Mar-Apr(194)Hai antgues,madutza!Bv clabut,sorinam!
Raspunsuri - Pagina 10
roxy_s spune:
hai antguess. hai bebelina, te asteptam

catank vezi ce gogosi bune ies dupa reteta aia?
si chiar ca este simpla de tot. ma bucur ca ai rabdare si esti calma. asa este, cel mai bine sa vina natural.

strumphitza tu ma inebunesti cu gatelile tale. acum ai facut covrigi? de care ? din aia cu gaura?

![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
multi pupici pt Ally 
mamico mai intra pe la noi, poate il tenteaza pe bebe Edi sa scoata nasucul cand vede majoretele noastre 

roxy
imi pare rau ca are bebita colici. Tu cum reusesti sa te odihnesti? Eu ma tot gandesc ca s-ar putea sa vina un nou puseu de crestere..parca mai era unul la 6 sapt si iar i se modifica programul de masa, si asa bine ne obisnuisem..
Vroiam sa te intreb, zicei mai demult ca te dai cu o crema pe burta . ce fel de crema? pt piele lasata? 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s strumphitza tu ma inebunesti cu gatelile tale. acum ai facut covrigi? de care ? din aia cu gaura? ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da mai roxy , de ai` cu gaura
da sa stii ca-i dau scumpi, 1 leu covrigu si 2 lei gaura 

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
roxy_s spune:
irinuca stai tu linistita ca nu trebuie sa ai vreun semn ca sa nasti![]()
![]()
iony ce dulce este bebelina. ce frumos sta ea la baita.
tu cum procedezi la baita, ii dai papa inainte ca sa nu planga de foame? a mea plange de foame si daca nu-i dau putin inainte plange. sau o trezesc eu mai repede pentru baita sa n-apuce sa-i fie foame tare. foamea asta....![]()
![]()
madutza la noi este o zi asa frumoasa, este soare si senin desi cam rece. cica se incalzeste de maine. ce bine.
madutza_bra spune:
strumph, hai ca poate te opreste azi dl dr sa nasti 
Vreau si eu 2 gauri de covrigi, ca sunt la regim ![]()
Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
roxy_s spune:
madutza si bb_yasmi mie pediatra mi-a zis ca trebuie sa avem minim 7 mese pe zi. apai fiecare cu parerea....

voi cum ati scapat de colici? noi avem putini dar astia asa putini ne termina seara![]()
![]()
roxy_s spune:
ama eu mai beau cate o cafeluta mica si slaba cu laptele praf de la bebelina![]()
![]()

bb_yasmi spune:
neata, noi acum ne-am trezit!!!!!
mada mai spune ceva de bine sa ma mir pe tine!!!!!

ieri ma miram, cum poate bebelina ta sa aibe ultima masa la 21 apoi la 3-4...ehheiiii uite mnunea...
Luc a avut ultima masa la 22 apoi la 4!! si aia i-am dat-o eu in somn...ca mi se parea prea mult timp pauza
asa ca....hai mai zi ceva azi...![]()
roxy, peste tot scrie asa, la varsta asta...5/6 mese/zi.
haideee gabiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

felicitari clabut!!!!!!!!1

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s madutza si bb_yasmi mie pediatra mi-a zis ca trebuie sa avem minim 7 mese pe zi. apai fiecare cu parerea.... ![]() ![]() voi cum ati scapat de colici? noi avem putini dar astia asa putini ne termina seara Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
noi am folosit infacol, cu care ne-am inteles f bine. I-am dat inainte de fiecare masa timp de 2 sapt. Apoi am uitat sa-i dau 2 mese la rand, am vazut ca e ok, ca nu are nimic si nu i-am mai dat. Daca incepea sa o doara din nou reveneam la siropel. La bebita mea plansul era la masa de dimineata de la ora 7.
Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze