Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea
Raspunsuri - Pagina 8
sorina_bz spune:
Buna dimineata...va las un expresso cu spuma de lapte si scortisoara.
Agitatie ieri la noi, priorix-ul, bata-l vina, si am gasit si o tanti noua pt calcat, ca ma doborasera rufele
Mai avem un nou coltz de masea, stanga sus...ies cam greu....parca Bea()zicea ca au 3 coltzi, fiecare....
Ma 'nerveaza tare luna asta neagra...a dormit copilul, cu doua treziri pt papa la 2 jumi si 5 jumi, dar eu m-am foit toata noaptea...
Bea.....cred ca durerile de cap si greata sunt semn bun, ca-si fac hormonii treaba...parca asa era...
Lali...nici iris nu merge, inca, singurica...poate, ca am filmat-o, dar nu vrea. Vine si ma trage de deget, s-o duc unde are ea nevoie....Mai uita, pleaca singura, cu cate ceva in mana, si cand realizeaza ca e singura, se aseaza biiiniiisor in fundulet, dar usurel, asa, sa nu turteasca bunatate de fund .
BF...sper ca sunteti ok, si doar noaptea agitata a fost cauza somnului de pranz prelungit al lui Dani.
Tomaca, Lali....super scumpi picii, cu berea..
Xela...super ca ai mai scris! Ma bucur ca sunteti bine, si iti doresc sa ai succes in tot ceea ce ti-ai propus!
Bubu...ma bucur ca e mai bine Raul, cu mucii si tusea. sa iasa dintii repede, sa scape puiul de durere si agitatie!
Ruxita...foarte tare dl doctor psihi! Succes cu intarcarea, e super bine ca accepta Kay lv!
Alecsa...felicitari pentru primii pasi ai puiului!
Nyny...cum a decurs culcarea lui David aseara? A acceptat schimbarea?
Ana_g...sorry de gat rosu... sa treaca repede, si sa iasa si maselele buclucase, sa-si revina puiul!
Simply...felicitari! wow, ce veste buna...bine ca a fost usor, si Ariana a acceptat repede si fara traume noua situatie!
Alicredo.. de intrebare.. Da, am iesit repede...ma mai apuca spumele, deh...Sorry de febra lui David, sper sa fie doar dintzisorii! Spor la proiectul bb2!
Gata carnatzul...fug la shmotrul "silnic"!
O zi frumoasa tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
dastefa spune:
buna dimineata
sorina multumim de cafe
da eu nu am incercat niciodata cu scortisoara,cum e?
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 sa va povestesc o faza. ieri am iesit la cafenea in Mall-ul nostru cu mai multe mamici cu copii, care au fost si ei operati pe inima. Si ne-am pus pe vorba si la un moment dat una din ele si-a cumparat de mancare si sa-l fi vazut pe David al meu cum a inceput sa intinda mana si sa strige ''Dai-Dai-Dai'' asa ca a trebuit sa i se dea si lui niste paine si cum termina de mnacat incepea iar si striga de se auzea in toata cafeneaua. A mancat cu o pofta painea goala, ca imi era asa de drag de el. Ieri am realizat ca atunci cand vrea ceva de mancare zice Da-Dai-Dai iar cand vrea un obiect intinde mana si zice "Ata-Ata-Ata'' pana ii dai obiectul pe care si-l doreste. Lali de David luptatorul nostru |
si Miruna e disperata dupa paine
nu zice decat iiii si intinde degetul, dar daca o vede cu greu mai accepta altceva
de fapt pe langa paine covrigii si pufuletii sunt in top
dastefa spune:
citat din mesajul lui lorex Bag'sama ca-s singura necoafata _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
stai sa ma vezi pe mine
dar cat mai curand sper sa rezolv problema
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata sorina multumim de cafe da eu nu am incercat niciodata cu scortisoara,cum e? |
e bun-bun...mie, cel putin, imi place rau..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
neatza fetili....acfea....cafea???? sarumana sorina....
am citit ...am tot citit....si-mi pocneste ranza....si nu-mi pot imagina...cum e sa pui copilul in pat si sa adoarma....fara sa-ti suga..creierii...a...si nu mai zic....ca l fel nu realizez cum e...SA DOARMATOATA NOAPTEA...sau cu 2 treziri......mi se par sf-uri...
ce sa zic jiji e mai inversunat cu tt...cum n-a fost vreodata si ziua si noaptea...daca e prin casa si ma vede in pat...vine la marginea patului si trage de tricou si protesteaza cu AAAAA....( orice vrea sa spuna e un aaaaa lung)....noaptea ma termina cu zile...
cert e ca nici n-am fc nik sa remediez situatia...pt ca el nu ia tt de foame..si asa de alint...
m-a distrat ce-a zis psihiatrul ala...mi se pare o nebunie...eu zic ca e vb doar de faptul ca fiecare copil e unic in felul sau...cu zestrea lui genetica cu mediul in care traieste....
tomaca...n-as vrea sa pun poza cu jiji bagat in halba mea...asa ca.....
alecsa....felicitari pt primii pasi...toata lumea va merge..ink n-am vz niciunul de 40 sa mearga de-a busilea...
simpli cum mai esti?
referitor la disc inte sorina si ruxita...nu vreau sa vorbesc aiurea...insa mie, personalmi-ar placea sa--l implic pe jiji de mic in diverse treburi tocmai pt a se autodisciplina, pt a nu creste ca un pui de avicola...bine..nu ma apuc sa-l trimit sa vanda pampersi la obor....dar asa...sa facem impreuna mici chestii...ca o joaca...
voi vb de fete mari....eu zic ca e mai greu acu...n-au fost obisnuite...insa..pe viitor...s-ar putea ca nevoia sa fie un bun profesor....mai ales pt diana...care banuiesc ca va pleca la facultate ....dar si ela....din cate stiu ziceai ca ti-ar placea sa locuiasca singura la un moment dat....s-ar plutea sa le placa sa se autogospodareasca...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui decenuela referitor la disc inte sorina si ruxita...nu vreau sa vorbesc aiurea...insa mie, personalmi-ar placea sa--l implic pe jiji de mic in diverse treburi tocmai pt a se autodisciplina, pt a nu creste ca un pui de avicola...bine..nu ma apuc sa-l trimit sa vanda pampersi la obor....dar asa...sa facem impreuna mici chestii...ca o joaca... voi vb de fete mari....eu zic ca e mai greu acu...n-au fost obisnuite...insa..pe viitor...s-ar putea ca nevoia sa fie un bun profesor....mai ales pt diana...care banuiesc ca va pleca la facultate ....dar si ela....din cate stiu ziceai ca ti-ar placea sa locuiasca singura la un moment dat....s-ar plutea sa le placa sa se autogospodareasca... |
Dece...da, ai mare dreptate, si Ruxita are...nici mama mea nu m-a pus sa fac nimic acasa, si cand m-am vazut singura....taaare greu mi-a venit. Eu cu diana...e grele...a crescut f alintata, rasfatzata, copil unic si nepot unic de bunici si de sora, muulta vreme...
Este si suuper talentata la "a parea ocupata", ca sa zic delicat...
Mai incerc s-o determin sa faca cate ceva, ca nu-i strica...deh, nu totdeauna raspunde..., cateodata face, cateodata nu....Nu ma refuza direct, ca e mai desteapta decat atat, dar gaseste resurse sa se eschiveze.
Bine zice Ruxita, cu "miscatul mai cu talent"...ca si diana..mooama....e o relaxata...fara pereche..
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity Deci eu am intarcat-o pe Ariana. Detaliez un pic,poate ca ajuta pe cineva Vineri nu i-am dat san intre 11-18 , a fost chin pt amandoua,asa ca vazand ca e din ce in ce mai dependenta de tzitzi am hotarat sa o intarc;asa ca sambata dimineata la 7 a avut ultima masa de laptic,in restul zilei a servit solide,apa....a adormit,intamplator singura dimineata pe la 10 cred iar somnul de la 2-3 a fost afara;seara am adormit-o in brate.Eu dupa lungi lecturi despre intarcare mi-am pus inca de sambata dimineata leucoplast pe san(mai exact pe nipple) si i-am spus ca tzitzi nu mai este,lucru care din punctul meu de vedere a ajutat fff mult(la un moment dat ii facea bye bye).Sambata noaptea,cand s-a trezit am luat-o in brate si am incercat sa o adorm,cam 40 de min a tinut;dar dupa 2 ore s-a trezit si fara sa imi dau seama (buimaca eram) am pus-o la san,dar nu a adormit atunci,intamplator a adormit langa mine,fara san.Duminica la 7 ne-a dat trezirea asa ca eu i-am servit atunci un iaurt cu biscuiti,i-am dat apa,ne-am jucat,apoi iar papa,plimbat afara,seara a adormit singura,noaptea s-a trezit i-am dat apa si a adormit cu sticluta cu apa in mana(ceea ce ea nu facea).Astazi la fel dimi la 7 mancarica si a continuat programul.... Eu am baut ceai de salvie cred de joi sau vineri(3-4 cani pe zi),am "scos lapte " putin cat sa detensionez sanii,astazi am fost la medic si mi-a dat un medicament(nu pt oprirea lactatiei) pt calmarea durerii(ceva pe baza de codeina si paracetamol) care mi-a luat durerea cu mana;sanii imi sunt un pic tari,nu mai sunt asa plini ca sambata,duminica si nic asa durerosi Nu am putut sa fac lucrul asta fara ajutorul ei,care m-a surprins mult cu atitudinea ei, si fara ajutorul sotului meu care atunci cand am avut nevoie a luat-o el,desi ea mai mult la mine a vrut. Imi mananca solide foarte mult,nu am crezut ca poate copilul meu sa manance atata,nu am crezut ca poate sa "uite de san "asa repede;astazi apasa pe san(care era cu leucoplast) ca pe niste butoane si ii zambea,nu a cerut san....chiar sunt surprinsa,nu ma asteptam sa fie asa,nu ma asteptam sa vrea sa adoarma singura,sa bea atata apa 250-300 ml apa pe zi(ea care servea fff putin) Stiu ca am scris mult,dar poate ca va ajuta,mie mi-a fost foarte frica de acest moment si uite ca(multumesc lui Dumnezeu) am trecut,ma asteptam sa fie mult mai greu si uite ca nu a fost asa;ma incearca un sentiment ca a fost prea repede,dar vineri seara/noapte am avut asa o siguranta ca "acum e momentul" ca asa am si facut,nu v-am spus nimic pt ca am vrut sa anunt cand e sigur,ceea ce e(cate se pot intampla intr-un weekend....) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. " |
si alex e intzarcat
tomaca spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata sorina multumim de cafe da eu nu am incercat niciodata cu scortisoara,cum e? Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Bunaaaaaaaaaaaaaa! Rau!
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
citat din mesajul lui ana_g buna...noaptea! am chemat totusi acasa un medic, de la PEDIASAN (pediatra lui m-a refuzat fara nici o emotie.....). ma ingrijora si lipsa poftei de mancare pentru a doua zi deja, plus o alterare a starii generale (nu mai era atat de vesel, ochi plangaciosi). si vine o tipa, asta mic dormea si trebuit sa-l trezesc si s-a pus pe un plaaans....mama, ca-n filme...ei, a reusit totusi sa-l consulte peste tot. plamanii ok, doar ca are gatul rosu si inflamat, asta pe langa gingiile care anunta maselele. si i-a prescris niste tantum verde, niste sirop de tuse si multa sanatate! cica o viroza care circula si se manifesta si asa. a, si a umblat si la putza, si mi-a spus sa am curaj sa fac si eu asa, sa nu ajunga la cutit. spre seara a inceput sa urle si sa se traga de scutec...facuse pipi si probabil il ustura. ei, a trecut ziua de azi, foarte grea pt el, se vedea ca sufera. pe seara s-a mai inveselit, a baut cu mare pofta lapte si a adormit ca de obicei, la san! ruxi, bafta cu intarcarea! e bine ca accepta LV _ mama lui Stefan, pui scump |
Sanatate multa lui Stefanel!
PS Sotul meu a zis ca-i fata
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un