Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

salutare si de la noi!!

tocmai ce am varsat o cafea tare buna pe juma de laptop...ei, uite ca mai merge!

cred ca pe stefan il paste inca o tura de maseleala, prima din ele are deja 2-3 coltisori care au spart gingia, ma astept in curand la carne vie, dar mai sunt inca 3 in eruptie.....curg balele la greu, e numai cu degetu in gura, inca nu au aparut nervii si, eventul, febra. stiati ca dintii se formeaza in timp ce urca spre suprafata?
cu intarcatul.....am involuat......nu pot/nu am rabdare sa-l adorm altfel decat la san, treaba care dureaza 5-10 minute maxim, in loc de juma de ora probabil cu dansu ploii, asa ca.....se trezeste si noaptea....of....undeva pe la 3-4, ca pana atunci, de ce sa nu fiu cinstita, doarme adanc, incepand de la 9 30-10.
nu prea are pofta de mancare, nu ca ar fi avut vreodata, dar ca acum.....cat a fost cu rosu in gat si febra am inteles, cui ii i-ar arde de mancat altceva decat lapte si iaurt? dar a trecut peste o saptamana de cand e bine si cu toate astea abia mananca....e-adevarat, rontaie biscuiti, ca tot cere, aia probabil ii taie pofta de mancare...hm...mai vad..

Ana..sorry de cafea..si de laptop..bine ca merge!

Horror ce spui tu..carne vie???...la asta tb sa ma astept?..ca si iris are cate 2-3 colti iesiti la 2 dintre masele, si inca doua sub forma de vulcan...
Saracii pui...Cred ca de la masele n-au pofta de mancare...tare tre' sa-i mai doara...offf... frumosul Stefan..poate ies repede maselele si fara alte...febre si nervi!

Sorina, mami de Diana si Iris

zic de carne vie pentru ca asa povestea bea de ivan si daca stai sa te gandesti la relieful unei masele, are colturile si partea de mijloc mai adancita.....coltii ies, strapung gingia in 4 puncte, iar cu partea de la mijloc ce se intampla?!?!?1...imi imaginez ca se rupe de restul gingiei pe cand maseaua tot iese la suprafata si rezulta una bucata carne rupta/vie...nu?...o, scuzati de momentul sado-maso.....

pai nu stiu daca ramona diana ne poate vedea pozele, dar nu inteleg cum a aparut treaba asta acolo.......stie cineva vreo ramona-diana? bine, nu vreau sa fiu paranoica, am vazut ca e tot o mamica, dar ideea in sine....ca parca toate pozele sunt ferecate cu lacatele si le vedem doar noi intre noi, nu?...chiar, tre sa fac si eu un album pt stefan, sa mai pun ochiosu pe sticla, sa va delectati

oo, ce mic alpinist e dragos....mie, sincer, mi-ar fi teama sa-l las asa......

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ana sa nu crezi ca mie nu imi e teama, dar de 2 zile de cand a prins ideea numai asta face..l-am lasat sa vad cat il tine, o ora a tinut-o asa..se urca pe canapea, incerca sa se urce pe birou eu il dadeam jos si de la capat...pana am obosit eu ca el tot nu se oprea...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

zic de carne vie pentru ca asa povestea bea de ivan si daca stai sa te gandesti la relieful unei masele, are colturile si partea de mijloc mai adancita.....coltii ies, strapung gingia in 4 puncte, iar cu partea de la mijloc ce se intampla?!?!?1...imi imaginez ca se rupe de restul gingiei pe cand maseaua tot iese la suprafata si rezulta una bucata carne rupta/vie...nu?...o, scuzati de momentul sado-maso.....

Da, asa e, daca stau bine sa ma gandesc, cam asa rezulta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Intru rapid sa zic parerea mea in legatura cu ramona.diana.
Cred ca unele mamici mai browseresc prin alte albume (cauta sa cumpere sau vand chestii) si fiind logate cu userul comun mai pun sau raspund la intrebari si asa apar conexiuni. Am vazut si eu, nu m-am panicat, sigur nu poate vedea pozele.

Revin....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nyny, Ruxita, Bubu, Simply, Tomaca, Ana, Annais

Bea frumoasa titulatura, frumoasa semnatura, frumoase pozele cu ginerele meu.

L-am vazut si pe alpinistul de Dragosel.

Asteptam si ochisorii lui Stefan.

Azi am fost in parc cu Yannis, este asa mare si frumos, are o figura de-ti vine sa-l papi. Evident au scapat la mancat pietre si pus nisip in cap de am crezut ca o ia razna alexutza.

Si ca sa ii raspund si Sorinei....da, o scot. Am dat-o cu crema pe fata si pe manute si am dus copilul la joaca. Cred ca as fi avut mai mari remuscari daca o tineam in casa cand e atat de frumos afara.

Oare Puiutmic (parca asa era) de ce nu ne mai scrie? Observasem ca e din BZ, isi gasea si Iris tovaras de joaca/mall.

Astept sa se trezeasca si o mai scot o tura....sa rezolvam din treburi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ale1212xa, e foarte tare Dragos...senzatii tari va ofera, nu alta. Se ia de mana cu delfita...Oricum eu sunt de-a dreptul socata de cum povestesti ca adoarme singur, ii dai bibe de lapte si el papa si se culca va invidiez sincer...si va admir...noi n-o sa ajungem prea curand acolo...Bravo, pui mic!

Mire, ce fac Alexutzza si Yannis? Ce creme de protectie solara folositi?

Sorina, imi pare rau ca se chinuie Iris asa tare..sper sa scapati fara viroza Dianei, ca asta ii mai lipseste....

Tomaca, poate sunt numai dintii de vina pt temperatura crescuta. Si noi suntem asa de luni si tot dintisorii ne fac pb.Sper sa aduci vesti bune de la dr.

Noi am fost aseara la MF s-o vada pe M, deja era a 3-a zi de febra. Si ea a zis ca totul pare ok, dar in gurita e jale. E totul rosu si iritat de la schimbarea de pH care se produce in timpul eruptiilor dentare. Rezultatele analizelor sunt ok(i-am luat acum 2 sapt analize uzuale), mai putin o transaminaza crescuta....ea zice ca nu-i pb, eu am un stress ca stiu ca-i dau Singulaire de la 5,5 luni, zilnic...sper sa nu fie nici o pb.Mai vb si cu dr S peste vreo luna si vedem ce sfaturi primim. 9400g, 78cm. Si ca se tine bine tinand cont de ce jale e in gurita ei....

Azi n-a mai facut decat un 37,9, sper ca suntem pe drumul cel bun si se mai linisteste mititica.

deja maraie...a dormit juma de ora

Mergi la inceput

mire, mersi de lamurire privind contu cu poze.
mi-i si imaginez pe mara si yannis dand iama in pietre si nisip. asa sunt toti la varsta asta. si al meu face la fel, se apleaca dupa toate rahaturile, il mai las sa-si faca pofta, sa zgarme ca gaina in pamant, tre sa am insa grija la kk de pisic...iar azi am gasit si un soarece mort dosit....uite ca motanu isi face treaba, desi nu-l credeam in stare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Se vede dupa numarul de pagini scrise ca e vreme frumoasa afara ....noi suntem intr-o pauza de nani ...d-aia is pe la calculator

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ely...ori n-am citit io atent....voi cum stati cu intarcatul?

Pai cam stam ...am reusit sa nu mai fie chiar la fiecare 5 min ...dar de adormit ..in cele doua dati de peste zi ...adoarme la tzitzi ...seara la fel ...asta in zilele bune....in zilele ne*bune de cate ori are ea chef....offf...tot zic ca o las fara mine cateva zile...dar nu ma indur neam ...iar faza cu intarcatul langa mine fara sa vrea ea ...clar nu merge ca nu ma tine inima sa o vad cum trage de mine si imi arata cu degetul tzitzi a ei :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Ale1212xa, e foarte tare Dragos...senzatii tari va ofera, nu alta. Se ia de mana cu delfita...Oricum eu sunt de-a dreptul socata de cum povestesti ca adoarme singur, ii dai bibe de lapte si el papa si se culca va invidiez sincer...si va admir...noi n-o sa ajungem prea curand acolo...Bravo, pui mic!

Mire, ce fac Alexutzza si Yannis? Ce creme de protectie solara folositi?

Sorina, imi pare rau ca se chinuie Iris asa tare..sper sa scapati fara viroza Dianei, ca asta ii mai lipseste....

Tomaca, poate sunt numai dintii de vina pt temperatura crescuta. Si noi suntem asa de luni si tot dintisorii ne fac pb.Sper sa aduci vesti bune de la dr.

Noi am fost aseara la MF s-o vada pe M, deja era a 3-a zi de febra. Si ea a zis ca totul pare ok, dar in gurita e jale. E totul rosu si iritat de la schimbarea de pH care se produce in timpul eruptiilor dentare. Rezultatele analizelor sunt ok(i-am luat acum 2 sapt analize uzuale), mai putin o transaminaza crescuta....ea zice ca nu-i pb, eu am un stress ca stiu ca-i dau Singulaire de la 5,5 luni, zilnic...sper sa nu fie nici o pb.Mai vb si cu dr S peste vreo luna si vedem ce sfaturi primim. 9400g, 78cm. Si ca se tine bine tinand cont de ce jale e in gurita ei....

Azi n-a mai facut decat un 37,9, sper ca suntem pe drumul cel bun si se mai linisteste mititica.

deja maraie...a dormit juma de ora

mami de fetita finuta

of, jale mare cu maselele astea. daca am putea sa le luam noi durerea! oo, foarte frumos bilant!!!! si eu as ajunge la doctor sa vad cate kile mai are, asa-s de curioasa. la un an avea 8.650, iar dupa o luna de multisanostol s-a simtit ca a luat bine in greutate, dar nu stiu exact cat. m-am cantarit cu el in brate si apoi fara el si am facut diferenta, imi iese cam 9.800...

bai, am activat in dupa-amiaza asta mai ceva ca-n ultima luna de maine probabil sunt iar rara avis.

de ce crema de protectie solara? e deja cazu?! mama denaturata ce-s...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ely uite aici am scris de intarcare

Bea ce titulatura ai

O zi frumoasa doamnelor

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "