Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Deci eu am intarcat-o pe Ariana.

Detaliez un pic,poate ca ajuta pe cineva

Vineri nu i-am dat san intre 11-18 , a fost chin pt amandoua,asa ca vazand ca e din ce in ce mai dependenta de tzitzi am hotarat sa o intarc;asa ca sambata dimineata la 7 a avut ultima masa de laptic,in restul zilei a servit solide,apa....a adormit,intamplator singura dimineata pe la 10 cred iar somnul de la 2-3 a fost afara;seara am adormit-o in brate.Eu dupa lungi lecturi despre intarcare mi-am pus inca de sambata dimineata leucoplast pe san(mai exact pe nipple) si i-am spus ca tzitzi nu mai este,lucru care din punctul meu de vedere a ajutat fff mult(la un moment dat ii facea bye bye).Sambata noaptea,cand s-a trezit am luat-o in brate si am incercat sa o adorm,cam 40 de min a tinut;dar dupa 2 ore s-a trezit si fara sa imi dau seama (buimaca eram) am pus-o la san,dar nu a adormit atunci,intamplator a adormit langa mine,fara san.Duminica la 7 ne-a dat trezirea asa ca eu i-am servit atunci un iaurt cu biscuiti,i-am dat apa,ne-am jucat,apoi iar papa,plimbat afara,seara a adormit singura,noaptea s-a trezit i-am dat apa si a adormit cu sticluta cu apa in mana(ceea ce ea nu facea).Astazi la fel dimi la 7 mancarica si a continuat programul....
Eu am baut ceai de salvie cred de joi sau vineri(3-4 cani pe zi),am "scos lapte " putin cat sa detensionez sanii,astazi am fost la medic si mi-a dat un medicament(nu pt oprirea lactatiei) pt calmarea durerii(ceva pe baza de codeina si paracetamol) care mi-a luat durerea cu mana;sanii imi sunt un pic tari,nu mai sunt asa plini ca sambata,duminica si nic asa durerosi

Nu am putut sa fac lucrul asta fara ajutorul ei,care m-a surprins mult cu atitudinea ei, si fara ajutorul sotului meu care atunci cand am avut nevoie a luat-o el,desi ea mai mult la mine a vrut.

Imi mananca solide foarte mult,nu am crezut ca poate copilul meu sa manance atata,nu am crezut ca poate sa "uite de san "asa repede;astazi apasa pe san(care era cu leucoplast) ca pe niste butoane si ii zambea,nu a cerut san....chiar sunt surprinsa,nu ma asteptam sa fie asa,nu ma asteptam sa vrea sa adoarma singura,sa bea atata apa 250-300 ml apa pe zi(ea care servea fff putin)

Stiu ca am scris mult,dar poate ca va ajuta,mie mi-a fost foarte frica de acest moment si uite ca(multumesc lui Dumnezeu) am trecut,ma asteptam sa fie mult mai greu si uite ca nu a fost asa;ma incearca un sentiment ca a fost prea repede,dar vineri seara/noapte am avut asa o siguranta ca "acum e momentul" ca asa am si facut,nu v-am spus nimic pt ca am vrut sa anunt cand e sigur,ceea ce e(cate se pot intampla intr-un weekend....)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Felicitari si tie si ei! Uite ca te-ai pregatit constiincios si pana la urma ai vreusit sa nu fie traumatizant pentru niciuna. Bravo!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

MP, si voooi (brutus)?! bravo, felicitari, se pare ca suntem deja o minoritate cele care inca alapteaza.

oo, piciul meu sufera la fiecare pish, ca i-a tras doctora aia de la vazut ieri pielicica si probabil sunt mici fisuri.....doamne, cat trebuie sa usture, ca urla din toti plamanasii lui! as putea sa-l dau cu ceva? ca e cam rosu...rivanol?...miki, tu cu ce l-ai dat pe kiti?

tomaca, sotul tau nu e singurul

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Nyny - sa inteleg ca tu il culci pe David la ora programata, nu cand nu mai poate de somn? Eu il culc atunci cand ii este somn, indifierent de ora. Personal mi se pare mai bine asa.

Tomaca, da. Eu il bag la culcare pe David la o ora fixa. Pana acum la 20.30 manca , la 21 baie si pe la 21.10 la culcare.

Acum pentru ca vreau sa doarma doar o data ziua si pentru ca oricum trebuia sa il trec la 'ora de vara' o sa-l mai tin treaz pana pe la 21.30-22... dar nu mai tarziu de 22. Sper sa doarma mai mult dimineata si la ora 13 sa doarma 2-3 ore. Visez si si eu frumos cu ochii deschisi

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Sa-ti reuseasca planul. Tudor chiar daca se culca la 22, tot dimineata se trezeste. A avut vreo 2 luni cand dormea doar la pranz, dar acum mai trage un somn scurt si dimineata.
Oricum oboseste cam mereu la aceeasi ora, chiar daca se scoala dupa-amiza la 5 tot pe la 9 si ceva se cula. Asta e ora lui 20.30-21.30

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Bag'sama ca-s singura necoafata

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Pai, hai si tu

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua!

Trebuie sa intru si eu sa zic

BEA Felicitari din suflet sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!!!! Ma bucur enorm pentru tine si sa fie cu roz ca vad ca asa iti doresti!!!!!!

Multumesc fetelor pentru complimente pe cont

Noi suntem bine cu niste mucisori care nu il incomodeaza la somn dar sunt acolo si ma freaca pe creier . Am fost azi afara si ieri si in fiecare zi ca eu nu am stare in casa si probabil de aia si muci .. eh scapamnoi si de ei ...

Ieri s-a desprins singur de pat si a venit la mine primii pasi singuri si fara frica .. spre ca in 2-3 sapt sa numai merg aplecata desi mi-a facut tare bine perioada asta ca am mai dat si eu juma de burta jos . As vrea sa mai tina inca vreo 3-4 luni s-o dau pe toata .

Nu stiu ce naiba fac in fiecare zi ca de citit va citesc si cand vreau sa scriu mai intervine cate ceva. Tot respectul meu pt mamicile care isi fac timp si pt asta.

Va

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Go Yannis, Go !

Nu-ti face griji pentru burta! Alegatul dupa Yannis de-abia acum incepe. Stai sa vezi.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

MP, si voooi (brutus)?! bravo, felicitari, se pare ca suntem deja o minoritate cele care inca alapteaza.

oo, piciul meu sufera la fiecare pish, ca i-a tras doctora aia de la vazut ieri pielicica si probabil sunt mici fisuri.....doamne, cat trebuie sa usture, ca urla din toti plamanasii lui! as putea sa-l dau cu ceva? ca e cam rosu...rivanol?...miki, tu cu ce l-ai dat pe kiti?

_

Da, rivanol. daca il ustura asa de tare, inseamna ca a umblat destul de mult. Poate chiar l-a decalotat. Tudor plangea asa doar dupa decalotare. Schimba scutelul des, nu-l lasa sa se umple si pune-i rivanol de fiecare data. Il mai ajuta si cu senzatia de rece pe langa dezinfectare.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

felicitari cuscra
si alex e intzarcat

mami de si

Si voi? Asa neplanificat, sau a fost cu premeditare?

Si Alex ce zice?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

_

Da, rivanol. daca il ustura asa de tare, inseamna ca a umblat destul de mult. Poate chiar l-a decalotat. Tudor plangea asa doar dupa decalotare. Schimba scutelul des, nu-l lasa sa se umple si pune-i rivanol de fiecare data. Il mai ajuta si cu senzatia de rece pe langa dezinfectare.

Povestea unui Dor

mersi, tomaca, si eu ma gandeam la rivanol, dar nu eram sigura. nu e complet decalotat, ca m-am uitat, dar oricum e mai bine si mi-am facut si eu curaj. mi-a zis ca poate se baga sotu, iar cand l-am intrebat s-a facut ca nu ma aude

da, sunt de acord, fetele ar trebui sa fie puse la treaba de mame(si baietii la fel), asa, sa nu aiba vreun soc cand vor fi "independente". tin minte ca eu ii raspundeam obraznic mamei cand ma punea sa fiu atenta la ce face ea, sa pun mana sa ajut la una alta, ca eu o sa am servitoare....si culmea, cam m-am mutat la viitoru sotz, soacra-mea avea o femeie care venea o data pe saptamana......si radeam in sinea mea apropo de ce-i spuneam mamei.....ei, dar e bine sa stii macar asa, de bun simt, nu sa faci sarmale, dar cat sa te descurci, sa ai baza, ca dupa aia inveti din mers. ca nu stii pe unde te duce viata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

N-am mai intrat de uin secol, cred ca ne-ati si uitat, n-ar fi de mirare!!!

BEATRICE, te felicit din inima pentru darul dat de Dumnezeu!!! Sa ai sarcina usoara, bebe sanatos tun si sa fiti o familie unita!

Raportam si noi copil intzarcat, la 1 an fix.
A fost foarte usor, eram speriata ca va fi traumatizat, e, bine, a suferit el un pic si e normal dar nu sa nu treaca peste. Totul a culminat cu o viroza foare urata la mine, a trebuit sa iau antibiotic, bine ca eu sufeream f tare si cu sanii la alaptat, si am hotarat sa il intarc atunci, practic la motul lui Dani m=am imbolnavit, a fost fff urat, nu m=am putut bucura de ziua aceea. Am cazut la pat vreo 3 zile.
Bine ca a trecut!!!!!!
Felicitari mamicilor care au reusit sa intarce copilasii si bafta celor care sunt pe punctul de a-i intarca!
Dani are deocamdata decat 4 dintisori, merge singurel, afara e scandal daca nu il lasam pe jos si papa mai bine decat fratiorul lui. Ieri de ex a mancat un castron plin de spanac cu mamaliga si oua de prepelita, iar frate-su a luat de vreo 4 ori.
In rest ce mia faceti? Multe dintre voi ati inceput serviciul, nu? SI cu cine ati lasat copilasii in grija?
Dani o sa mearga din toamna la cresa IV Titan. AM inima stransa dar ce sa facem tb sa ne descurcam cumva, si Paul a fost la cresa.

Va pup si sper sa ne auzim mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu am inceput operatiunea "Big Intzarcarea" - cine mai e cu noi?

a papat 2 biberoane (unu si un pic) de lapte de vaca cu 3 lingurite de cereale (biberoanele de 125 ml mai mari n-am)... ce-ar mai trebui sa fac pasul 2? Ma mulg si ma leg ca sa scad lactatia si bag un ceai de salvie... mai departe nu stiu...

nu prea a avut succes la pici intentia mea nobila... a baut ce-a baut si tot la dragostea lui tzatza a revenit... la un moment dat chiar mi-am facut niste sperante ca va prefera biberonul care curge repede...

eh, mai incercam si maine...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

eu nu m-am legat deloc. cand era prea mult, adica in primele 3-4 zile, nu beam apa si ii dadeam sa suga un pic.
pana la urma nici pastile nu am luat. pur si simplu i-am dat din ce in ce mai rar. numai seara, dupa un biberon mare de LP, asa...de alint inainte de somn....
si cand am inceput cu pastile si antibiotice, nu l-am mai adormit eu, am mai avut lapte vreo 2-3 zile, dar f f putin.

bafta.

Mergi la inceput