Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
tomaca mersi........
sa folositi sanatosi trotineta.........
dece.da ne bucuram pt un kktel..........:))
frumos........
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
ale1212xa spune:
i-am dat lui Dragos micul dejun, a papat tot tot..e pe calea cea buna zic eu..acum ma bate gandul sa il duc un pic pe afara..e soare...ia sa ies eu oleaca pe balcon sa vad si cat e de frig...
oricum, o zi frumoasa sa aveti, mai intru dupa/daca reusesc sa il culc de pranz
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela offffffffff...multa sanatate de care trotineta ati luat? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
triciclete Lebada 2200 - De la Douceur. AM mai incercat una la Care4, dar nu-i intrau picioarele pe platforma decat chircite. Asta e un pic mai ok. Nu e ca a verisoarei platforma unde sa tina picioarele, dar pe acolo.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
simplicity spune:
citat din mesajul lui tomaca Lorex a plecat deja spre Londra. Frumoasa ca de obicei. Si am aflat ca nu e vopsita ci e culoarea ei naturala. S-a activat ranza. Are o culoare tare interesanta. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. " |
Este plecata in grup 2 zile. Timp scurt.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
micki_mica spune:
Neata de la somnorosi!
Fetele: am dormit fara pauza de tzitzi!!!!
Bag un smotru rapid si revin!
O zi minunata!
Mami a lui Cristi
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/67-set-indigo.html" target="_blank">Set "Indigo", cercei si bratara
Magazinul meu
blue_flower spune:
Gata, am terminat si luna asta. Am trimit raportarea. Uf, ma simt nitel mai libera.
Vrem si noi sa ii luam tricicleta din aia de se impinge. Tomaca, ai scris ca nu statea bine Tudor intr-un model? Asta inseamna ca si asta se ia pe probate? Pai si aia de pe amazon? Pe aia cum o mai probez? Ca mie la aia mi-a ramas gandul, desi, zice sotul, ca e mai practic sa iei una ieftina de prin targ si cand se strica - la ce tranteli o sa ii traga fi-miu - macar nu ne ofticam, luam alta si gata.
Carutul pe care l-am luat noi e cel mai bun exemplu. L-am luat cu 150 lei din Obor. Acu ii cade o roata. Ma duc sa ii iau altul, alta culoare, nou! Si nu imi pare rau de asta.
:):)
Mai face vreun pufulete la olita? Sau al meu e singurul fara masele si cu plasete cand vede olita????
micki_mica spune:
Noi eram chititi sa luam trotineta modelul www.onestop.ro/tricicleta-dhs-107a-4--pid38953" target="_blank">asta. O comandam pe net, si pleaca sotul sa cumpere ceva. Si ma suna "tocmai am vazut cat de usor se rupe!". Vazuse un copil de 1.5 ani, cum suindu-se, s-a impins in suportul pt picioare si s-a rupt suportul. O vazusem la targ cu 180 lei si ne bucuram ca am comandat-o cu 140 lei. La partea unde pune picioarele sunt triciclete, care au sustinerea mai buna...
V-am zis, ca sa stiti si voi, cand cautati, sa va uitati si la asta.
Edit: ca sa termin povestea: ne-au sunat aia ca se comanda doar cate 2 buc.... Asa ca pas. Ne-u dat banii inapoi si asta a fost.
Mami a lui Cristi
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/67-set-indigo.html" target="_blank">Set "Indigo", cercei si bratara
Magazinul meu
blue_flower spune:
citat din mesajul lui micki_mica Noi eram chititi sa luam trotineta modelul www.onestop.ro/tricicleta-dhs-107a-4--pid38953" target="_blank">asta. O comandam pe net, si pleaca sotul sa cumpere ceva. Si ma suna "tocmai am vazut cat de usor se rupe!". Vazuse un copil de 1.5 ani, cum suindu-se, s-a impins in suportul pt picioare si s-a rupt suportul. O vazusem la targ cu 180 lei si ne bucuram ca am comandat-o cu 140 lei. La partea unde pune picioarele sunt triciclete, care au sustinerea mai buna... V-am zis, ca sa stiti si voi, cand cautati, sa va uitati si la asta. Edit: ca sa termin povestea: ne-au sunat aia ca se comanda doar cate 2 buc.... Asa ca pas. Ne-u dat banii inapoi si asta a fost. Mami a lui Cristi NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/67-set-indigo.html" target="_blank">Set "Indigo", cercei si bratara Magazinul meu |
Care a fost logica de fier a directorului de vanzari de la magazinul ala online de vinde numai cate 2 triciclete?
Ce sa faci cu 2? Accepta doar comenzi pentru gemeni? Sau poate pentru ca se rup foarte repede?
Doamne......cica de ce dau faliment firmele? Pentru ca sunt conduse de incompetenti.
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Care a fost logica de fier a directorului de vanzari de la magazinul ala online de vinde numai cate 2 triciclete? Ce sa faci cu 2? Accepta doar comenzi pentru gemeni? Sau poate pentru ca se rup foarte repede? Doamne......cica de ce dau faliment firmele? Pentru ca sunt conduse de incompetenti. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Nu stiu, ca nu au explicat. Acum vad ca au pus pe site, ca se comanda doar cate 2. Politica de vanzari a lui Peste Prajit!
Deja ne-am luat gandul. Ne uitam dupa ceva ok, acolo unde isi pune picioarele. Ca daca e mai naravas, se impinge in chestia aia si pa! In weekend plecam la cautat.
Mami a lui Cristi
Magazinul meu