasa copilul nesupravegheat in pauze.Niciodata un profesor nu va supravegha copiii in pauza.Mai bine sa fiu sceptica decat sa imi para rau mai tarziu.

Cu timpul va creste si va invata anumite lucruri.Dar daca simt ca nu este pregatit psihologic,SIGUR NU-L VOI LASA NESUPRAVEGHEAT!

E un pic exagerata afirmatia pe care am scos-o in evidenta. As reformula-o asa: "Unii profesori nu supravegheaza copiii in pauza". Si vorbesc din punctul de vedere al unui profesor care o face (ii supravegheaza).

Am vazut ca s-a pus si problema daca e bine sau nu sa iasa copiii in curte in recreatie. Eu sunt pentru. Am colege care sunt impotriva (nu ii scot). Am auzit opinii ale unor parinti care nu doresc ca elevul sa iasa afara, de teama ca "alearga si raceste" etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

La scoala la care e baiatul meu, dupa inceperea orelor portile scolii se incuie pana la ora 11:30 cand se termina orele celor de dimineata. Apoi se incuie din nou pana termina si cei de dupa-amiaza. Astfel pot iesi linistiti (sau nu) in pauze in curtea scolii. Mie mi se pare de bun simt interdictia de a alerga pe coridoare, pentru ca fiind multi se pot accidenta.
Si eu sunt catalogata drept hiper-protectoare, dar prefer sa fiu mai paranoica decat sa imi para rau. Adevarate sau nu, zvonurile cu furatul copiilor nu pot sa nu iti dea fiori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SanyY spune:

Buna... eu stau pe calea ferentari.
Este foarte adevarat ce se aude. Am auzit si eu de mai multe ori. Spatamana trecuta, o vecina, mamica a unui copilas de 10 ani, mi-a spus ca i s-a furat copilul unei prietene fix din bratele acesteia. A fost smuls din bratele ei si au fugit cu el.
In seara asta am fost prin zona romana.... niste prieteni de acolo mi-au povestit ca zilele trecute, in plina zi, a fost furat un copilas de langa mama sa, i-au fost smulsi ochii si organele, iar in loc"Bani pentru inmormantare".
Chetsiile astea sunt adevarate din mom ce aud peste tot, acelasi mod de lucru.
Este clar ca oamenii au ajuns sa faca tot felul de lucruri ptr bani.
Se speculeaza ca aceste organe sunt trimise in afara si sunt luati bani frumosi...
Masina care fura copii seamana cu o ambulanta. Si tot in aceasta masina si efectueaza "transarea"/
Aveti grija de copii vostri. Dumnezeu sa-i pazeasca. Eu am 18 ani aproape si deja mi-e frica sa ies din casa... Aveti grija de micuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Wow, cita asemanare intre gindirea la 18 ani si cea la 81 de ani. As fi putut jura ca aud vocea bunicii mele citind mesajul precedent.

Mai copii, mai, mai puneti creierul ala la munca. De la bunica nu mai am pretentii, ca e obosita dupa o viata plina de greutati, dar voi ce naiba de scuze aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Citat:
citat din mesajul lui SanyY

Buna... eu stau pe calea ferentari.
Este foarte adevarat ce se aude. Am auzit si eu de mai multe ori. Spatamana trecuta, o vecina, mamica a unui copilas de 10 ani, mi-a spus ca i s-a furat copilul unei prietene fix din bratele acesteia. A fost smuls din bratele ei si au fugit cu el.
In seara asta am fost prin zona romana.... niste prieteni de acolo mi-au povestit ca zilele trecute, in plina zi, a fost furat un copilas de langa mama sa, i-au fost smulsi ochii si organele, iar in loc"Bani pentru inmormantare".
Chetsiile astea sunt adevarate din mom ce aud peste tot, acelasi mod de lucru.
Este clar ca oamenii au ajuns sa faca tot felul de lucruri ptr bani.
Se speculeaza ca aceste organe sunt trimise in afara si sunt luati bani frumosi...
Masina care fura copii seamana cu o ambulanta. Si tot in aceasta masina si efectueaza "transarea"/
Aveti grija de copii vostri. Dumnezeu sa-i pazeasca. Eu am 18 ani aproape si deja mi-e frica sa ies din casa... Aveti grija de micuti.

si ti-ai facut cont special sa ne avertizezi? gata daca tie ti-au spus 2 prietene pe mine cel putin m-ai convins. o sa acopar ochii si organele copilului cu leocoplast sa nu le vada hotii...
pe bune eu nu inteleg cum aceeasi persoana afla povesti din astea de la 20 de prietene diferite, iar alte persoane nu afla decat de pe forum...oare nu stau in cartierul potrivit sau nu am prietenele potrivite?
sunt convinsa ca exista cazuri si cazuri dar totusi ceea ce spui aici mi se pare o mare exagerare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Citat:

Mda asta e luata dintr-un film care se numeste Ambulanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
Eu am 18 ani aproape si deja mi-e frica sa ies din casa...

Nu e o idee rea sa stai mai mult in casa. Ai avea mai mult timp sa pui mana pe o carte, sa inveti pentru bac... Ai invata sa scrii mai corect romaneste. Bafta!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Eu am 18 ani aproape si deja mi-e frica sa ies din casa...

Vezi ca la anu' tre' sa iesi din casa pan'la liceu sa dai bacul. Sa te pregatesti bine pana atunci, la biologie o sa-ti pice rinichiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

:)))) O sa-i pice ochii cand o vedea ca i-a picat rinichiul! Poate trece ambulanta aia pe-acolo chiar atunci,sa recolteze organele picate.Om il face!

Mergi la inceput