Mamici si Gravidute Italia (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

... Sper ca va mai amintiti de mine , ca nu am scris decat cateva mesaje
Abrambu , asa cum am promis , am venit sa mai scriu si aici ca de citit va citesc mai mereu. Eu am avut ceva probleme( am inca) , am avut contractii inca din luna a3a , insa nu m-au ingrijorat pana la ultimul control care l-am avut in urma caruia mi s-a spus ca am colul scurtat si mi s-a dat tratament: vasosuprina 3/zi si buscopan la nevoie(ar trebuie sa iau din ora in ora ).Insa contractiile nu par sa ma slabeasca , am fost iar la control.. mai mult de atat nu au ce sa imi dea asa ca odihna cat mai multa si sa sper ca nu se agraveaza, ca sa nu fie nevoie sa ma interneze.Acu stau cat mai mult in at si ma rog la DD sa pot sa-mi ti puiul in burtica macar pana la 34 de sapt.
M-am hotarat sa nasc la Gemelli ( ca de fapt asta va intrebam cand am intrat la voi) si ...cam atat.. acum ii multumesc in fiecare seara lui Dumnezeu pt ca ma ajutat sa mai treaca o zi .. si uite-asa sper sa ajung pana la capat.
Va pup si sper ca nu v-am intristat cu mesajul meu , ca de acu vine primavara si e soare si frumos si trebuie sa fim toate optimiste nu ?

24+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ROBERTA-pe mine cel putin nu m-ai intristat deloc.sper ca dd sa-ti asculte rugaciunile si sa creasca bb maricel,cat sa se nasca sanatos.ma rog si eu ptr voi,numai bine,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roberta - ai sa vezi ca o sa fie bine!! Odihneste-te si da ce spune medicul. Presupun ca nu lucrezi, nu? Sau esti in concediu prenatal?

laura - nu mai mesteresc nimic ca n-am chef si idei ... da' de mancat as manca. Ma tot gandesc la urzicile alea ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Abrambu , nu mai lucrez de la 3luni jumate, pt ca tot am avut probleme de la inceput si mi s-au dat medicale vreo trei pana m-a bagat in maternitate anticipata. Macar stau linistita ca nu trebuie sa merg la servici..insa gandurile astea ma termina..
Va multumesc pt incurajari

24+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Bine atunci ca esti acasa si poti sa stai la pat. O sa fie bine!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

hellooooo!

danangie:adevarat ce spui.."menajeaza-te dk poti"hmmm si eu nu-mi permit sa fac acest lucru din pacate,sunt cu Denise acasa toata ziulica,sotul ajunge seara in jur de ora 19...soacra dk ma ajuta cu ceva,se limiteaza sa stea cu Denise cateva ore(max 3h mai mult nu vreau eu)ajutor nu prea am,in sensul ca efort fizic fac,ridic,treburile casei le fac tot eu...bla-bla..iti poti imagina cate sunt de facut,nici nu apuc sa le termin intr-o zi k a-2-a o iau de la capat ...si cum vremea e frumoasa am si ceva chef...doar k durerile sunt greu de suportat uneori!in fine asta e....odiseea.....sarcinii!multumesc pt sfat

despre noi...nush ce sa zic,am facut o ecco(extra)sa vdm ce ne rezerva viitorul legat de bb2,dar micutul statea cu funduletzul la noi...in pozitia in care statea,PAREA dar nu este sigur o alta fetita...o sa repet ecco pe 8apr...eu ma pregatisem sa accept orice,imi este ok si una si alta..sanatos sa fie,m-as bucura insa pt sot sa aflu k va avea un urmas(cu putzica).....pt Denise m-as bucura sa aiba o surioara...in fine pr toti nu-i putem multumi!

Denise este sanatoasa,creste bn zic eu..papa binisor,vorbeste non-stop in ambele limbi ma bucur de evolutie...stam aproape toata ziulica afara,la soare...ne jucam...curand o sa pun si cateva pozici...

andreea.ptiuuuuu k am uitat ideea....va urmaresc cand si cum pot si pe facebook,Giorgio este leitttttttttttt mami,k nici nu-mi vine sa cred e mult s-a schimbat,Ambra este o adevarata printesicacred k esti tare mandra mamico!gasca!p.s sotul mi-a promis o zi cu voi,sper sa sa tina de cuvintel

yoana:bagi ca migul,nu gluma...bn k ai de lucru,este important pe vremea asta...aud peste tot k merge prost,sper sa nu ai parte ..ms pt grija,o sa incerc sa raspund mai des dk pot,dar vremea ma tine pe afara!

nafi:bine ai revenit!

ally:lunga este asteptarea,te inteleg perfect,incearca sa-l grabesti pe bb,treci la metode "naturiste" cu sotul poate vine mai rpd!

abramburik:ptiuuuuuuuu cu greturile astea,mama lor,sper sa treaca curand..inteleg perfect starea ta!

georgy.ai un baietel f dulce...nush dk seamana cu gogosica ta dar vad ceva asemanari cu mami!sa va traiasca,cum e Giulia,s-a acomodat cu prezenta fratiorului?

va salut pe restul grupului..ma grabesc sa-i fac baita la Denise...revin cat de curand(sper)cu vesti despre noi!

ely mamica 15+sapt...

.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici...cam huhureaza bag de seama

in fiecare cate un episod de febra babana avea pitica 39.5...azi nik sa speram ca nu mai revine

Laura intra cand poti numai sa nu ne uiti...lasa ca iti revi cu kgmele, mai intai rezolva psihicul

Dana banana bravo voua asa e frumos pe nepregatitelea
Eu am vazut cel de langa GARDALAND si PARCUL NATURA VIVA ...ce de animale si plate
Am fost cu camperul pana acolo, dar ptr safari am inchiriat un jeep de-al lor(imi era frica ce reactii pot avea animalutele), dar ne-am facut de cap cu masina oamenilor pe coclaurile alea si printre girafe si lei

Ale superbi bebei.Tu ce aveai la stomac??poate daca cuplezi pansament medicament ptr stomac +pastiluta ptr gripa ??

Stefi cum nu gasesti pediatra...pai dute la carabinieri fatuca sau schimbo imediat
scuze dar n-am mai auzit intalnit

Andreea bine ca a vrut baiatul pe calduroaie cu caciula de iarna, a mea nu o tine decat daca e vant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

RALUK cunosc dulciurile lor si painea, nu mai zic cate varietati de branzeturi au
pai probabil la salariu nu sant oprite anumite impozite ...stiu ca-s mai mari ca in IT
politicosi stiam , pai parca ei au inventat bunele maniere
am intalnit numai franceji sgarciti, oare de ce??
de la anul incepe si juniorul cu lb franceza...dai meditatii online??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor iarasi avem contractii dureroase si intepaturi acolo.....

Va anunt daca se mai schimba ceva intre timp...momentan ma pun in pat sa ma linistesc....revin maine.

pe toate

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Fetelor iarasi avem contractii dureroase si intepaturi acolo.....

Va anunt daca se mai schimba ceva intre timp...momentan ma pun in pat sa ma linistesc....revin maine.

pe toate

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

VINE 1 APRILIE!!! VINE BEBE EDUARD!!!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput