Mamici si Gravidute Italia (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Felicitari ally!!!Bun venit bebe Eduard!!!!
Recuperare rapida mami si te asteptam cu poze!!!

Astazi L face un an jumatate!! La multi anisori puiutul meu

danangie, nu te intrista pentru Alessio, au si ei momente. De exemplu, prietenul lui L este total diferit, pe cat e de sociabil L, pe atat de rflexiv e F. Cu limba nu te supara, o sa o vb la gradi perfect. Baietelul prietenei mele nu stia o boaba italiana cand a mers la gradi, iar acum o vb perfect
Eu nu-i dau mancare la bona. I-am oferit ceva de baut, o prajitura, etc, dar masa nu, mai ales ca sta pana la 12.30.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

FELICITARI ALLY -ITI DORESC NUMAI BINE , SA TE REFACI REPEDE ,SA AI UN BEBELUS MANCACIOS !

Ziua buna tuturor

Noi suntem bine, profitam de vremea buna-petrecem mult timp afara
Luni mergem la IO BIMBO sa innoim garderoba -a venit primavara , nu vreau sa-l mai imbrac cu lucrusoare groase.
Va dorim un week-end frumos!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare:
-Voi ce tip de crema pentru protectie solara folositi la bebicii vostrii?
Eu mai am de asteptat 2 saptamani pana la vizita ped. si nu am chef s-o sun doar pentru asta.Vreau vre-o 2-3 idei chiar daca nu sunt sigura ca o sa cumpar pana nu vorbesc cu pediatra.Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

BUNA FETELE
bebe EDUARD bine ai venit sa cresti mare si voinic si sa papi mult,mult laptic.ALLY refacere rapida
incerc sa intru mai tarziu ca acuma doarme D si eu fac mancare
pup iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

Am si eu o intrebare:
-Voi ce tip de crema pentru protectie solara folositi la bebicii vostrii?
Eu mai am de asteptat 2 saptamani pana la vizita ped. si nu am chef s-o sun doar pentru asta.Vreau vre-o 2-3 idei chiar daca nu sunt sigura ca o sa cumpar pana nu vorbesc cu pediatra.Multumesc frumos

Noi doar ce-am venit de la mare si am folosit ptr Ricky Nivea 50+ . A fost buna ptr ca din cate am vazut nu s-a ars , ba chiar nu s-a bronzat! deci cred ca este buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ally - refacere rapida si mult laptic pt. bb Eduard!! Asteptam sa ne povestesti!!

anne - si noi am folosit nivea 50+. Orice crema pt. copii, adica cu factor de protectie mare e indicata ..

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Multumesc frumos fetelor-am sa trec pe la farmacie Luni ca acum este prea tarziu -am vazut ca i-au iesit cateva broboane pe aripa nasului !
-vreau sa-i cumpar si o sepcuta , palariuta-chestie dificila pentru ca nu suporta nimic pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

O bandana, nu? Aia e mai fixa, poate nu si-o smulge asa de repde.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Fetelor , hai ca am fost harnicutza si cat a dormit Ricky dupa masa de pranz m-am pus pe scris. Deci iata relatari despre mini vancanta noastra

Part I

Plecare din Venetia , zbor de vreo 6 ore pana la Dubai si acolo am schimbat avionul . inca o ora de zbor pana in Kuwait City.

La dus am zburat cu Emirates. Am ramas cu o impresie f buna si daca e sa zburati multe ore cu bebeii eu v-as recomanda sa o faceti ziua caci zborul noaptea e masacrant ( in cazul in care bebe nu doarme in avion!) .

Echipajul a fost de nota zece, era chiar si un roman (manechin dar facea ceva banuti si ca insotitor de zbor! Aratos flacaul dar nu era prea fericit cu jobul asta. Trebuia sa inghita prea multe din partea pasagerilor si nu ii convenea). Mai era un tip originar din Emirate cred si era indragostit de Ricky (se stie ca arabii sunt nebuni dupa copii mai ales daca sunt baieti!) si il tot lua in brate si musiu se simtea f bine cu el iar eu ziceam multumesc Allah ca imi mai odihneam bratele un pic.

Ne-au dat si un kit cu toate cele trebuincioase ptr baita , jucarii si biberon, lapte si merendine din fructe. Deci super dotati la capitolul copii!

Mancarea servita era f buna si in sfarsit mancam ceva ce nu trebuia sa gatesc eu sau marito!

Mergi la inceput

Part II

In Kuwait ce sa zic…nimic impresionant. Dar asta stiam deja caci ne-am dus mai mult ptr vremea calda si ptr a ne vedea prietenii.

Blocuri noi inalte de culoarea nisipului, frumoase si luxoase dar cum paseai in afara “curtii blocului” erau arbusti alandala, praf, pisici hamesite si ca sa treci strada trebuia sa fii gen kamikaze caci se circula ca la nebuni.

Masini doar ca in reviste de lux …malluri uriase f frumoase (nu ca amaratele astea din Italia!)

La plaja ne-am dus la un club pe malul marii . apa marii era prea rece ptr baie asa ca am stat pe mal si ne-am uitat la cei ce se plimbau cu skyjet-urile.

Balaceala doar 2 zile in piscina. Riccardo a fost f incantat sa stea in apa si s-a distrat grozav de mult. Dupa ce l-am scos din apa, i-am pus pampers uscat , halatul de baie si l-am luat in brate sa mergem pe plaja unde erau sezlongurile noastre. Pe drum am vazut ca nu mai misca si m-am speriat! I-am tras gluga de pe cap si el dormea de rupea! Asa ca i-am gasit nashul!!

Din pacate nu am mai putut folosi trucul ptr ca in aceeasi zi , pe la ora 4-5 pm (bine ca eram acasa deja!) , a venit o furtuna de nisip care a intunecat totul de ziceai ca-i noapte. Nu se putea respira si in casa a intrat praf si nisip f mult desi era totul inchis. Cei de acolo ziceau ca nu a mai fost asa ceva de 50-60 de ani! Asa de puternica! F impresionant , chiar infricosator! parea ca vine sfarsitul lumii! Puteti vedea si pe u tube daca dati un search.

Asa ca a doua zi erau toate piscinele pline de nisip…si pana le-au curatat noi a trebuit sa plecam… Noroc ca eram un grup destul de mare acolo si ne-am tinut de urat, am fost intr-un parc de copii , cam prafuit si ala…apoi la restaurant intr-un mall…Ricky a adormit dupa ce mancat biberonul si el la masa cu cei mari.

Mergi la inceput