Mar-Apr(194)Hai antgues,madutza!Bv clabut,sorinam!
Raspunsuri - Pagina 11
roxy_s spune:
madutza eu dorm si ziua cu bebelina si asa de bine este. noaptea oricum dorm si in picioare. bebelina doarme noaptea cam 4-4 ore jumate. cateodata si 5.
la noi cred ca este deja puseu de crestere ca de 2 zile tot fomista este si tot la san vrea si mananca si ca haplea de zici ca-i fura cineva titi. se si uita asa cu coada ochiului sa vada ce fac.... asa scumpa este

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s ama eu mai beau cate o cafeluta mica si slaba cu laptele praf de la bebelina ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
ii mai dai lapte praf? sau mai ai de cand ai iesit din spital?

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
roxy_s spune:
madutza ma dau cu crema normala. aia de la Bubchen. si imi fac masaj in fiecare seara. asta fac de ani de zile. te poti da cu orice crema, nu cred ca conteaza. sa fie hidratanta. mai mult conteaza masajul decat crema.
anaxena spune:
madutza eu m-am apucat de azi de regim..sper sa ma tin!!
multumesc ca mi-ati admirat copiii si da,m-am mai desumflat la fata,dar inca mai am pana ajung la "fata" initiala
alex are un icter prelungit,dar nimic de care sa ma tem,mi-a zis dr sa-l las in pace sau dc vreau sa ma mulg sa-mi fierb laptele si sa il dau asha,dar tot ea a zis ca nu e cazul si ca e un icter prelungit din cauza ca e alaptat
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada mai spune ceva de bine sa ma mir pe tine!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() asa ca....hai mai zi ceva azi...mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan |
pot sa zic de mine?

..se pare ca se poate slabi si mai mult de 1 kg pe sapt, cel putin la inceput
pS: in timpul sarcinii tu vorbeai numai de regimuri si acum se pare ca am preluat eu stafeta
Povestea nasterii
roxy_s spune:
strumphitza 

bine, atunci vreau 1 covrig si 2 gauri.![]()
![]()
roxy_s spune:
madutza nu, nu-i dau. dar este ala care mi-a ramas si il mananc eu. este asa bun![]()
![]()
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
pot sa zic de mine? ![]() ![]() ..se pare ca se poate slabi si mai mult de 1 kg pe sapt, cel putin la inceput pS: in timpul sarcinii tu vorbeai numai de regimuri si acum se pare ca am preluat eu stafeta Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
wooww mada
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui roxy_s madutza eu dorm si ziua cu bebelina si asa de bine este. noaptea oricum dorm si in picioare. bebelina doarme noaptea cam 4-4 ore jumate. cateodata si 5. la noi cred ca este deja puseu de crestere ca de 2 zile tot fomista este si tot la san vrea si mananca si ca haplea de zici ca-i fura cineva titi. se si uita asa cu coada ochiului sa vada ce fac.... asa scumpa este ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
ce dulceeeee

de diseara ma apuc si eu de masat burta ca parca incepe sa se lase

Povestea nasterii