Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am uitat sa intreb....

fetili cu baietzi..care au cumparat...crema minune din nemtzia....e asa uleioasa si neagra?

am primit si eu sa incercam si cu asta...si mi s-a parut ciudata..

bea ...mai povesteste-ne...ne mai aducem si noi aminte...mmm ce vremuri...

desi am crescut la tara...si am urat agricultura...acum...as fi f incantata sa stau la casa...sa am si eu o gradinitza cu legume de care sa ma ocup personal...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mi-am schimbat semnatura.........

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

inca o schimbare ca nu mi se parea ca suna bine..........

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

sorina esti ca de obicei mana cerasca pentru noi care bem

multumim de urari, noi suntem ok momentan. Dragos a dormit toata noaptea, de la vreo 10:30 pana la 8:30...vedem pe timpul zilei cum se manifesta

ma duc sa fac si eu o cafea reala, sa bag ceva la ghiozdan ca i-am dat si lui Dragos biberonul cu lapte si acum sta linisit 5 minute

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fetele!!!ne mai stitibeau si u o cafea cu voi........in sfarsit ma lasa raul sa o fac.......ne-a teorizat de o sapt incoace...raceala+o masea ce abia ieri am reusit sa o simt......asa maraieli si asa lipiceala nu au fost pe el de cand e pe pamantul asta...offf bine ca si-a revenit....sper sa ne dea ragaz sa ne odihnim pana la urmatoarea masea

felicitari maruta pentru primul dintoc

bea ai un samburoc de toata frumusetea!

nyny doamne ajuta ca est mai bine

sorina sper ca diana si-a revenit si nu da la printesa masaluta ceva

miki sanatate si tie cu gatul....sa treaca repede

alex1212a felicitari pentru maselute si lui dragossper ca nu fac o greseala....ca am citt pe turbo inainte

dece imi pare bine ca ziua totusi nu il pui la tt......incet incet poate renunta si noaptea.....acum ca mergi si la servici si ma gandesc ca esti obosita

si nu mai stiu......sper sa reusesc sa mai intru de micutul turbo!

o zi frumoasa sa fie!

Mergi la inceput

bubu mersi..............
si voi cu masele???????????????ioiiiiiiiiiiiii
sa treaca repede..........

ale1212xa...pai ati dormit bine

si al meu doarme inca..........
ar fi cazul sa se trezeasca............

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

da, am dormit foarte bine, Dragos peste zi are crize cand nu e in apele lui...stai ca tipa..fug...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata,

Felicitari pt primul dintisor Mara

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

ce sa vezi...ce sa vezi...sarbatoare mare azi...Mara e dintoasa...Mara e dintoasa......FELICITARI....in sfarsit ati intrat in rand cu lumea...sper ca acum te-ai mai linistit...va doresc sa nici nu va dati seama cand mai cresc si restul dintilor, sa treceti usor peste perioada asta....

noi pe aici...mult de munca la birou iar acasa inca nu am laptopul facut, asa ca mai rarut pe forum. Incerc acum sa mai recuperez, asa prin reprize...sa vad si daca imi iese.

despre noi, ce pot sa va zic, decat ca a iesit prima masea si se pregateste a doua...avem un nou cuvant in program...de doua zile repeta intr-una caca...dar nu cred ca face asocierea cu caca caca...In week-end am fost la o petrecere de copii, unde am stat de dimineata pana seara. Petrecerea s-a tinut la casa, am stat mult pe afara la aer curat, vreme buna. A fost prima incercare de a pleca cu David de acasa si sa-i dau masa de ora 1 (care la noi dureaza o ora si multe jucarii si alte lucruri aruncate prin bucatarie)in alta parte. A fost un fiasco, era si obosit si a cam refuzat mancarea, pana la urma am reusit sa-i dau cereale cu porumb si lapte, pe care mi le-a mancat si pe urma a si adormit. In rest i-a priit tare bine iesirea si noua la fel.

hai ca de cand m-am apucat sa scriu mesajul a iesit si soarele....vine primavaraaaa...

Lali de David luptatorul nostru
Felicitari pt cuvintel

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata, lasam o cafelutza calda si aromata...

Noi..noapte normala, 2 treziri de papa pana acum..ma mir saraca, cum de doarme, cu ce are in guritza...

Sorina, mami de Diana si Iris
Multumesc de cafeluta

mica printesa ca sa iasa repede dintisoriiiii si sa poata dormi linistita

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput