Mamici si Gravidute Italia (99)
Raspunsuri - Pagina 10
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika aa si m-a cadorisit S. cu o declaratie: "io adoro la mia mamma" plus pupicul de rigoare . Sper sa nu fie pacaleala de 1 aprilie ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
daviduca spune:
salutari fetelor,
azi am facut pe bastarda
,am plecat de acasa azi dimi sa-l duc pe davide la asilo si m-am intors acum.dar m-am ales cu un rand de unghii noi noutze si faineeeeeeeeee de nici n-am visat.mi-am pus gel,fac repetitie generala ptr nunta,macar la unghii daca la altceva nu.acu sa vad cat dureaza,cu munca mea.le-am lasat scurte n-ar trebui sa sara.asta m-a facut sa ma simt tare bine.acu m-am apucat de treaba si apoi merg dupa daviduc.
va
.
abramburika spune:
alina - ai facut ff bine ca ai fost bastarda
. Uneori ci vuole ...
dana -
.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
danangie spune:
STEF
mai intai si de toate trage un respiro lungggggggggggggggggggggggg. dupa aceea,incearca sa-ti faci un program, in sensul: azi fac curatenie in baie si bucatarie(aragaz, chiuveta, ca astea-s pacatoase tare). Pe urma, time out. A doua a zi baga-te in camere si sufragerie. A treia zi dai o passatina peste tot de la capat la coada. Pe urma, a 4-a zi.....inainte de a te culca, stringe toate jucariile. Eu am in sufragerie un cos de rufe mare rosu.
Si acolo adun toate jucariile care sunt imprastiate prin casa. Deci nu pierd vremea sa le pun la locul lor. Efectiv le arunc in cosul ala.Cosul il bag sub masa din sufragerie si gata cu jucariile. Pe urma, iau dupa mine o sacosa si adun gunoiul.
Adica, hartii, biscuiti, bucati de plastilina,etc.etc
Pe urma , trec la lucruri. Sosete , un pantalon aruncat pe pat, un papuc de prin mijlocul sufrageriei de atatea ori era sa-mi rup gatul....
Pe urma, trec la bucatarie. Acolo toate vasele le bag in chiuveta sau in cel mai fericit caz daca am masina de vase golita....le pun direct in masina. Dar tu poti sa le "arunci" direct in chiuveta. Sterg masa, pun scaunele la locul lor si gata ziua!!
A doua zi.....pana se trezesc baietii.....ma ocup de vase. Adica, le bag la spalat....sau le speli. Dupa aceea, ma bag la curatat aragazul si chiuveta plus masa. In 40 -45 min termini. Pe urma, ma ocup de baieti.Trezit, spalat, schimbat mancat si dus la gradi. Cand ma intorc...(acu vorbesc in caz ca Alin nu e acasa dimineata...dar cand e acasa el duce baietii la gradi si eu trec direct la "fapte"), ma apuc de aranjat paturile, mai pun o masina de rufe.....si trec la aspirat , sters praful (dar nu tot timpul) si spalat pe jos ( dar nu tot timpul). Cat se usuca pe jos, intru la baie si ma ocup de mine ![]()
. Dusuit, machiat (daca e cazul) si trec la facut de papa. Deci cam asa imi organizez eu ziua. Cum tu iei fata la 16,00.....dupa ce mananci...ai timp si de restul.Adica sa o iei din loc la cautat loc de munca,etc.etc. Deci asta zic eu ca tre' sa faci: sa te gandesti la o organizare.Dar fara mult stres.si eu sunt o persoana foarte incasinata , haotica, dezordonata. Dar iaca , ca reusesc. Seara, cand Alin mai sta cu baietii...ceea ce si tu poti sa faci...adica sa-i dai incarico sotului sa stea cu fata...........intind rufe, sau le strang. Pe urma, sunt din disponibila. Mai dau un sut in minge, mai fac un puzzle si pe urma dezertez iar.
Deci, trebuie sa ne gandim ca draq nu e chiar asa negru pe cat pare. Te pup, te imbratisez si iti doresc sa gasesti pe Stefi cea optimista si puternica. Sa stii ca vorbeam serios cand ziceam ca polasele face bine. Acum cu primavara e si astenia ei.si niste integrator de potasiu si magnzeiu ajuta.Daca nu reusesti sa faci rost....nu ai chef....sau nu iti plac(de eemplu ca mine)...mananca in fiecare zi o banana si un morcov. Banana contine mult potasiu si alte jdemii de chestii....morcovul e bun in anemii....deci mult noroc si mult soare in calea ta. 
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
abramburika spune:
dana -ce imi place de tine, nu erai asa optimista si organizata. Da' sa mai dai si sfaturi la altii ... inainte nu te bagai. 
Uite ca nu stiam de morcov ca e bun pt. anemii ...
danangie spune:
Scriu repede ca pe urma fug sa pregaesc "traista" ptr cand mergem in parc. Da mai PETRO nu eram asa. Nici acum nu prea ma bag la sfaturi si chestii din-astea...dar STEF intr-un sens imi aseamana.Si eu ptr mult timp "m-am cautat" . Dar intr-o zi am vazut eu ceva la "un colt" si gata!!
M-am gasit. Acum cat e gluma panarama. Incerc sa-mi fac curaj singura. Ca imi este foarte greu sa stii.E enorm de greu sa stai indietro la 3 copii asa mici. Fiecare are prioritatea lui si e greu sa te imparti cand esti singura. Acum cu ceea ce s-a intamplat cu mama...mi-am dat seama ca nu mai trebuie sa astept ajutor de la altcineva si ca trebuie sa ma ajut. Si eu am un fix cu curatenia....cand ma uitam prin casa si vedeam ce nenorocire e.....nu mai aveam aer. Acum , gasind metodata asta chiar se mentii casa super curata. Nu te spetesti la curatat. Ca na daca mentii ritmul asta casa numai devine un cesso si nu mai trebuie sa freci ca nebuna. Pe ici pe colo si gata curatenia. Mai ales ca atunci cand e si Alin acasa dimineata, imi da o mana de ajutor la strans si se termina repede. Si uite asa nu imi mai este frica sa deschid usa!
Puppppp
.Pozici cu noi
danangie spune:
Aaa inca ceva ca vezi...scriu scriu dar uit.....daca ai sti PETRO cate chestii are morcovul!! si la cate "chestii" e buna!! Uite iti dau un link ca sa vezi cat e de bun. http://www.nuoveterapie.it/Carota.htm
.Pozici cu noi
abramburika spune:
Ff bine atunci ca reusesti sa te organizezi, in cazul tau e chiar musai!!
Hahhahaaa ... na, daca imi sta gandul aiurea ... m-ai facut sa rad cu "daca ai sti PETRO cate chestii are morcovul!! si la cate "chestii" e buna!!" ![]()
slimatei spune:
Danatoate stima si respectul!! si tin multumesc din suflet de raspuns, in ciuda tuturor ocupatiilor tale, ai rupt din timpul tau sa te dedici mie

iti doresc sa te mentii tot asa sanatoasa de tonus si mereu organizata!!!
numai bine mami
teoretic stiu cum e sa ma organizez.. doar ca asa cum am mai zis.. am zile si zile..pana nu se rezolva ceea ce e de rezolvat si pana nu-mi ating eu niste prioritati, parca nici nu vreau sa ma schimb.. astept "impulsul"(si sper sa vina cat mai repede) poate ma motiveaza mai mult.. cu siguranta!!
petro da, e posibil sa fie si pimavara de vina ![]()
no, acum serios , dupa ce am hibernat toata iarna..ma trezesc ca ies la plimbare pe soarele asta ma toropeste efectiv..ajung acasa chiauna nu mai stiu pe ce sa pun mana
da' daca e innourat, iar nu-i bine.. cum o dai, cum n'o dai..![]()
felicitari pentru declaratia de 1 aprilie
tare scumpa tb sa fie!!! sigur n-a fost o pacaleala, mi-o si imaginez!! pupici la mamici si fetiti
pup
si "bastarda" de ali cu unghii noi..
cred ca te simti bine, foarte bine ai facut!!!
ally te crede mama ca nu mai poti.. dar mai putintica rabdare ce sa faci.. na ..
si eu cand ma gandesc cum cresteam cu ochii pe zi ce trece..mama mia ce greu imi mai era sa ma misc sa mai fac unele treburi.. si in plus nu mai iesea..da' m-am saturat eu,poi...![]()
las' ca o sa fie bine.. acusi parca primesc mesaj .. am nascut usor si suntem bine! 
nafi mi-a placut raspunsul tau dat lor!!!
nu mai stiu ce vroiam sa mai zic.. poate mai revin..
va pup pe toate intre timp!!!
slimatei spune:
mi-am adus aminte ca mai avem din urma vreo doua pagini de citit
roberta sper sa fie bine totul pan la urma, cumincioara si pozitiva mamico!!!
apropo ma gandeam la tine una din zilele astea.. e aproape de tine Gemelli? poate ai zis dar n-am bagat de seama![]()
eu am o prietena care momentan astept si de la ea un semn sa nasca ,dar a optat pentru Casilino..
roxali.. am uitat sa raspund ca am dat pan la urma de pediatra , deci n-a fost nevoie de carabinieri..era si femeia ocupata, na ce sa fac![]()
adevarul ca si eu observasem ca nu e grav, precum mi-a spus..are doar tonsilele inflamate si cataro in gat ..mi-a dat din nou un homeopat pentru tuse si lavagii cu sprey de mare..atat ..in caz ca se agraveaza sa-i fac aerosol..
ale sper ca sunteti mai bine din toate punctele de vedere
laura ma bucur ca ai mai dat un semn de viata..asa baga sport
te incurajez si eu ca si eu ultimamente dau clasa la delasaresi nu e prea bine
..nu prea mult insa deocamdata,sa nu afecteze lactatia..
elly felicitari lui Denise pentru progresele
si cu bb2 sa fie cum vreti voi, numai sanatos sa fie!!!
ioana 
pup si restul fetelor..sa nu credeti ca nu ma gandesc la restul fetelor ,doar ca mi-ar tb o viata sa ma desfasor cum as vrea..
uffa ca iar m-am lungiitt. si n-am zis nik![]()
![]()
mai intru eu ...
o seara placuta!