Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna seara...

Mire felicitari pentru mult asteptatul dintisor. Marutza mica.
Sorina, Haircut Doamne ajuta sa iasa maselutzele odata sa nu mai chinuie frumuseti de fetite.
Ale1212xa ce bine ca ati mai bifat un dintisor iesit si ca a mancat Dragos azi. Poate o tine asa in continuare.
Lali felicitari pentru maselutza.

Eu sunt un pic mai bine acum. N-am mai facut deloc febra. Ma cam chinuie branula asta, dar n-am ce sa fac. Incerc sa o mai tin si maine si daca nu reusesc o sa o schimb si gata. N-am ajuns inca cu David la dr. Nici nu prea a mai tusit. Sa vedem ce facem maine.

Sa aveti o noapte linistita.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mersi ca nu m-ai mai trecut la titlu..........

ruxita zice sotul ca 27 m2..............

dar inca nu e totul iesit........
o sa mia fc..........

m-a innebunit ivan azi.,pfuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gratziana...........da.......e un pic ciudat acum in noua odisee........bine nici nu am timp sa scriu asa sa citesc..ca si prima data
o multime de nickuri noi....................
mno
bine a fiiiiiiiiiii

mi-e greata.............

noapte buna!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

M-am razgandit, nu mai vreau apart vreau casa cu curte in care sa cultiv rosia si morcovul meu (fara nitrati) si eventual dar numai eventual sa cresc niste aripate mici gen prepelite... si am citit azi ca s-au mai inmuiat conditiile de la Prima Casa (eu zic ca special pt mine!).
27 mp zici ca e suficient? Ca sa stiu cat de mare sa programez curtea... (ca vreau si un loc de joaca si un loc de stat in doi cu ceva iarba si un loc de gratar... cam multe vreau...
Va ajunge pentru consumul propriu, nu? sau mai si cumparati? ca eu sunt speriata de bombe chimice, radiatii, hormoni si alte goange.

Greturi? N-am avut nu stiu cum e... dar cred ca e cam ca de la sucul de varza... adica bleah!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna seara!

Vazut poza cu surioara lui Ivan. Prima eco la mine a fost la 7 sapt... si arata cam la fel. Mi s-a parut cea mai frumoasa fotografie din lume... ca si atunci, si acum mi s-a pus un nod in gat de emotie.
Felicitari Bea, inca o data! ce sa zic... SARCINA USOARA, MAMICO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si sa dam ce-i a Cezarului, adica MAREI, felicitari pentru primul dintisor! La cat mai multi si fara febra, agitatie, maraieli &co.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Noi am intrat sa va zicem "noapte buna"!

Ca tre sa culc micul ghiaur, ca nu vrea si pace sa faca nani!

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/67-set-indigo.html" target="_blank">Set "Indigo", cercei si bratara

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, lasam o cafelutza calda si aromata...

Noi..noapte normala, 2 treziri de papa pana acum..ma mir saraca, cum de doarme, cu ce are in guritza...

Sunt ofticata maxim, ca ieri a venit un curier(comandasem ceva)...si m-a intrebat daca nu cumva sunt gravida iar....Ce dragutz...Stiam eu ca am burta, dar nici chiar asa! Trebuie neaparat sa vad daca am voie, macar niste abdomene sa fac, ca nu se mai poate!

In alta ordine de idei...vad ca pe diana o incearca o viroza, de vreo cateva zile, luni a facut ceva temperatura, pana in 38, si acum tuseste rau tare...poate n-o da mai departe, la "zana maselutza"..

Dece...felicitari pentru ziua fara tztz...cum fuse noaptea?
Nyny...ma bucur tare ca sunteti mai bine! de urari..si noi speram sa iasa mai repede..
Ele.. fetitza frumoasa, sa treaca "agitolul"
Miky...bine ca incepe sa treaca gatul!
Bea...tare bine arata sera....mare...Cred ca e o gramada de munca, acolo!
Lali...felicitari pentru iesirea reusita, si pentru "caca". Cat despre mancatul in alta parte decat acasa, cu o mie de jucarii...nici eu nu ma incumet, ca am facut vara trecuta o incercare, si a fost un total fiasco. baietelul maselos!
Gratiana...ce norocoasa esti...sa nu stii tu cand ies dintishorii bebelinei! Super asa, mai rar! Sa stapaneasca sanatoasa princesita noua mocheta!

Din cate am citit pe prognozele meteo, de azi incepe sa se imbunatateasca vremea....Dar ce-am citit despre gaura din stratul de ozon si despre norul radioactiv ma cam pune pe ganduri...
Voi scoateti pufosii pe afara zilele astea?.... Ca nu prea stiu ce sa fac, imi este cam teama....

O zi frumoasa, va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mersi ca nu m-ai mai trecut la titlu..........

ruxita zice sotul ca 27 m2..............

dar inca nu e totul iesit........
o sa mia fc..........

m-a innebunit ivan azi.,pfuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gratziana...........da.......e un pic ciudat acum in noua odisee........bine nici nu am timp sa scriu asa sa citesc..ca si prima data
o multime de nickuri noi....................
mno
bine a fiiiiiiiiiii

mi-e greata.............

noapte buna!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

M-am razgandit, nu mai vreau apart vreau casa cu curte in care sa cultiv rosia si morcovul meu (fara nitrati) si eventual dar numai eventual sa cresc niste aripate mici gen prepelite... si am citit azi ca s-au mai inmuiat conditiile de la Prima Casa (eu zic ca special pt mine!).
27 mp zici ca e suficient? Ca sa stiu cat de mare sa programez curtea... (ca vreau si un loc de joaca si un loc de stat in doi cu ceva iarba si un loc de gratar... cam multe vreau...
Va ajunge pentru consumul propriu, nu? sau mai si cumparati? ca eu sunt speriata de bombe chimice, radiatii, hormoni si alte goange.

Greturi? N-am avut nu stiu cum e... dar cred ca e cam ca de la sucul de varza... adica bleah!

dap cred ca ajunge o sera din asta pt consum propriu.........

da bine iti trebuie si o gradinuta......mica..sa pui vinete...cartofi...morcovi, patrunjel....una alta..........
daca iti trebuie loc si pt joaca iti mai trebe inca vreao 30m2 si pt altceva inca vreao 30 m2..........:D

e loc la casa.............
numa sa iei terenul.........si gata.sau vrei direct casa????

doamne ajuta sa reusesti cu prima casa.........

de cumparat nu cumparam nik.........

decat ca anul asta ne-au putrezit morcovii si ceapa......ala cumparam ca fara suntem dead............

cam atat

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna seara!

Vazut poza cu surioara lui Ivan. Prima eco la mine a fost la 7 sapt... si arata cam la fel. Mi s-a parut cea mai frumoasa fotografie din lume... ca si atunci, si acum mi s-a pus un nod in gat de emotie.
Felicitari Bea, inca o data! ce sa zic... SARCINA USOARA, MAMICO!!!!

Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

mersi, mersi!!!!!!!!!!!!!!!!!
pupici la voi!!!!!!!!!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..sar'mana de coffe sorina....pupam pe diana...sa-i treaca....

stau sa ma gandesc care a fost ultimul meu mesaj...sunt varza..
daca ma repet asta e...
am reusit aseara dupaaproapejuma de ora de rupt spatele...sa-l adorm in brate...fara tt....
insa...toata noaptea...cum spuneam....si-a scos parleala...

acu dimi s-a trez si i-am dat un bibe(100ml..cam asa) de lapte...nu m-a mai cautat de tt...s-a mai foit in tot patul...si vad ca a adormit...

ma gandesc ce usor mi-ar fi fost dupa ziua de ieri....sa fi fost altcineva cu el noaptea....Jm..n--are el inclinatii...
oricum azi...incerc sa repet operatiunea de ieri....macar asa...facem pasi mici...

ely...ori n-am citit io atent....voi cum stati cu intarcatul?

mire...hm...auzi tu la ele...invitatie....clar....mall-ista cu diploma.....am inteles aluzia....ok.ok...asta e...o sa-si sparja jiji pusculitza...sa invite shtorfitza la o...inghetata? kfc? mc? pizza? ce-ar vrea maica-sa????..praji?

incep..traditionalul si nelipsitul shmotru...

fetili, am uitat....ieri n-a venit lorex in bucuresti, nu zicea de 30 ????

iar s-a trezfug

sa aveti o zi superrrrrrrrrrrrrr

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

neata!!sorina mersi de

eu am stomacul intors pe dos........si sanii mi-s asa de umflati so dor.......

azi intri in sapt 7.............
deci incepe distractia...............ioiiiiiiiiidoamne ajuta!!!!!!!!!

azi noapte tati de ivan s-a oferit sa faca plancton, adik sa doarma la margine sa se trez la ivan daca se trezeste.......

i-am dat vreo doua coate, restul nu mai stiu decat ca la 3 i-am dat sa pape......si acum la 7 jumate...........

de la 3 la 7.30 nu s-a trez deloc...........
si eu ma mir ca si sorina......ca ce ii in gura lui..moamaaaaaaaaa
vedem cum va fi azi..........

sorry de pufii chinuiti de dinti................oare cand vor iesi toti????????????
ca deja nu mai poci......si noi suntem cazul mai bun cu 12 dinti......
ooof offfffffffffffffffff
acum cred ca ies toti ...dar o sa le trebuiasca vreo 2 sapt........
dar nu-i bai numa sa scapam de ele odata si sa plece zana maseluta in lume sa vin numa cand tre sa creasca ceilalti dinti care or sa cada..........................

decesorry de oboseala.........stiu si eu cum e........
insa ai grija de tine si de jiji........
fara tzatza???????
oare acum noaptea a recuperat iar din mers??????????

nynyma bucur ca sunteti mai bine....

sorina nu e mare sera deloc.........vi se pare asa din poza.............si mai e una mai mare langa ea........

ela a luat ceva corcobauri?sper si eu sa nu dea la Iris..........

of offfffffffff

alecum a dorimit Dragos??????

cam atat imi aduc aminte...........

eu musai sa il scot catva ca nu pot sa il tin in casa........
ca numa ga...ga...ga...ga...si kakiiiiiiiiiiiii aud toata ziua adik proumbei si catelul.........

Doamne ajuta!

Mergi la inceput