Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
tomaca spune:
Buna dimineata tuturor,
Pentru un asa eveniment, trebuie o urare speciala
Haide Mara
Sau mai bine zis dintele de Mara. Hai degraba sa-i intreci pe ceilalti pufuleti.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
simplicity spune:
Ely uite aici am scris de intarcare
Bea ce titulatura ai
O zi frumoasa doamnelor
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "
Beatrice1982 spune:
a facut pishu la olitza!!!!!!!!!!!!
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
tomaca spune:
Bea - felicitari pentru samburel. Sa creasca mare la caldurica pana vine data de 27 noiembrie ca sa faca Oa-oa, cand sa-i vezi in sfarsit coditele (acum daca vor fi outzele asta e ).
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Dece - da, crema e neagra si uleioasa. La unii a dat deja rezultate 100%. Bafta
Lali - si noi am fost duminica la o petrecere de copii. A fost cel mai mic, dar i-a placut la nebunie intre baloane, bile, masinute si alti copii. Dar era asa de obosit si nemancat ca la prins intre orele lui de program. Tabarase pe o fetitza sa-i ia suzeta.
Doar ca jucariile respective nu mi s-au parut chiar curate si erau uzate. Cred ca si de acolo poate a luat vreun crocobaur ca de luni tot face 38-38.3
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Lorex a plecat deja spre Londra. Frumoasa ca de obicei. Si am aflat ca nu e vopsita ci e culoarea ei naturala. S-a activat ranza. Are o culoare tare interesanta.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 a facut pishu la olitza!!!!!!!!!!!! Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
Felicitari
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Ieri a venit si trotineta lui Tudor. I-am comandat ca se uita lung in parc si cum o vedea pe a vecinei (verisoara) se ducea glontz la ea.
Nu mai putea de fericire aseara cand a vazut cutia. 3 barbati mestereau la ea sa o asambleze (iti trebuie facultate speciala frate pt chestiile astea ). Si el printre ei. Nu se lasa.
De luni tot face puseee de febra 38-38.3. Luni nici n-a mancat, doar lapte a baut. De marti a fost ok cu mancatul, dar a avut ieri un scaun mai ciudat. Cred ca a luat o viroza de la taica-su care a racit joi, iar apoi bona (cel mai tare saraca). Dar el nu tuseste, nu stranuta, doarme noaptea. I-am dat panadol si nurofen. Dar tot se mai ridica temperatura. El e vesel, in forma, alearga in toate partile etc. Nu da niciun semn ca i-ar fi rau. Doar ca e mai cald.
Si in gura lui am vazut niste vulcani ca gingia de jos s-a latit si arata ca un con (ce-am apucat sa vad) iar sus simt niste pernute moi in zona maselelor. Ii curge si saliva ca la robinet deschis. Cred ca au tabarat toate pe el, dar el se tine tare.
Il duc azi la doctor totusi ca sa-mi iasa mie din cap. I-am dat si cu tantm verde in gat. Poate are totusi rosu in gat ca bona.
Asa ca am fost cam intoarsa zilele astea.
Povestea unui Dor
decenuela spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 a facut pishu la olitza!!!!!!!!!!!! Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
am citit asta...si mi-am datseama ce kk scriem...si ce ne mai bucuram...vi-ati fi inchipuit vreodata asta? ca o sa ne bucuram de niste maruntisuri aparent neinsemnate?
eu imi amintesc ca ma bucuram cand era mic, mic..ca faceakk intr-o zi...ziceam..doamne ce kk frumos=))
mmmmmmmm ce frumos e sa ai copii....
felicitari ivan!!!!!!!!
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui tomaca Ieri a venit si trotineta lui Tudor. I-am comandat ca se uita lung in parc si cum o vedea pe a vecinei (verisoara) se ducea glontz la ea. Nu mai putea de fericire aseara cand a vazut cutia. 3 barbati mestereau la ea sa o asambleze (iti trebuie facultate speciala frate pt chestiile astea ). Si el printre ei. Nu se lasa. De luni tot face puseee de febra 38-38.3. Luni nici n-a mancat, doar lapte a baut. De marti a fost ok cu mancatul, dar a avut ieri un scaun mai ciudat. Cred ca a luat o viroza de la taica-su care a racit joi, iar apoi bona (cel mai tare saraca). Dar el nu tuseste, nu stranuta, doarme noaptea. I-am dat panadol si nurofen. Dar tot se mai ridica temperatura. El e vesel, in forma, alearga in toate partile etc. Nu da niciun semn ca i-ar fi rau. Doar ca e mai cald. Si in gura lui am vazut niste vulcani ca gingia de jos s-a latit si arata ca un con (ce-am apucat sa vad) iar sus simt niste pernute moi in zona maselelor. Ii curge si saliva ca la robinet deschis. Cred ca au tabarat toate pe el, dar el se tine tare. Il duc azi la doctor totusi ca sa-mi iasa mie din cap. I-am dat si cu tantm verde in gat. Poate are totusi rosu in gat ca bona. Asa ca am fost cam intoarsa zilele astea. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
offffffffff...multa sanatate
de care trotineta ati luat?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...