Mamici si Gravidute Italia (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

da,sincer iti spun cred ca ultimii trei ani au fost cei mai "luminosi" ,cei mai frumosi din viata mea.grei,e adevarat dar rasplata e pe masura.stii cum zic italienii:piu grande e la responsabilita,piu grande e il dono!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Vaaai, dana, ce frumos!! Ce imi place mie cum va organizati si ca va plimbati.

ally - mai ai, tot pe-aici esti??? Mama Omida ti-a zis ca iese de 1 aprilie, sa nu ne pacalesti maine!

alina - bag la greu biscuiti, aia de la Conad, mi-am facut iar provizii .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

...am disparut ca plangea Marco...

Si cum va spuneam am vazut zebra Martin, girafa Melman si alla fine si leul Alex. Toate personaje din Madagascar. Aventura cu leii a fot cea mai cool si adrenalinica. Deci erau 4 lei(2 masculi si 2 femele) la 2 m de masina. Stateau la soare pe o mini colina. Cand la un moment dat unul s-a ridicat si a venit la masina de va spun ca am inceput sa transpir intr-un hal si sa tremur efectiv. Foarte impresionant. A inceput sa-si frece coada de masina...insomma nu mai aveam glas.....cand a venit ala care-i pazeste cu masina si l-a alungat inapoi pe colina. Si Alessio s-a speriat putin saracu' , ca-i zicea lui Alin: tati peaca de-icea. Si tigrii erau foarte frumosi. Mai departe de masina dar fiorosi si aia.....cand a cascat unul si si-a aratat ditamai coltii Ale la fel sa plecam de acolo.
PE urma, am mers la zona joaca si i-am tras in trenulete. ciuperci,diferite chestii , pe Ale la masinile carturi.....ce mai a fost super!! Cand ne-am intors ne-am oprit si am luat un pui la rotisor si cartofi la cuptor si am mancat in masina si Mattia a adormit o oreta....ce mai.....am avut o zi de milioane!!!! Si e numai inceputul!!!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fain, fain, fain!! Si bine ai scris atunci la semnatura "suntem o familie super", asa e!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Petro, si tu spui tot 1 aprilie???

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

pai da, ti-am mai zis o data tot 1 aprilie . Cine ti-a mai prezis asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Toata familia!!!

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Hop si eu n-am mai dat pe aici de vreo 2 capitole..pt ca n-am noutati..
Suntem bine, stam la aer 2-3 ore pe zi ne plimbam pe plaja...si cam atat. Edu e marait..colicii nu mai trec odata..noptile sunt tot la fel cu papat la 3 ore maxxxiiiimmmm..

Da ally, s-au dus linistea si rutina ta! Inainte sa nasc cand imi spuneau maicile cu experienta "odihneste-te cat mai poti" sau "bucura-te de sotul tau cat mai ai timp" eu radeam in barba si imi spuneam ca "ce stiu ele"..ei bine totul era adevarat..nu ma intelege gresit, timpul petrecut cu fiul meu e cel mai pretios, dar nu mai am timp de mine, d-apai de altii.. S-au dus baile mele cu spuma, parul mereu aranjat, sprancenele pensate, unghiile facute...nu mai spun de somn si de timp pierdut prin oras...prin magazine.. Eh cu toate astea il astept pe bebe doi in maxim 2 ani, deci nu-i chiar asa de rau
Stiu cum e asteptarea asta...dar vine el cand doreste si e cel mai bine asa! Bag cateva !

Dana, intr-adevar, sunteti super! Asa ce as avea chef de o iesire lunga cu piciul, dar la mine e mai complicat cu lapticul..muls la fiecare masa, sterilizat dupa...astept ziua cand o sa manance mai rar.

Abramburica ce bunatati mai bucataresti ca de cand ai spus de gogoselele cu iaurt numai asta visez..

Alexandra, sper sa treaca repede repede.. Mereu cand sunt bolnava ma gandesc la fatul ca e minunat sa nu te doara nimic, dar pretuiesc prea putin momentele astea..

Ieri am rasfoit blog-ul..m-au intristat multe din mesajele voastre.. Va pup pe toate sa treaca supararile si problemele

Azi vreau si tin neaparat sa ma apuc de sport! De o saptamana aman..recunosc ca-s delasatoare..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Fain, fain, fain!! Si bine ai scris atunci la semnatura "suntem o familie super", asa e!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Inca un mesaj repede pana vin baietii.

LAURA chiar ma gandeam la tine ieri. Ce ai mai facut cu limba lu' piciu? I-a trecut candida aia? La inceput e asa. Esti mai incasinata. Dar pe urma, cand si bbul incepe sa-si faca un program de masa si tu vei reusi cat de cat sa te organizezi, vei reusi sa faci ce vrei. Da-ti seama ca eu cu 3 copii reusesc sa ma machiez si sa-mi lisciez parul dupa baie.....deci e ceva! Deci se poate.Trebuie doar sa inveti sa te organizezi si sa nu te lasci andare. E foarte important sa-ti rezervi si ptr tine putin timp. Eu abia acum am reusit sa invat acest lucru. Numai bine

Pozici cu noi

Mergi la inceput