Mar-Apr(194)Hai antgues,madutza!Bv clabut,sorinam!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor...am vrb cu doamna doctor si mi-a zis sa vin la spital sa ma vada...probabil ca ma si naste pt ca a zis ca e de doua zile in spital si nu mai rezista daca ma apuca nascutul pe la noapte....
tineti-mi pumni va rog...intru de la spital sa va zic ce si cum

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

bafta antquess si nastere usoara!

39+ Natalia

AMR 4 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

buna dimineata!

FELICITARI CLABUT!
Am o intrebare pentru mamicile care alapteaza: voi beti putina cafea? eu am citit ca studiile arata ca la mamici care depasesc 750 ml pe zi de cafea, rar se gasesc urme la bebe. eu ma gandesc ca bei undeva la 100 ml/zi.
deci voi beti au ba?

39+ Natalia

AMR 5 zile :)

eu beau 2 cesti de cafea, Dimineata la 7 si apoi la 11

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

fetelor...am vrb cu doamna doctor si mi-a zis sa vin la spital sa ma vada...probabil ca ma si naste pt ca a zis ca e de doua zile in spital si nu mai rezista daca ma apuca nascutul pe la noapte....
tineti-mi pumni va rog...intru de la spital sa va zic ce si cum

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Hai antguess !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Madutza ce vesti bune imi dai

39+ Natalia

AMR 4 zile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetele..

FELICITARI CLABUT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madutza nu naste azi,are glicemia mare si a amanat-o..este la regim,poate maine!!!Cred ca diabetul...

Alina06 si eu am un body de la Z cu mesajul "eu sunt seful"..si erasu multe mesaje atunci cd am luat,asa ca bafta,poate gasesti ce cauti!!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

HAI ANTGUESS!!!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

ce fac burticile, cum ati dormit?
vad ca unele bine, altele rau. hai ca mai este putin si vin bebeii si scapati de burtoiul mare

hai madutza

bravo claubut. refacere usoara si mult laptic

alina06 ma bucur ca bebe este bine

simona tot nu si-a facut puiutul program cu papica? tot la san sta toata ziua? a mea aseara tot asa a stat. dupa ce ca a mancat ca haplea 15 minute, a dormit putin apoi iar a vrut si a mancat iar mult....
azi noapte iar ne-au deranjat colicii. nu stiu de ce tot noaptea, ziua asa de bine este, doarme linistita, doar putin o deranjeaza, dar cand vine seara.....

antguess maine este ziua cea mare
cine mai naste maine? ca mai erau cateva fete dar nu mai stiu parca leeloo

ally ce bebe incapatanat ai si tu, uite ca nu vrea sa iasa. ma bucur ca esti acasa, mult mai bine decat sa stai degeaba la spital

alina.n multumesc ca ai mai scris reteta inca o data

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

si acum ..Buna diumineata!

Afara ploua, dar gradina parca a inverzit mai tare, e asa placut...

sper ca azi sa am ceva chef de treaba, ca n-am facut nimic in ultimele zile

pupici

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Azi sunt matinala si ce as mai fi dormittttt dar m-am ridicats i eu din pat cand a plecat Nick la munca pentru ca imi vin 2 gradinari sa imi faca si mie frumoasa gradina intr-un bun final, ca si asa m-am saturat de ea cu toate balriile , abia astept sa o vad curata si iarba tunsa si totul aranjat

Am dormit cam naspa, m-a pus sa mananc aseara 3 piftele cu mustar si cam tarziu ce-i drept , pe la 8 si ceva si cine nu dormea azi noapte de arsuri si reflux din stomac ??? abia pe la 5 mi-am mai revebit duoa ce am bagat niste sirop gaviscon si un rennie si asa bine am dormit 2 ore pana la 7 de nici nu am auzit cand a sunat alarma

Azi dupa amiaza ma duc la spital , am intalnire cu nenea doctoru` si sunt tare curioasa ce o sa imi spuna sau faca la aceasta intalnire... ma controleaza/ monitorizeaza sau numai imi vorbeste si trancane aiurea ca moasele ?

Antguess, vad ca-ti arde de nascut mai devreme, bravos... trebuie trebuie, ca si asa a mea gogoasa nu da nici un semn, si tot e sfarsit de luna si trebuie sa facem bilantul cate fetite si cati baietei

Hai Antguess!!! Hai Evelinne!!!

Catank, tu nici un semn azi ? Care mai era de nascut acum pe aproape? Ally tu?

Madutza vad ca nu naste azi ca are probleme cu diabetul... naspa sa mai stai sa astepti cand deja iti facusesi planuri pentru o anumita data, dar nu-i departe nici maine

Cam atat pentru moment, mai revin mai tarziu ... acusi imi apar gradinarii la usa si trebuie sa le arat ce si cum pe unde sunt sculele de gradinarit prin dulapuri pe afara

Ahh ca uitasi sa spun, sta sa ploua, poata ma apuca si pe mine vreo contractie ceva ca tot e tipic englezesc si fiica mea nua vrut sa iasa cu soare, poate la ploaie ii place mai mult ?!!

Va pup , ne auzim mai tarziu

O zi buna !

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput