Mamici si Gravidute Italia (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am mai recuperat un pic din urma cu cititul

interesante produsele de care vorbiti voi..eu tb sa recunosc ca nici n-am auzit de ele
asa cum spune si andreea noi folosim inca cele cu personaje..or fi bune ,n'or fi..noi le folosim cu succes.
apropo adreea sper ca sunteti si voi mai bine !1

am uitat... ca de cand ma tin sa zic, ca mi-a placut mult mesajul Danei, incurajator si organizativ... sper sa o tii tot asa
sper ca sunteti bine! si ai gasit si solutia cu o dadaca de incredere si muschetarii tai frumosi!

monica te cred ca e naspa fara tati vostru... dar o sa treaca repede ..faceti plimbarici multe in timpul zile sa nu tb sa stati in casa prea mult.. eu una cred ca m-as urca pe pereti, nu's asa grozava cu tb astea.. parca mi-ar lipsi o mana fara el... dar tu esti puternica mami
ce pofta mi-ai facut o sa fac si eu eu pt tati nostru..
iote'o si pe kemsy cu cornuletele ei... mai aveti??? ma bucur ca L. sta linistit cu dadaca

roxali multam de pont ..pai face mama ,chef sa aiba
multi Soniei ce'a frumoase si multa sanatate..
stefi e mai bine desi n-am apucat sa-i dau nimic..si nici de pediatra nu dau inca

daviduca azi sper sa fii si tu mai bine de moral si sa ai o zi mai relaxata
despre fragole, au zis fetele, dar vroiam sa mai adaug ca la noi spre exemplu au organizat maestrele festa delle fragole... (tare imi place ca's organizate tare si fac mereu cate ceva sa scoata in evidenta momentele cele mai importante ale anului ca sa reuseasca si picii sa se orienteze mai usor in functie de perioadele anului)
acum au decis pentru perioada asta sa faca "fragolata".. chiar nustiu, daca ,si cat, o sa manance in companie stefi fragole ,(si sper sa nu faca alergie)caci pana acum am tot incercat sa-i dau cate una macar si nici nu vrea sa auda...

in rest nu mai stiu ce mai vroiam sa spun ...m-am pierdut in detalii

va pup pe toate o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro stii cum se zice ...cheful vine mancand..da' la starea ta.. e de inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor!!

PETRO e si vremea asta....venirea primaverii care ne face sa fim asa mai molatici....ne trebuie soare, mult soare ca sa ne revenim dupa iarna asta asa grea....grea din toate punctele de vedere. Am citit blog-ul. Imi place mult.

STEF Tu ce mai faci cu proiectul bb§? e in "constructie" proiectul?

NAFI bine te-aiintors. Ptiuuu citisem in masina de pe tel ce fel de vacanta ati avut.Furtuna de nisip!! Cum facusesi d-le sa respirati? Adica mi se pare ceva imposibil! Sa-tiintre in nas, ochi...ptiuuu

Revin cu ce zi am avut noi ieri!! Plange Marco...

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata si de la noi fetelor!!!

Va servesc cu laptic cu Nesquik.....ar cam trebuii sa schimb meniul asta matinal, nu???

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

slimatei, multumesc mult!!! Inca mai am rabdare, dar nu stiu cata....Mult a fost putin mai este, nu??

Petro, un si o sa treaga starea asta si greturile!!!

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

danangie, asteptam sa ne povestesti!!!

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

I'm back. L-a luat sughitul pe MArco si el se sperie foarte tare cand sughite.

ALLY citisem si eu de "aventura" asta cu spitalulsi te inteleg ca iti era ciuda. Cand mai mergi la monitorat?

Deci eu ieri am avut zi de curatenie. Cu metoda mea se mentine curatennia dar frate toata ziua buna ziua nu facid ecat sa faci curatenie. N-am o clipa de respiro. Ma rog....si era 11,40 cand spalam pe jos in sufragerie. Terminam practic. Cand Alin imi spune: Eu am o propunere. Ma gandeam la lucruri rusinoase. Dar nu. Imi zice: mancam,mergem si luam baietii si pe urma mergem la safari park. Wowwwww. Mi-am zis. Cu 3 copii. Dai proviamo!!!! Si uite asa cu viteza luminii am terminat curatenia, am aruncat o pasta in stomacel, am facut un dus rapid, am pregatit "traista" cu schimburi, merende,etc....si dusi am fost spre safari park. Greseala noastra a fost ca am zis lui Ale ca mergem sa vedem animalele ca nu a mai cvrut sa doarma de bucuros ce era. Ca noi speram sa adoarma vreo juma de ora in masina. Dar ca un facut nimeni nu a vrut sa doarma. Nici Ale, nici Mattia si nici Marco. Marco a fost tot timpul plangacios dar nu ne-am pierdut cu firea. Acolo erau mai multi angajati decat vizitatorii. Ptr noi era cool!! Ca nu m-am stresat ca il pierd pe Ale prin multime. Era superrrr. Pana sa ajungem acolo am prins si ploaie, dar chiar si asa am zis sa mergem totusi. Si uite ca in gand i-am zis lui D-zeu ca poate sa trimita cata ploaie vrea El, important e ca atunci cand ajungem acolo sa fie soare si frumos. Si chiar asa a fost. Am vizitat zona reptilelor. Ale a ramas asa blocat cand a vazut un pitone. Pe urma ne-am dus in zona pestilor.Si aici l-a vazut si pe Nemo. Pe urma, ne-am urcat in masina si am plecat sa vedem animalele. A vazut zebra Martin, ......revin!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

hai DANA,ca ne-ai lasat cu fiato sospeso.
bravo voua ca va organizati,cu 3 muschetari dupa voi.mie mi-e greu sa ma urnesc cu unu....
STEF-zile mai linistite nu mai astept,ormai am inteles ca asta e rutina noastra.am un mal di testa oggi...ca maine imi vin "musafirii" asa ca-si pregatesc terenul.
BRAMBU-da-te la biscotti,mai trece greata.eu am mancat la crackers.....nici acum nu mai vreau sa-i vad
ELISA-bentornati,chiar aseara ma gandeam la voi,cand tre sa va intoarceti.ati avut ceva aventuri..dar important e ca ati stat impreuna cateva zile.asteptam pozicile
ALE-cum te simti azi??si B ?? a rezistat sau s-a prins si de el??,sper sa fii mai bn
YONICA-tu cum esti cu programul azi?te asteptam,cand ai un moment.
ma bag la bucatarit,am sot la pranz si tre sa las cina pronta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

mi-a zis maestra azi dimi cand l-am lasat pe D ca el a povestit ieri la asilo ca papa da le botte alla mammma a casa ,numai asta ne mai lipseste ca suntem a aposto.
auzi la el,ce i vine in minte.
ALLY-lasa asa meniul,nu-l mai schimba.in curand nu o sa mai ai timp de asa ceva,sa vezi atunci cum te bucuri si de lapte simplu,numa sa ai o tzara de pace sa poti sa-l bei

Mergi la inceput

daviduca, uuuuuaaaauuu deci ,ma asteapta vremuri grele???...eee, grele, grele dar frumoase!!!

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput