Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ne-am intors si noi de la plimbare de vreo juma de ora, l-am dezbracat pe Dragos, l-am lasat in ciorapei si body si am plecat la bucatarie sa incalzim ciorbita. Si la un moment dat pentru ca era cuminte ma indrept catre el si aud un zgomot suspect ca de pampers, asa desfacandu-se ariciul. Ajung la el si ce constat...Dragos si-a dat ciorapii jos, si-a desfacut body-ul si tocmai isi daduse si pampersul jos. Asa ca il iau din patut il pun in pat si il vad ca se ridica in picioare si da drumu la pipi

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

am pus si eu poze cu ce mai facem noi zilelea astea

Mergi la inceput

mai Dragos rade de mine, l-am pus in patut sa va pun pozele pe contul comun si acum ma duc sa il iau sa il duc in bucatarie ca s-a racit suputa in castronel si el doarme..iar o sa se trezeasca repede ca nu a mancat de la 10..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Noi eram chititi sa luam trotineta modelul www.onestop.ro/tricicleta-dhs-107a-4--pid38953" target="_blank">asta. O comandam pe net, si pleaca sotul sa cumpere ceva. Si ma suna "tocmai am vazut cat de usor se rupe!". Vazuse un copil de 1.5 ani, cum suindu-se, s-a impins in suportul pt picioare si s-a rupt suportul. O vazusem la targ cu 180 lei si ne bucuram ca am comandat-o cu 140 lei. La partea unde pune picioarele sunt triciclete, care au sustinerea mai buna...

V-am zis, ca sa stiti si voi, cand cautati, sa va uitati si la asta.

Edit: ca sa termin povestea: ne-au sunat aia ca se comanda doar cate 2 buc.... Asa ca pas. Ne-u dat banii inapoi si asta a fost.

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/67-set-indigo.html" target="_blank">Set "Indigo", cercei si bratara

Magazinul meu

Care a fost logica de fier a directorului de vanzari de la magazinul ala online de vinde numai cate 2 triciclete?
Ce sa faci cu 2? Accepta doar comenzi pentru gemeni? Sau poate pentru ca se rup foarte repede?
Doamne......cica de ce dau faliment firmele? Pentru ca sunt conduse de incompetenti.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

mai, poate omu vinde angro dupa capul lui... si targetul lui sunt buticurile de cartier care vand pe alnga tigari si sucuri si cate o tricicleta...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Gata, culcat "zana maselutza" in somnul nr 2...

Bea....super semnatura, si titulatura!! Felicitari pentru pishu la olitza!
Bubu.....bine ca si-a revenit puiul! Poate ia o pauza, pana la urmatoarea masea..nu ca iris..
Simply..
Ale1212xa..vazut poze de nazdravan alpinist... Bine ca si-a revenit cu papa si cu somnicul!
Tomaca...sa stapaneasca sanatos Tudorel trotineta! Temp. nu-i mare...poate fi si de la maselutz, daca altceva nu face...Poate va linisteste doc., astazi!
Miki..wow!..Asta da somn! Spor la smotru, daca nu cumva ai si terminat, pana acum!Sorry de patzania cu trotineta...

Uhhh, trimit, ca deja s-a trez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

salutare si de la noi!!

tocmai ce am varsat o cafea tare buna pe juma de laptop...ei, uite ca mai merge!

MARA!!! Felicitari pentru primul dintisor!!! sa iasa usor toti, pe nesimtite!!!!!

ruxi, fain la casa si curte, dar are si dezavantaje, pe langa casa in sine, mai ai si o gradina de intretinut, zapada de dat, frunze...da, e fain sa iesi sa auzi cum creste iarba, vorba poetului si eventual sa culegi visine din copacul personal, dar e si de munca zic din experienta!

cred ca pe stefan il paste inca o tura de maseleala, prima din ele are deja 2-3 coltisori care au spart gingia, ma astept in curand la carne vie, dar mai sunt inca 3 in eruptie.....curg balele la greu, e numai cu degetu in gura, inca nu au aparut nervii si, eventul, febra. stiati ca dintii se formeaza in timp ce urca spre suprafata?
cu intarcatul.....am involuat......nu pot/nu am rabdare sa-l adorm altfel decat la san, treaba care dureaza 5-10 minute maxim, in loc de juma de ora probabil cu dansu ploii, asa ca.....se trezeste si noaptea....of....undeva pe la 3-4, ca pana atunci, de ce sa nu fiu cinstita, doarme adanc, incepand de la 9 30-10.
nu prea are pofta de mancare, nu ca ar fi avut vreodata, dar ca acum.....cat a fost cu rosu in gat si febra am inteles, cui ii i-ar arde de mancat altceva decat lapte si iaurt? dar a trecut peste o saptamana de cand e bine si cu toate astea abia mananca....e-adevarat, rontaie biscuiti, ca tot cere, aia probabil ii taie pofta de mancare...hm...mai vad..

ale1212xa, faina treaba cu pampersu! al meu acu cateva zile, fiind plin de kk la fund, pana sa apuc eu sa-l schimb luase o soseta si incepuse sa se stearga peste pampers cu ea, si la fund, si in fata, foarte tare a fost!

trimit, ca urla......................

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

fetele, daca va uitati pe contu comun de poze, undeva in dreapta zice ca ramona diana e interesata de pozele dumneavoastra. WTF?! cum stie altcineva decat noi de pozele noastre?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

fetele, daca va uitati pe contu comun de poze, undeva in dreapta zice ca ramona diana e interesata de pozele dumneavoastra. WTF?! cum stie altcineva decat noi de pozele noastre?

_

pai si nu am inteles le poate si vedea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

salutare si de la noi!!

tocmai ce am varsat o cafea tare buna pe juma de laptop...ei, uite ca mai merge!

cred ca pe stefan il paste inca o tura de maseleala, prima din ele are deja 2-3 coltisori care au spart gingia, ma astept in curand la carne vie, dar mai sunt inca 3 in eruptie.....curg balele la greu, e numai cu degetu in gura, inca nu au aparut nervii si, eventul, febra. stiati ca dintii se formeaza in timp ce urca spre suprafata?
cu intarcatul.....am involuat......nu pot/nu am rabdare sa-l adorm altfel decat la san, treaba care dureaza 5-10 minute maxim, in loc de juma de ora probabil cu dansu ploii, asa ca.....se trezeste si noaptea....of....undeva pe la 3-4, ca pana atunci, de ce sa nu fiu cinstita, doarme adanc, incepand de la 9 30-10.
nu prea are pofta de mancare, nu ca ar fi avut vreodata, dar ca acum.....cat a fost cu rosu in gat si febra am inteles, cui ii i-ar arde de mancat altceva decat lapte si iaurt? dar a trecut peste o saptamana de cand e bine si cu toate astea abia mananca....e-adevarat, rontaie biscuiti, ca tot cere, aia probabil ii taie pofta de mancare...hm...mai vad..

Ana..sorry de cafea..si de laptop..bine ca merge!

Horror ce spui tu..carne vie???...la asta tb sa ma astept?..ca si iris are cate 2-3 colti iesiti la 2 dintre masele, si inca doua sub forma de vulcan...
Saracii pui...Cred ca de la masele n-au pofta de mancare...tare tre' sa-i mai doara...offf... frumosul Stefan..poate ies repede maselele si fara alte...febre si nervi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

buna ziua

bea felicitari pentru "samburel"
Miremia Mara pt dintisor

la noi greu cu scrisul, in ultimele zile a fost foarte agitata
aseara cand a coborat din pat a reusit sa cada si si-a spart buza
a urlat cat a putut, mai ales cand a simtit ca e rost de tinut in brate

fetele am si eu o intrebare, mai ales pt cele care au fost cu pufii anul trecut la mare sau merg la piscina: ce fel de scutece folositi?
care merita mai mult cele reutilizabile sau cele de unica folosinta?
eu am gasit de la huggies - little swimmers - de unica folosinta si Kushies - Scutec reutilizabil pt inot
multumesc

Mergi la inceput