Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaromt Mercic Roxx pt raspunsuri! ![]() |
![](pupic.gif)
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mimo
Sunshine, nu poti astepta mai intai analizele? Nu stiu ce problema aveti voi la ochisori, dar bebe al meu are o secretie galbena de pe la 2 sapt si la o luna pediatra mi-a recomandat sa-i pun Tobrex. Dar oftalmologul a zis ca n-are nimic, ca-s canalele lacrimale infumdate, lucru confirmat si de analizele pe care abia acum i le-am facut. Asa ca i-am pus degeaba-degeaba acele picaturi. Si cu soldul, sfatul meu e sa mai consulti un doctor pentru ca si cumnata mea si-a chinuit fetita cu pampersi si un sul intre picioruse cateva luni si in final s-a dovedit ca nu a avut nimic la sold. ![]() |
Sunshine, subscriu la ambele recomandari!
![](pupic.gif)
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Irinuka, multumesc de incurajari! A, si zici ca parul ala pica?? Sper!! Ma complexeaza! Si abia astept sa merg si eu la plaja vara asta (ca vara trecuta nu suportam soarele nici daca stateam in casa), n-as vrea sa duc cu mine si linea si parul, etc. Noroc ca operatia nu se vede.
Simo, da, si eu tot cu lama dau.. Nasoala senzatie. Operatia mea e toata rosie si mai tare. Poate de aia mi-a si zis sa ma dau cu multa crema de corp. Eu ma dau cu ulei de corp, dar vad ca deocamdata inaintam destul de incet catre vindecare. Ce nu pricep: putem sau nu putem face sport (nu daca suntem noi capabile ci daca avem voie)? Ca sunt doua pareri diferite de medici...
Ma duc sa ma pregatesc de mers la vaccin!
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Andutza..cica trebuie sa se vindece bine uterul dupa operatie,sa nu fie fortat prin gimnastica pana nu isi face treaba..de aia nu e bine . dar dupa cat timp avem voie nu stiu..unii zic ca dupa 3 luni..altii ca dupa 6. eu m-am apucat la 2 luni jumate de abdomene. e adevarat ca parca totusi ma doare si in interior cand fac,dar nu tot timpul. si o las si eu mai moale. ma gandesc ca depinde de organism,daca nu te doare nimic inseamna ca e ok..daca ai cea mai mica jena mai astepti.
bafta la vaccin
ma apuc de capitol
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
din cauza ca mi-o facut Tunde ciuda cu statul afara, am pus fifi la sling si luat Robert de aripa si afaraaaaa!!
Cea mai tare inventie slingul asta!!!!! A dormit fifi la soare, Robert fara exagerare a alergat 1 ora si ceva non stop, ma apuca panica ca nu stiam cum sa-l conving sa o luam spre casa.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011