Mamici si Gravidute Italia (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fete dragi!

Azi am avut zi de smotru si de plimbare in parc cu musiu pe care nu-l mai puteam dezlipi de tobogan!

Acum imi propusesem sa va scriu kum-fu vacanta dar m-am luat cu un alt meci , ala dintre mine si ATV Verona (adica aia cu autobuzele care nu m-au lasat sa urc cu passeggino deschis). Mi-au trimis raspuns si cum mi s-a parut ca se manaca ra..t la greu cu polonicul...m-am gandit sa le trimit o replica macar sa fiu aia care are ultimul cuvant chiar daca nu rezolv nimic! Vorba aia, capra raioasa tot cu coda sus

Va atasez raspunsul lor si ce le-am scris eu in replica:

"a seguito della sua cortese segnalazione relativa al trasporto di
reclama - reclama mascata nei passeggini dobbiamo purtroppo riferirci alle norme di
viaggio in vigore, che escludono dal trasporto – quali oggetti
ingombranti – i passeggini aperti per motivi legati alla sicurezza del
trasporto. Ne citiamo solo alcuni, per esemplificare:
- i passeggini - ancorché frenati - non sono ancorati al suolo, per
cui in caso di brusca frenata esiste un grave rischio per l'incolumità
dei neonati (caduta) e/o di altri passeggeri che potrebbero essere
colpiti o, peggio, cadere sul passeggino;
- nei momenti di affollamento, i passeggini - oltre che costituire
ostacolo alla movimentazione interna - possono far inciampare altri
passeggeri.
Pur comprendendo le difficoltà di una mamma, Le confermiamo che
permettere il viaggio a passeggino aperto non rientra nemmeno
nell’ambito della discrezione del conducente. Questo a causa di
incidenti avvenuti in passato e all’incoerenza con la copertura
assicurativa per i trasportati.
Siamo al corrente che tale regola comporta disagi alle mamme che
utilizzano i nostri servizi, ma è nostro dovere essere estremamente
attenti a tutti gli aspetti della sicurezza dei trasportati, grandi o
piccoli che siano.
Rimaniamo a Sua disposizione per ogni ulteriore informazione che
potesse eventualmente necessitarLe e porgiamo cordiali saluti."

"Grazie per la risposta e per le spiegazioni fornite.

Adesso è chiaro che l’autista ha applicato le regole in vigore e non ha commesso alcun abuso.

Comunque, rimango profondamente grata a tutti gli autisti , vostri dipendenti, che da tanti mesi mi hanno permesso di salire al bordo con il passeggino aperto, contro le regole dell’azienda, e questo perché forse anche loro , genitori o nonni, sanno molto bene che le regole della vostra azienda sono fuori dalla realtà e abusive nei confronti delle mamme e dei loro reclama - reclama mascata ai quali è di conseguenza negato il diritto alla mobilità.

Devo insistere nel sottolineare che ATV Verona dovrebbe offrire ai suoi clienti un servizio accessibile a tutti, senza discriminazione ( per esempio , i disabili hanno il loro posto nel autobus, perché i reclama - reclama mascata non possono usufruire degli stessi diritti ed avere il loro posto per il passeggino?! ) .

Sono sicura che siete al corrente del fatto che tante altre aziende come la vostra ( Firenze, Milano, Bologna, Napoli) permettono l’accesso a bordo ai passeggini aperti .

L’argomento “ è nostro dovere essere estremamente attenti a tutti gli aspetti della sicurezza dei trasportati”, non è valido perché viaggiare con un neonato in braccia , qualche borsa sulla spalla ed un passeggino ripiegato davanti ai piedi, è altrettanto rischioso se non di più del viaggiare con il bimbo nel suo passeggino ( il quale è dotato di freni e non si muove e tra l’altro, nei primi mesi di vita venendo utilizzata una culla non si può neanche piegare) .

Per concludere, come residente di Verona, spero che ATV Verona farà un sforzo per eliminare questa discriminazione e per essere in linea con le aziende che rispettano i diritti dei suoi cittadini , quei veronesi “grandi o piccoli che siano”, nel vostro caso."

In rest, am aruncat un ochi pe blog dar nici acolo n-am reusit sa scriu.

DANANGIE - ma bucur tare mult ca reusesti sa te organizezi atat de bine cu 3 copii. ramai un exepmplu de vointa si de " daca vrei poti" . s-o tii tot asa!

ALEXANDRA - sanatate multa, sper sa va reveniti cat mai repede si sa iesiti pe imas sa va bucurati de vremea frumoasa!

ROBERTA - bafta multa, sa stea bebe in burtica pana la termen!

ROXALI - abia astept sa-l duc si eu pe Ricky la Gardaland si la safari si sa ma amuz de mutritzele pe care le face cand vede animalutze si lucruri noi!

LAURA - sa stii ca si eu am patit la fel. imi ziceam ca ce stie lumea, ma voi descurca eu cu bebe si cand a venit...s-a ales praful de cochetaria mea Abia dupa vreo 6 luni am reusit sa imi revin cate putin si sa imi intru in ritm. Deci nu te stresa caci revine totul la normal!

Gata...e tarziu si fug la culcare...caci gainile si Ricky deja sunt in avans

Va pup pe toaaate fara exceptie si sper sa revin maine si cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Am intrat sa va salut ca tre' sa pun in ordine casa. dupa amiaza vine bona, ca tot intreba parca KEMSY. Pana la urma o chem pe educatricea asta in devenire.Dar vor fi putine zile....ca mi-a dat i disponibilitate naspa.....nu coincide deloc cu zilele mele de nevoie.Dar am sa o chem cand poate. O INTREBARE URGENTA PTR KEMSY si NAFI: Voi ii dati sa manance la bona daca o prinde la voi ora de masa?? Ca nu stiu cum sa procedez. Azi va sta de la 16,00 la 20,00. Si cum stiu ca astia mananca destul de devreme.....ce sa fac? Cum se procedeaza?
Aseara ma gandeam ca trebuie sa mai raspund la cateva intrebari care mi-au fost adresate dar acum nu mai tinminte nimic.

NAFI mi-a placut mult cum ai raspuns alora. Fain raspuns si mai ales giusto.

ROXXALI nu stiam ca se pot inchiria jeep-uri de la ei.

Am sa mai intru printre picaturi.Azi tati e la munca. Aaaa si eu ca si tine STEF nu am auzit de produsele astea Webele.....sau cum s-'or chema.....eu folosesc dintotdeauna Chicco.

Va las, mai revin.

O zi plina de voie buna tuturor!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Danangie - eu de obicei o chem ori dimineata de la 9 la 12 ori dupa pranz de la 2 la 5 . dar chiar si asa mereu am intrebat daca vrea ceva de mancare de baut...si mai mult de un pahar de apa nu a vrut mai ales ca era la dieta si probabil avea mancarea ei de regim acasa.

Cred ca cel mai bine e sa o intrebi direct.

Eu am pus pranzul lui Ricky la fiert si fuug la sala caci de maine 4 zile marito e la munca si nu pot merge.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Noi suntem mai bine....inca acasa si tot in formula 2in1!

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

ally - nu-mi strica reputatia de Mama Omida , sbrigati!!

nafi - bine ai revenit, asteptam pozele! Asa, bataioasa te vreau, pe buna dreptate. Si eu sunt asa, cand stiu ca am dreptate (si chiar am 2 "cuie" de scos cu astia de la gaz si cu amenzile).

Am mancat un twix, am baut o speremuta de arance, sunt in forma. Un pic de ordine ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

aa si m-a cadorisit S. cu o declaratie: "io adoro la mia mamma" plus pupicul de rigoare . Sper sa nu fie pacaleala de 1 aprilie . Cum sa nu incepi ziua bine?

Mergi la inceput

Petro

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

stefi - e primavara de vina, chiar daca e soare si frumos afara.

Mergi la inceput

Revin cu vechea poveste, vreau si eu sa nasc!!!

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

O sa nasti, o sa nasti ... cat ai peste termen?

Mergi la inceput