Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara

Am intrat si eu pe fuga...ca vreau sa ies afara sa vad Luna. Ma sacaie tati la cap!

Noi am stat azi pe afar vreo 3 ore...spr sa doarma bine ingerasul

Tomaca-de fiecare data ma amuz cand povestesti de Tudor

Ruxita- ai un scump de baiat...destept foc...

Hai ca fug!
NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mai sunt pufuleti cu burtica mare?
Boboitza mea imediat face burtica mare dupa ce papa...se umfla asa ca un balon! E normal?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Da... si David are burtica de lautar... si Mara (3 ani)o mai are umflata.
Anul trecut imi faceam si eu probleme cand o vedeam asa, i-am facut analize pt viermisori si au iesit ok. Dr mi-a spus sa nu-mi fac probleme.

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu am inceput operatiunea "Big Intzarcarea" - cine mai e cu noi?

a papat 2 biberoane (unu si un pic) de lapte de vaca cu 3 lingurite de cereale (biberoanele de 125 ml mai mari n-am)... ce-ar mai trebui sa fac pasul 2? Ma mulg si ma leg ca sa scad lactatia si bag un ceai de salvie... mai departe nu stiu...

nu prea a avut succes la pici intentia mea nobila... a baut ce-a baut si tot la dragostea lui tzatza a revenit... la un moment dat chiar mi-am facut niste sperante ca va prefera biberonul care curge repede...

eh, mai incercam si maine...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Succes. Sa fie cat mai usoara si mai rapida intarcarea.

Sanatate multa tie

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lali

Si noi punem capace la toate borcanele si insurubam capace, e o adevarata manie. Si cu limina la fel , aici in Gr cere in brate sa il ridici la intrerupator, acasa se serveste singur ca-s mai jos intrerupatoarele

Super puiutii de Ruxita si Tomaca

BF si Yannis daca nu doarme noaptea de febra sau agitatie sau party, a doua zi trage cate 4-5 ore de somn

Hai Yannis!!!

Ruxita bafta cu intarcarea. Dr conferentiar ce zice? alta trauma Bietu Kay! dupa o normala nastere naturala , mai vine si o normala, inevitabila intarcare pfff ce de-a traume si socuti emotionale pe capu' copiilor din ziua de azi!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna...noaptea!

am chemat totusi acasa un medic, de la PEDIASAN (pediatra lui m-a refuzat fara nici o emotie.....). ma ingrijora si lipsa poftei de mancare pentru a doua zi deja, plus o alterare a starii generale (nu mai era atat de vesel, ochi plangaciosi). si vine o tipa, asta mic dormea si trebuit sa-l trezesc si s-a pus pe un plaaans....mama, ca-n filme...ei, a reusit totusi sa-l consulte peste tot. plamanii ok, doar ca are gatul rosu si inflamat, asta pe langa gingiile care anunta maselele. si i-a prescris niste tantum verde, niste sirop de tuse si multa sanatate! cica o viroza care circula si se manifesta si asa. a, si a umblat si la putza, si mi-a spus sa am curaj sa fac si eu asa, sa nu ajunga la cutit. spre seara a inceput sa urle si sa se traga de scutec...facuse pipi si probabil il ustura. ei, a trecut ziua de azi, foarte grea pt el, se vedea ca sufera. pe seara s-a mai inveselit, a baut cu mare pofta lapte si a adormit ca de obicei, la san!

ruxi, bafta cu intarcarea! e bine ca accepta LV

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Deci eu am intarcat-o pe Ariana.

Detaliez un pic,poate ca ajuta pe cineva

Vineri nu i-am dat san intre 11-18 , a fost chin pt amandoua,asa ca vazand ca e din ce in ce mai dependenta de tzitzi am hotarat sa o intarc;asa ca sambata dimineata la 7 a avut ultima masa de laptic,in restul zilei a servit solide,apa....a adormit,intamplator singura dimineata pe la 10 cred iar somnul de la 2-3 a fost afara;seara am adormit-o in brate.Eu dupa lungi lecturi despre intarcare mi-am pus inca de sambata dimineata leucoplast pe san(mai exact pe nipple) si i-am spus ca tzitzi nu mai este,lucru care din punctul meu de vedere a ajutat fff mult(la un moment dat ii facea bye bye).Sambata noaptea,cand s-a trezit am luat-o in brate si am incercat sa o adorm,cam 40 de min a tinut;dar dupa 2 ore s-a trezit si fara sa imi dau seama (buimaca eram) am pus-o la san,dar nu a adormit atunci,intamplator a adormit langa mine,fara san.Duminica la 7 ne-a dat trezirea asa ca eu i-am servit atunci un iaurt cu biscuiti,i-am dat apa,ne-am jucat,apoi iar papa,plimbat afara,seara a adormit singura,noaptea s-a trezit i-am dat apa si a adormit cu sticluta cu apa in mana(ceea ce ea nu facea).Astazi la fel dimi la 7 mancarica si a continuat programul....
Eu am baut ceai de salvie cred de joi sau vineri(3-4 cani pe zi),am "scos lapte " putin cat sa detensionez sanii,astazi am fost la medic si mi-a dat un medicament(nu pt oprirea lactatiei) pt calmarea durerii(ceva pe baza de codeina si paracetamol) care mi-a luat durerea cu mana;sanii imi sunt un pic tari,nu mai sunt asa plini ca sambata,duminica si nic asa durerosi

Nu am putut sa fac lucrul asta fara ajutorul ei,care m-a surprins mult cu atitudinea ei, si fara ajutorul sotului meu care atunci cand am avut nevoie a luat-o el,desi ea mai mult la mine a vrut.

Imi mananca solide foarte mult,nu am crezut ca poate copilul meu sa manance atata,nu am crezut ca poate sa "uite de san "asa repede;astazi apasa pe san(care era cu leucoplast) ca pe niste butoane si ii zambea,nu a cerut san....chiar sunt surprinsa,nu ma asteptam sa fie asa,nu ma asteptam sa vrea sa adoarma singura,sa bea atata apa 250-300 ml apa pe zi(ea care servea fff putin)

Stiu ca am scris mult,dar poate ca va ajuta,mie mi-a fost foarte frica de acest moment si uite ca(multumesc lui Dumnezeu) am trecut,ma asteptam sa fie mult mai greu si uite ca nu a fost asa;ma incearca un sentiment ca a fost prea repede,dar vineri seara/noapte am avut asa o siguranta ca "acum e momentul" ca asa am si facut,nu v-am spus nimic pt ca am vrut sa anunt cand e sigur,ceea ce e(cate se pot intampla intr-un weekend....)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Vineri nu i-am dat san intre 11-18 , a fost chin pt amandoua,asa ca vazand ca e din ce in ce mai dependenta de tzitzi am hotarat sa o intarc;asa ca sambata dimineata la 7 a avut ultima masa de laptic,in restul zilei a servit solide,apa....a adormit,intamplator singura dimineata pe la 10 cred iar somnul de la 2-3 a fost afara;seara am adormit-o in brate.Eu dupa lungi lecturi despre intarcare mi-am pus inca de sambata dimineata leucoplast pe san(mai exact pe nipple) si i-am spus ca tzitzi nu mai este,lucru care din punctul meu de vedere a ajutat fff mult(la un moment dat ii facea bye bye).Sambata noaptea,cand s-a trezit am luat-o in brate si am incercat sa o adorm,cam 40 de min a tinut;dar dupa 2 ore s-a trezit si fara sa imi dau seama (buimaca eram) am pus-o la san,dar nu a adormit atunci,intamplator a adormit langa mine,fara san.Duminica la 7 ne-a dat trezirea asa ca eu i-am servit atunci un iaurt cu biscuiti,i-am dat apa,ne-am jucat,apoi iar papa,plimbat afara,seara a adormit singura,noaptea s-a trezit i-am dat apa si a adormit cu sticluta cu apa in mana(ceea ce ea nu facea).Astazi la fel dimi la 7 mancarica si a continuat programul....
Eu am baut ceai de salvie cred de joi sau vineri(3-4 cani pe zi),am "scos lapte " putin cat sa detensionez sanii,astazi am fost la medic si mi-a dat un medicament(nu pt oprirea lactatiei) pt calmarea durerii(ceva pe baza de codeina si paracetamol) care mi-a luat durerea cu mana;sanii imi sunt un pic tari,nu mai sunt asa plini ca sambata,duminica si nic asa durerosi

Nu am putut sa fac lucrul asta fara ajutorul ei,care m-a surprins mult cu atitudinea ei, si fara ajutorul sotului meu care atunci cand am avut nevoie a luat-o el,desi ea mai mult la mine a vrut.

Imi mananca solide foarte mult,nu am crezut ca poate copilul meu sa manance atata,nu am crezut ca poate sa "uite de san "asa repede;astazi apasa pe san(care era cu leucoplast) ca pe niste butoane si ii zambea,nu a cerut san....chiar sunt surprinsa,nu ma asteptam sa fie asa,nu ma asteptam sa vrea sa adoarma singura,sa bea atata apa 250-300 ml apa pe zi(ea care servea fff putin)

Stiu ca am scris mult,dar poate ca va ajuta,mie mi-a fost foarte frica de acest moment si uite ca(multumesc lui Dumnezeu) am trecut,ma asteptam sa fie mult mai greu si uite ca nu a fost asa;ma incearca un sentiment ca a fost prea repede,dar vineri seara/noapte am avut asa o siguranta ca "acum e momentul" ca asa am si facut,nu v-am spus nimic pt ca am vrut sa anunt cand e sigur,ceea ce e(cate se pot intampla intr-un weekend....)

Motto-ul de azi:

wow, ce bucurie!!!!!!! bravo!!! si bravo ca nu a fost traumatizant pt ea, ca si-a dat acordul. mi-ai dat si mie curaj! si lui ruxi probabil

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Motto-ul de azi:

wowwww, super tare!!! Bravo Ariana si bravo Simply...ca ati gasit momentul! Stiu ca erai stresata tare si uite ca ai reusit...nu i-ai bagat alt fel de lapte in schimb?

Si noi suntem pe ultima suta de metri...ziua deloc, seara foarte putin, oricum am impresia ca nici eu nu mai am foarte mult laptic, dar nu stiu ce sa-i dau in schimb, ca LP-ul mi-l refuza...ia cateva guri si cah...in schimb face tumbe, frichineli, dar macar nu mai cere tzitzi...daca gasesc o varianta de menu ca sa am ce-i da dimineata scoatem si masa aia si gata.....dar eu sunt nostalgica...Conteaza foarte mult sa fii hotarat, eu inca ma intzarc pe mine, psihic vorbind...ma pregatesc...

RUXI...hai ca inceputul e mai greu...trecem noi si peste hop-ul asta, rapid....si fara sechele...
Legat de ulcer si cartea despre...poate nu ai cobit, ci ai intuit...ca tu oricum ai un al saselea simt bine dezvoltat...

AL3CSA...felicitari pentru primii pasi! de-acuma sa te tii, ca urmeaza proba de alergat...viteza!!!

Ma duc sa mai citesc din urma, ca m-am delectat doar cu ultimile pagini...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:

Motto-ul de azi:

wow, ce bucurie!!!!!!! bravo!!! si bravo ca nu a fost traumatizant pt ea, ca si-a dat acordul. mi-ai dat si mie curaj! si lui ruxi probabil

_

da, da, sigur m-a ajutat! mai ales aspectul cu "bye-bye"... de unde se deduce ca e nevoie de un minim ritual de despartire... in primul rand pentru mine ca mi-e complicat sufleteste si incepe sa ma doara ideea intzarcatului si incep sa am dubii ca vreau (si nu vreau) si nu pot ca e complicat (in capul meu mai ales) si ca de ce s-o fac, de ce sa n-o fac...

nu ma sperie durerea de sani... nici urlatul copilului... ci faptul ca e ireversibil... n-o sa-l mai pune la san, incolaci, face ghem noi doi, intimi, apropiati, legati sufleteste, psihic, mental... cam ca in filmul Avatar cand se cuplau aia cu cozile, doar ca totusi conexiunea noastra e mult mai profunda si la mai multe nivele... O SA-MI LIPSEASCA! MULT... o dau in patologic??? trebuie sa realizez ca fiul meu a crescut? sa-l autonomizez? sa-l fac mare si independent? ca sa se poata dispensa de mine??? ... clar patologic. Ma duc la culcare sa-mi limpezesc mintile...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

lalitica, mandruta,livia, ana, haircut,xela, blue_flower, ruxita, annaiss, tomaca, bea, arwen, decenuela, danasor, mamidepuiuti, happyella, bubu_bu, dandanaG, sorina, ale1212xa,nyny, ayanna, elefantica, miremia, alexutzzza, simplicity, rox_y,ale3csa, lorex, gmilady,micky va multumesc din suflet ptr urarile de lma. ati fost niste minunate1 sper ca nu am uitat pe nimeniam avut o zi de nastere ca draq...dar voi mi-ati facut-o mai frumoasa

Bea felicitarile noastre! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara, o nastere fara probleme si un copil sanatos! Doamne ajuta! mie mi-a venit dar de luna viitoare incercam si noi...nu te lasam singura

simpli sper ca ai iesit din butoi! dar de ce vrei sa o intarci? nu ziceai ca vine toamna, mai multe cursuri...mai putin timp cu ea....poate atunci.sper ca esti bine si ai trecut peste faza.

evyme felicitari ptr alegeri, dintisori..dar parul..mi-e mi-au trebuit 3 zile sa ma obisnuiesc din nou cu David chel

ruxita sunt fascinata cand ne povestesti ce si cate face Kay!imi pare rau de partea cu ulcerul sa dea Domnul sa fie totul bine!

micky ce tare ca ai putut sa faci 1-2 ore pe zi doar ale tale! eu cand ii zic ca stau pe net din timpul meu, care vreau sa il petrec numa cu mine si cum vreau eu...nu e binelui bea vad ca ii aduce barza alt bb, voi mai asteptati?felicitari ptr stelute

sorina...ai iesit mami din butoi? eu chiar nu stiam de problema cu lapticul...sa le rezolvi cu bine pe toate. sunt afara maselele? s-a mai linistit?

livia...esti ok?ce frumos ti-a scris bea! subscriu in totalitate!

nyny...felicitari ptr papacioasa Mara! sper sa o tina...eu stiu ca cam toti copii au o perioada de cativa ani in care nu mananca.sau cel putin asa am auzit sa se planga lumea in jurul meu.

lalitica Doamne ajuta sa vina bb si la voi cat mai rpd!cum au fost aia de la medlife/i=ai fact vaccinul pana la urma?

al3csa felicitari ptr primii pasi...si ptr juma de burta data jos1

simpli pana am terminat eu de recuperat tu ai intarcat-o pe Ari! felicitari tie! felicitari ei! felicitari lui tati care a fost alaturi! deci se poate! ma bucur ca ai scapat de un stres

alexutzzza cand va intoarceti?

mire s-a mai linistit Mara?iti multumesc ptr sfaturile date in caz de febra

bf cand faci analizele? tinem pumnii.poate vrea sa vina si bb 2.nu asa se intampla? te chinui,..te chinui...si apoi poc...vin 2 unul dupa celalalt,nu?

ana, lorex...si eu am avut acelasi sentiment despre colaj...tare mi-ar fii placut sa fie si patriotul, ema,miruna si alti cativa

edit: Ana, ruxita, ayanna spor la intarcat! eu mai stau...nu ne grabim

david a avut febra...vineri seara...habar nu am de la ce...i-am dat nurofen si nu am mai avut probleme...si noi suntem cu maraieli toata ziua,de vreo saptamana.nimic nu ne mai place.eu obosita ...maine e a 7-a zi de lucru...sunt varza. dar miercuri sunt libera.

puup toti pufi...si multa sanatate celor bolnaviori, sa alin durerea celor cu dureri de dinti
noapte buna.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput