Mamici si Gravidute Italia (99)
Raspunsuri - Pagina 11
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Ff bine atunci ca reusesti sa te organizezi, in cazul tau e chiar musai!! Hahhahaaa ... na, daca imi sta gandul aiurea ... m-ai facut sa rad cu "daca ai sti PETRO cate chestii are morcovul!! si la cate "chestii" e buna!!" ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
kemsy spune:
Salutare!![]()
nafi, mi-a placut super mult mesajul tau!Ai stiut sa pui punctul pe i. Bravo!!Bun venit din vacanta
Veveritzul ce a facut, cum s-a distrat?![]()
stefania, asa cum zicea si dana, respira lung sa mai lasa-le. Nu te stresa pentru orice. Daca nu e sters praful...se poate sterge si a doua zi. Vrei sa te ocupi de sufletul tau si sa stai tolanita la tv cu pop corn in fata...ce te opreste? Casa nu se darama!Nu mai fi asa stricta cu tine, nu-ti mai fixa sa faci toate pentru toti, relaxeaza-te!
danangie, mi-a placut ce ai povestit despre excursia la safari. Abia astept sa mergem si noi!
abramburika, frumoasa declaratie!
ally,

Restul fetelor dragi
. Noi suntem bine, iesim mult pe afara, treburi casnice...de astea.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
IONY_82 spune:
am intrat sa va dau o veste
Allylaur este la spital
a plecat in seara asta pe la 18,00 cu dureri
acum are dilatatie 4, i-au facut deja epidurala
deci in noaptea asta scoate nasucul bebe Eduard

HAI ALLY

HAI BEBE EDUARD

danangie spune:
HAI BB EDUARD!!!

HAI ALLY!!!

Sa ai o nastere usoara!!!!
IONY multumim de vesti.
Deci buna dimineata,
Sunt treaza de la 5,00 din cauza ca Alessio efectiv nu a mai vrut sa doarma.
Off si imi atat de somn....bine macar ca mi-a mai trecut durerea de picioare.Aseara ma dureau atat de tare.
STEF sper ca nu a reiesit din mesajul meu ceva naspa in leg cu organizarea.
Numai bine.
Deci a venit ieri bona. Alessio saracu' era foarte confuz.....nu intelegea cu siguranta ce facea acasa la el la sua maestra.
Pentru o ora nu a scos un cuvant, foarte ganditor...lucru care m-a facut sa ma intristez. Eu nu sunt obisnuita sa-l vad asa. Si din vorba in vorba tocmai ce am aflat ca Alessio si la nido are momente din astea. si m-am mahnit. Ca nu inteleg de ce e asa ganditor. Daca e reflexiv....e un conto.....dar sper sa nu fie vreun attegiamento ca se inchide in sine....Ma rog....am fost in parc. Mi-a fost super usor cu un ajutor. Mattia ne-a cam pus nervii la incercare. A fost foarte agiat. De altfel fetelor si Alessio.Deci Alessio a facut lucruri in parc pe care nu le face absolut niciodata. Se catara pe niste chestii destul de periculoase....era super agitat. De ce oare? Din cauza bonei? Vroia oare sa-i atraga atentia??? Mattia nu vroia deloc la ea. A "scartait" tot timpul si cand bona vroia sa-i ia de mana el se zmuncea si incepea sa planga. Cand am ajuns acasa, vroia sa stea numai in brate si nu s-a jucat deloc cu ea. In schimn , Alessio s-a jucat cu ea mult. Si am mai aflat , spre il mio dispiacere....
, ca Ale vorbeste juma juma. Putin italiana, putina romana......din experienta ei de educatrice, de cursuri psihologice.....chestia asta se rezolva la materna.....sa speram.....
Acum din cauza oboselii nici nu pot sa ma urnesc. NAFI multumesc ptr mesajul in leg cu daca sa-i dau sa manance bonei.Am intrebat-o si mi-a zis ca nu vrea ca ea oricum e obisnuita sa manance la 20,00. Si cum locuieste la vreo 10 min de mine.......Mi.a mai povestit ca , cu o seara inainte a agredit-o un proxenest.....asa se chiama astia cu prostituatele?? Vai saraca.....era asa speriata.....ce sa mai zic eu!!! Ca ea venea in oraselul asta unde locuiesc.....in zona asa mai limitrofa......sa faca volonatriat sa dea mancare la pisici la un adapost de pisici si saraca a chemat carabinieri si fetelor nu au vrut sa vina si i-au spus sa faca denuncie si sa nu mai umble hai hui la acea ora.
Cum se face sa ii spuna asa ceva???? E strigator la cer!!! Alla fine a venit o cunostinta de a ei sa o ia.....o cunostinta care locuieste tot in orasul asta.Saraca a zis ca a abandonat volonatriatul din cauza acestei intamplari......KEMSY ca tot vazusem noi filmul asta....iaca tocmai ce vorbeam....![]()
Nu stiu ce sa fac de mancare ptr diseara.....la pranz am ciorba de pui......cred ca am sa fac un sos cu polpettine ptr paste cu polpettine....
Acusi trebuie sa ma duc sa-mi iau "bucata" de vitel.
Eu cumpar carne , nu stiu daca v-am spus, de la o ferma. La o anumita perioada astia de la ferma de unde iau laptele la baieti, taie cate un vitel. Care nu apuca sa aiba mai mult de 10 luni si deci carne e super.....si iti dau diferite chestii. Ca tot am ce am cu acest cuvant "chestii". PETRO
. De la carne tocata, la bisteche, la costate, la boconcini(nu stiu unde se pune doppia)....si tot asa. E super carnea si imi ajunge ptr mult timp.
O zi buna....ne "auzim" mai tarziu.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
abramburika spune:
Neata!!
ally - nastere usoara, daca nu s-a intamplat deja!! Mult laptic si bb necolicos!!
(mulumim pt. vesti, iony).
dana - cu limbajul eu zic sa nu te stresezi. Asa e, la scuola materna o sa isi dea drumul in it. Si S. mai vorbeste o silveasca de-a ei, combinata. Da' nu se lasa, comunica oricum, se face inteleasa. Nici ea nu stia pana la gradi italiana, iar in mai putin de o luna a inceput sa turuie numai pe it.
Da, poate are momentele lui de reflexie (Alessio), mai ales ca dupa aia s-a jucat frumos cu maestra.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ana_o spune:
La 6.55 a venit pe lume Eduard Andrei de AllyLaur! 3500 gr, 51 cm, cezariana de urgenta, din cauza dublei circulare de cordon. Mama e bine, il astepta pe bebe sa treaca de controlul pediatric.
Bun venit, Edi! Felicitari, Ally!

nafi spune:

BUN VENIT EDUARD ANDREI! SA FII SANATOS , PAPACIOS SI SA O LASI PE MAMI SA DOARMA NOAPTEA! FELICITARI ALLY! RECUPERARE RAPIDA 

Imi pare rau ca a trebuit faci cezariana! Sper sa nu te doara prea atre si sa te pui repede pe picioare! 

Ricky respira cu un harait si cam tuseste din cand in cand. nu stiu ce i-as putea da ...Sper sa nu se agraveze! offf!
Revin mai traziu...ma duc la farmacie sa vad ce pot lua ptr el ceva homeopatic!
O zi buna fetelor!
daviduca spune:
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
BINE AI VENIT EDUARD ANDREI SA CRESTI MARE SI SANATOS,
ALLY-RECUPERERE RAPIDE SA TE BUCURI DE MINUNEA TA!!!
neatza fetelor,noi ne pregatim sa iesim putin la soare,apoi la munca.
sa aveti un fine settimana placut,va
.
Laura_Luiza spune:
Bravo ally!!! Felicitari!!! 

Inca un Eduard Andrei ![]()
Imi pare rau pt ceza, dar important este ca sunteti bine amandoi!
De abia asteptam (eu si Eduard senior
) sa vedem poze cu voi. Pupici muuuulti!
LAlexandra spune:
Ciao!!!!!!
Bine ai venit bb Eduard Andrei! Alyy sa ai refacere rapida. Conteaza sa fie toate bune, chia daca e cezariana (si eu asa am nascut).
Noi am facut vaccinul joi si la un picior i s-a inflamat putin, ca aia i-a dat injectia si el isi incordase piciorul. Am fost ieri la pediatra, ca si el tusea putin. L-a controlat si e totul ok...nu stiu ce are
.
Mi-a dat sa ii dau cu o crema pe picior. Acum e mai bine, pt ca joi si vineri nici macar nu a vrut sa stea in picioare, asa il durea
.
_
printisorului Alessandro